valla antalyada benim de akrabam oolsa ben de kızım karışsın isterdim :)))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla antalyada benim de akrabam oolsa ben de kızım karışsın isterdim :)))
günaydınlaaar
baharcımm canım ne güzel seni burda görmek..allah korumuş canım.bidaha göstermesin..berencik nasıl attımı üstünden korkusunu..
ya bu üst dişler nekadar zorladı bizi haftalardır çıkamadı bi türlü görünüyo artık ama patlayamadı gitti..
yemek olarak kullanılır dedi yaaa sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
aaaaaaa turtaya kardeş duasına mı çıktııııııııınnnnnnnnn delikafadulden
benimki bir dönem takıyor bir tanesine onu ısırıp duruyor öbüründen emmek istiyor sürekli sonra diğerine geliyor sıra sempatiksalakcinni nasıl iş anlamadım -tatlicadiarzu-
günaydın canım hoş geldin..
günaydın canım .. allah kabul etsin .. :Saruboceq:
dün itibariyle bizim 11.ayımız bitti binlerce şükür.Yaşımıza az kaldı bana acayip heyecan basıyor valla.bide bu aralar ilk arabasıyla adımlar atmaya başladı fena oldum, önceden icraat yoktu.
inş doğum gününde yürürler.
günaydınlaaar
baharcımm canım ne güzel seni burda görmek..allah korumuş canım.bidaha göstermesin..berencik nasıl attımı üstünden korkusunu..
ya bu üst dişler nekadar zorladı bizi haftalardır çıkamadı bi türlü görünüyo artık ama patlayamadı gitti..
Basladigim isi bitireyim bari bu durumda ama burdan yazinca zor oluyor yakalalamak. Ozelden mesaj atilirsa super olur . Gecmisi surekli okuyamiyorum cunku . Bi de burdan yapmiyim listeyi excel yapiyim sonra bi yere koyarim ordan cekeriz olmaz mi ?
yabi yawww. aylar oldu...
beren 4 aya kadar emdi zilli
oyy dun azra yanlışlıkla ısırdı gogsumu de gozumden yaş geldı yaaaaakannehir
dün itibariyle bizim 11.ayımız bitti binlerce şükür.Yaşımıza az kaldı bana acayip heyecan basıyor valla.bide bu aralar ilk arabasıyla adımlar atmaya başladı fena oldum, önceden icraat yoktu.
günaydınlaaar
Teşekkür ederim tatlım iyiyiz çok şükür. Beren ara ara sıçrıyor uykusunda. Elektrikli aletleri çalıştıramıyorum sesinden korkuyor ama alışacak zamanla inş.geçen haftada biz yaşadık diş krizini.Köpek dişini çıkardı ama çoooooooookkkk zorrrrrrrrrr çıkardı ateşten mahvoldu yavrum.Keşke kolayca çıksalar.
kıyamam ona ben allah bidaha yaşatmasın canım..
bizim bide daha ön dişler ötekiler nasıl çıkar düşünmek bile istemiyorum..
yaa evet bilge bende hiçkimsenin telefonu yok ne güzel olur bi liste yapılsa:kedi:
he ee bu sefer ikiz olsun diye tövbe tövbe kabul olacak birde akannehir
Basladigim isi bitireyim bari bu durumda ama burdan yazinca zor oluyor yakalalamak. Ozelden mesaj atilirsa super olur . Gecmisi surekli okuyamiyorum cunku . Bi de burdan yapmiyim listeyi excel yapiyim sonra bi yere koyarim ordan cekeriz olmaz mi ?
Anne Nick / Anne Adi / Bebek Adi / Bebek Dogum Gunu / Telefon seklinde olursa tadindan yenmez :O)
her bir diş bir öncekinden zor çıkıyor öznurcum yani gözlemim budur... bir aydır köpek dişlerimiz şiş ama çıkan yok sempatiksalakcinni
bu arada yeğen kuşunun kızarıklıkları kusmaları aynen devam mı?
Benim Eylülden dolayi . Gece surekli emiyor . Yalanci meme gibi kullaniyor beni . Gogsumde disarda usuyorum geceleri. Ama birakinca sanki etinden et kopariyor gibi .
amin cnm cümlemize...
Allah kolaylık versin yavrularımızaaa inşşş :Saruboceq:
cook gecmış olsun burcu bende 2 ay cekmıştım gogus yarasını,,benım ıkıısı bırden yara olmuştu boyle acılmıştı ıyıcee,,off hıçbırseye ebnzemıyor acısı tez zaman da gecsın ınş,,ben kalkan kullanarak gecırmıştım ama tabı gecene kadar yaşlandım valla acısından:çok üzgünüm:
sağolun arkadaşlarr,,bayram erken geldı banakaydirigubbakcemile2
bu arada bayramda neler yapıyosunuz,,bız antalyaya kayınvalıdemlere gıtcez inşş,,azra da soyle akrabalarını gorsun kalabalığa karışsın ıstıyorummm,,8 gun antalyadayızsositososito