2009 Aralık Anneleri

bu arada sibel ne yaptı acaba:18:
bölümünü değiştirmek için bir görüşmesi vardı:26:

ah canım ya yöneticime mail attım görüşmek istiyorum diye bugün çok yoğunum yarın konuşsak olur mu demiş :( bana da peki demek düştü daha söyleyemedim yani.. yarına inşallah.. iyi daha çok dua etmiş olursunuz yarına kadar :p

ben çok kötüyüm
ne yiyor ne içiyorum ama nasıl oluyorsa hep çıkarıyorum :(((((((
halim gücüm yok hiç
kendi annemde kalıyorum ankaraya gidemedim son anda vazgeçtim güvenemedim kendime
iyikide gitmemişim mahvolurdum oralarda kuzumla

k.validem sabah ameliyat oldu, 4 damarı değişti bu saate kadar uyuttular şimdi uyanmış iyiymiş çok şükür
sizden ne var ne yok anlatın okuyamıyorum geçmişi:(

seçilin hesap no ne oldu?

yasemincim seçilin henüz hesap numarası ulaşmadı gönderemedik bizde. umut hasta bilgide paşayla ilgileniyo.

sanada allah kolaylık versin canım. umarım kolaylıkla atlatırsın bu günleri.. ve çoook geçmiş olsun bol bol dinlen hazır annenin yanındayken..

Teyzemiz öykü'nün kulaklarını deldirmek üzereeeeeee:18:

anooommm resim istiyorummmm..

sibel nasıldı görüsmen kabul ettilermi

daha görüşemedim edacım.. ama müthiş gerginim. zaten 3 gündür sütüm felaket azaldı. iyice canım sıkkın.. yorgunulk uyksuzluk stres gerginlik derken.... sıkıntım konuşmak değil konuşucam durumumu anlatıcam ama yok derlerse sonra bide dicekler kıza 10 ay izin verdik raporlarına ses çıkarmadık tüm iyi niyetimizi kullandık o ilk fırsatta gitmeye bakıyo diye beni başka bölüme göndermeyip burnumdan getirme durumuda söz konusu olabilir. sıkıntım ondan. daha önceden yaptıkları kişiler oldu çünkü yıldırma politikası.. herşey kızım için allahım hayırlısını nasip eylesin..

ya ben bu sütümü tekrar nasıl çoğaltıcam ya:(( bugün bi saat sağdım yani azcık bişi çıktı.. belli zaten dün gece sabaha kadar uyumadı naz hep emmek istedi açtı demekki kuzum..

müzeyyen sağol geçmiş olsun dileklerin için..

umut paşadan haber alırsanız banada haber verin ya.

ben kaçar uzanıcam biraz uykum yok stresten ama az dinlenmek istiyorum. öpüyoum hepinizi...

inş. istediğin bölüme geçmene izin verirler sibel hakkında hayırlısı dualrım seninle

pelin sorun kalamdı şükür eşim getircek beni sağol igilendiğin için

senem teşekkürler sanada jest için seviyorum sizleri:)

kızlar bebeler uyudular mı yav benim cadı hala ayakta dolanıp duruyo bu akşam örtülere taktı zaten iki yerde var çekip duruyo üstündekiler yerde hep. topladım neden toplamışım o çekiyomuş oynuyomuş dye bağırıp duruyo bana elini kaldırıp :)

nehir 11 aylık olmuş daha nice aylara yıllara inş.:nazar:

of offf..gecenın ıkısı ve bız ayaktayız aslı hanımla..nesı var anlamadım uyuyunca aglıyo ısıgı yakıp oturunca oh keyfıne dıyecek yok...delırdım ıyıce kociş cektı gıttı baska odaya bızım kız oynuo kendı kendıne valla... kızlar ben yenı bı araba almak ıstıyorum bebek arabası yanı yenıı derken ıkıncı el bısey alabılırız ancak ,daha once kullandıgımızı gorumcem getırmıstı kendı cocuklarının eskı arabasıydı ıdare ettık baya ama malum kıs geldı yagmurlugu flan yok ,sızce bebekler arabayı kaç yasına kadar kullanıyorlar yenısını almaya gerek yok bıde nerden bulabılırım ıkıncı ell bebek arabası fıkrı olan varmı ?

ben çok kötüyüm
ne yiyor ne içiyorum ama nasıl oluyorsa hep çıkarıyorum :(((((((
halim gücüm yok hiç
kendi annemde kalıyorum ankaraya gidemedim son anda vazgeçtim güvenemedim kendime
iyikide gitmemişim mahvolurdum oralarda kuzumla

k.validem sabah ameliyat oldu, 4 damarı değişti bu saate kadar uyuttular şimdi uyanmış iyiymiş çok şükür
sizden ne var ne yok anlatın okuyamıyorum geçmişi:(

seçilin hesap no ne oldu?

yasemincimm canım k.valden çok geçmiş olsun .. dikkat et kendine canım .. inşall biran önce geçer mide bulantılarınn.. annelerimiz olmasa ne yapardık .. kendine , haktan paşamıza ve mercimeğine de çok iyi bak canım . çok öptümm

bu arada seçilin hesap numrasına henüz ulaşamadık . bige bu gün gelebilirse bize bildirecek .. özelden mesaj atarızz...

Kızımın kulakları küpeli artıııııııkkkkkkkkkkkk:8:

ayy aman ne güzel yaaa .. maşallah kara kuzumuzaa. meralcim resim istiyoruz ...

herkese günaydınnnn .. hiç keyfim yok . kendimi çok yorgun hissediyorummm . bitmedi bu hafta .. bugün de bitsede eve gitsemm

herkese günaydın
8 de kalktık
nehir son yarımsaattir bir sepetin içinde oynuyor:))))))
oyuncaklarını alıyor çıkırıyor söyleniyor hay yarabbim:)))))))
sepet alcam ben bu kıza çeşit çeşit en iyisi:)

herkese günaydın
8 de kalktık
nehir son yarımsaattir bir sepetin içinde oynuyor:))))))
oyuncaklarını alıyor çıkırıyor söyleniyor hay yarabbim:)))))))
sepet alcam ben bu kıza çeşit çeşit en iyisi:)
ay yesin onu teyzesi...
arda da mandal sepetini kafaya takıyo filan.. alem bunlar ya

Back