- 30 Ekim 2008
- 2.506
- 32
- 158
kusmalar devammış cnm ama kızarıklık azalmış biraz..bugün doktor kontrolü varmış bakalım ne dicek.
hadi inşaallah hayırlı haber gelir, yoktur alerji felan
sadece dışarı alışma evresidir diyelim o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusmalar devammış cnm ama kızarıklık azalmış biraz..bugün doktor kontrolü varmış bakalım ne dicek.
bigecim sen yalnız bırakma zaten umutu.Çok fenalar evet.ben berenin yanından ayrılmıyorum arabayla yürürken.şimdi halı üzerinde çalışmalar yaptık önce.Orda kaymıyor hiç sonra parkeye geçtik.sende öle yap.
Anne Nick / Anne Adi / Bebek Adi / Bebek Dogum Gunu / Telefon seklinde olursa tadindan yenmez :O)
kızlar ufaktan gidiyorum öğleden sonra görüşrüz nasipse.Hepinizi öpüyorum herkese afiyet bal şeker olsun.
yok yok yapışmıyor gayet kolay yürüyor.Bence yürüteçten daha faydalı.Bence hemen al daha yürüme faaliyeti hiç yoksa.
yanlışlıkla?????? kendini kandırma fatmacım yanlışlık yok onda sempatiksalakcinni
yürümese daha mı iyi diye düşünmüyor değilim bahar çok fena oldu benimki bir saniye durmuyor yerinde akannehir ya o ilk arabamdan korkuyorum ben hani tek başına bırakırsam ve araba hızlı bizimki yavaş kalırsa küüüüüüüt sesini duyarsam eyvahedigeldismile
Anne Nick / Anne Adi / Bebek Adi / Bebek Dogum Gunu / Telefon seklinde olursa tadindan yenmez :O)
iki gün sonra hamileyim diye gelirsen ağzımla ikiz diye gelirsen bil bakalım neremle gülerim melike sırnaşık şey sırnaşık şey
iki gün sonra hamileyim diye gelirsen ağzımla ikiz diye gelirsen bil bakalım neremle gülerim melike sırnaşık şey sırnaşık şey
Yanliz hala atan olmadi bak :) Sonra demeyin birileri yapiyordu kaldi yine diye
ya albendende o kadar mememi üşütcem zıpa yüzünden
güya bizimki arada yalancı meme alıyor 3 gündür onuda almıyor zaten keyfine göre alıyordu şimdi hiç almıyor pek aldıda sayılmaz ya kaşıyıcı olarak kullanıyor,
tek iyi tarafı yalancı meme bıraktırmak için uğraşmıycam
hadi inşaallah hayırlı haber gelir, yoktur alerji felan
sadece dışarı alışma evresidir diyelim o zaman
bende yere yapışmasından korkuyorum işte arabayı iter kendi adım atmayı akıl etmezse arabanın üstüne kütt Allah korusun
valla hamileyim diye gelip yazabilirim ama ikiz olursa size söyleyecek akli dengem olmayabilir
Yok dunurcum sen yazma : O)
Hayir yaptigim isi biteyim laf olmasin sonra
walla ben gönderdim kaydirigubbakcemile2:hulya:
dün itibariyle bizim 11.ayımız bitti binlerce şükür.Yaşımıza az kaldı bana acayip heyecan basıyor valla.bide bu aralar ilk arabasıyla adımlar atmaya başladı fena oldum, önceden icraat yoktu.
inş doğum gününde yürürler.
günaydınlaaar
baharcımm canım ne güzel seni burda görmek..allah korumuş canım.bidaha göstermesin..berencik nasıl attımı üstünden korkusunu..
ya bu üst dişler nekadar zorladı bizi haftalardır çıkamadı bi türlü görünüyo artık ama patlayamadı gitti..
he ee bu sefer ikiz olsun diye tövbe tövbe kabul olacak birde akannehir
amin sağol canım
maşallah bende o ilk arabamdan istiyorum ama onu itip yere yapışmaz dimi
kızlar ufaktan gidiyorum öğleden sonra görüşrüz nasipse.Hepinizi öpüyorum herkese afiyet bal şeker olsun.
hayır haberle gelsinler inşallah... umarım değildir ama alerjiyse de üzülmesinler işte hem alerjik hem süt ürünü almayıp hem de koç gibi olabiliyor bebe cinsi
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: hayır bi şey değil dünürün çenesi hiç durmuyo zaten sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Sirf ondan yapiyorum zaten :)
haydi ben kaçtım zeynoyu uyutayım..
yanlışlıkla?????? kendini kandırma fatmacım yanlışlık yok onda sempatiksalakcinni
QUOTE]
yok canım benım kabahatım agzına koyamadımdı bı turlu memeyı,,o da tutucam agzımda dıye ısırdı ama hemen bıraktı kuuzucummm:ecrin_bebek:
saat 5 gıbı gelcek ınş canım cook sağollvereliniortakfatmacığım yeni okuyorum anne gelmiş gözün aydın canımm
sevgili arkadaşlarım gündüzcüler akşamcılar iki vardiyada da görev alanlar
sevgili dünürüme bu konuda lütfen yardımcı olunuz (olalım) arkadaşlarımıza sık sık hatırlatalım ve bilgilerin gönderimi için de son tarih belirleyelim :sm_cool:
1 kasımda bitsin mesela diyorum oylamaya sunuyorum
yurttaşlarımmmmmmmmmm azzzzzzz zamanda çok ve büyük işler yaptıııkkkkkkkkkkk turkbayragi
okulda 29 ekim etkinlikleri sürüyor da gaza geldim kusura bakmayın turkbayragi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ilahii bilgeeee:roflol:
yok canım benım kabahatım agzına koyamadımdı bı turlu memeyı,,o da tutucam agzımda dıye ısırdı ama hemen bıraktı kuuzucummm:ecrin_bebek: