• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

züğürtüm tesellitörüm sırnaşık şey sırnaşık şey
ben göğüs üşütmemenin yolunu çoktan buldum ama sölemiceeeeeem kaydirigubbakcemile2

niyeymiş o ?????
delisin onu biliyorumda kaydirigubbakcemile3
başka sebebi var mı onu merak ettiydim sempatiksalakcinni

ayarım kaçtı yine gideyim de bir ayar alayım kendime hadi öğleden sonra görüşürüz

sevgili forum insanları
Anne Nick / Anne Adi / Bebek Adi / Bebek Dogum Gunu / Telefon şeklinde sıralanmış bilgilerinizi en geç 1 KASIM 2010 tarihine kadar lütfen dünürüm sayın ve sevgili Burcuk'a özel mesaj olarak gönderiniz. Sonradan "vay efendim ben neden yokum, niye listeye eklemediniz" gibi yakınmalar, sızlanmalar ve dahi ağlamalar kaale alınmayacak olup üstüne üstlük "biz seni uyarmıştık yan derdine" şeklinde cevaplanacak ve hatta naniknanik ifadesiyle taçlandırılacaktır.

manyak gacı laelaelaelaelae
sen beni güldürdün ALLAH'ta seni güldürsün emiiiiiiiiiii

ayarım kaçtı yine gideyim de bir ayar alayım kendime hadi öğleden sonra görüşürüz

bencede git, yoksa benimde ayarım kaçacak şincik gülmektenlaelaelaelaelae

sevgili forum insanları
Anne Nick / Anne Adi / Bebek Adi / Bebek Dogum Gunu / Telefon şeklinde sıralanmış bilgilerinizi en geç 1 KASIM 2010 tarihine kadar lütfen dünürüm sayın ve sevgili Burcuk'a özel mesaj olarak gönderiniz. Sonradan "vay efendim ben neden yokum, niye listeye eklemediniz" gibi yakınmalar, sızlanmalar ve dahi ağlamalar kaale alınmayacak olup üstüne üstlük "biz seni uyarmıştık yan derdine" şeklinde cevaplanacak ve hatta naniknanik ifadesiyle taçlandırılacaktır.

:roflol::roflol:alkisalkisalkis alkisalkisalkis

burak gibi alkışlayayın bende.. her bişey yapışında durup kendini alkışlıyoo soytarımm.. kaydirigubbakcemile3

afiyet olsunnnn bacım.. bol bol süt olsun umut paşamızaaa..

züğürtüm tesellitörüm sırnaşık şey sırnaşık şey
ben göğüs üşütmemenin yolunu çoktan buldum ama sölemiceeeeeem kaydirigubbakcemile2

bu da bugün benim aklıma geldi ben bir yol buldum diyor ama söylemiyor

Sirf ondan yapiyorum zaten :)

bilgeye laf yetiştirmekten yazamadım bir türlü yazıyorum azzzzzzzzz sonra

sevgili forum insanları

bak bu iyi olmuş

burda görünüyorum sabahtan beri ama yokum.telden giriyorum burdan mesaj yazmakta bi uyuz ki.yemege gidenlere ve gideceklere afiyetler olsun. Bugün kocamın izin günü bende anneme gidşicem. Kız uyansın çıkıcam.hepinizi öpüyor bebişlerinizi mıcıklıyorum:)

burda görünüyorum sabahtan beri ama yokum.telden giriyorum burdan mesaj yazmakta bi uyuz ki.yemege gidenlere ve gideceklere afiyetler olsun. Bugün kocamın izin günü bende anneme gidşicem. Kız uyansın çıkıcam.hepinizi öpüyor bebişlerinizi mıcıklıyorum:)

sağol canım bende seni zeynep kuzusunu öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan

Bir firsat bulup yazamadim sabahtan beri gunaydin diyecektim goya mina iyi lekeler gecti tamamen cok sukur gecede cvp veremedim mina kalkti nazan sevindim ev icin cok beklemeyecegine ve bildin valla mina 3-4 gundur emeklemeyi ogrendi 4-5 adim mesafesi kadar emekliyor :)) sonra tutunup kalkip yurumeye geciyor ortaya karisik yapiyor :)))

Cnm dogumgunune gelmeye karar verdiysen mailini at adres atacagim bu hafta geleceklere

Ay cok heycanliyim
Az kaldi elbise ve pasta siparisi birde susler tamam insallah saglikli guzel az aglamali bir gun olur birde gelecek bebeklere yogurt ikram edecegim babymix sade yaninizda yogurt tasimayin arkadaslarim

oh ne güzel güle güle gidin hihoyyyt
Bir firsat bulup yazamadim sabahtan beri gunaydin diyecektim goya mina iyi lekeler gecti tamamen cok sukur gecede cvp veremedim mina kalkti nazan sevindim ev icin cok beklemeyecegine ve bildin valla mina 3-4 gundur emeklemeyi ogrendi 4-5 adim mesafesi kadar emekliyor :)) sonra tutunup kalkip yurumeye geciyor ortaya karisik yapiyor :)))

bununla gelmiş geçmiş olsun,
maşallah kuzuma kocaman :nazar:

Ay cok heycanliyim
Az kaldi elbise ve pasta siparisi birde susler tamam insallah saglikli guzel az aglamali bir gun olur birde gelecek bebeklere yogurt ikram edecegim babymix sade yaninizda yogurt tasimayin arkadaslarim

düşünceli insanŞeniz

bende gelmek istiyorum ama benim koca kesin getirmez beni ta oraya demi :gitme:

maşallh kuzucuğaaa .. iyi olmanıza çok sevindim pelincim.. kafasına göre takılıyoo annesi her zaman herşey sırayla olacak değil yaaa.. aferin kara kuzuyaa.. : ))

yemeğee gidiyorumm .. görüşürüzzz

haaaaaaaa günahını almışım yavrucağın :sinifsinif: tabii ben öyle kasten acıtmayan yerinde duran çocuğa alışık olmadığım için sempatiksalakcinni affına sığınıyorum azra sultanın buyrunnnnnnnnn
yaa kızımın gunahını aldınn işte,,affedelım mı senı bılemıyoruzzzznaniknanik:dilcikar:
Ay cok heycanliyim

yaa bende gelmek ısterdımmm cook,,maşallah az kalmış 1 yaşına ya hastanedekı gunlerını hatırladım zaman nasılda gecıyor dı mı pelın.maşallah mına kuzuma,,rabbım korusun daha nıce yaşlarını gostersın sıze sağlıkla ınşallah:1hug:

Sağol canım.
Bildim dimi:) Tersten yaptı Minacık,dediğin gibi önce yürüdü sonra sıraladı sonra emekledi:1: yrim ben onu yaa cin gibi çok uyanık bir kız olacak annesi bak görürsün bakışlarından belli:nazar: maşallah kuzuma

nılgunn bız senle kocatanlardan kaçıp gıdelım mı mınamızın partısıneeee
ne dersınnnnn:1ninca:

maşallh kuzucuğaaa .. iyi olmanıza çok sevindim pelincim.. kafasına göre takılıyoo annesi her zaman herşey sırayla olacak değil yaaa.. aferin kara kuzuyaa.. : ))

yemeğee gidiyorumm .. görüşürüzzz

ohh afıyet olsunn
benımde bışıker yıyesın var ne yesem bılemıyrummm,,henuz yemek yapmadım azra saolsun etegımden ayrılmıyor babamızda yok bugun ee annemde gelcek yemek yapmam lazım
oyy panık oldumm şimdiiieyvahedigeldismile

Back