• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

günaydınlaaar
baharcımm canım ne güzel seni burda görmek..allah korumuş canım.bidaha göstermesin..berencik nasıl attımı üstünden korkusunu..
ya bu üst dişler nekadar zorladı bizi haftalardır çıkamadı bi türlü görünüyo artık ama patlayamadı gitti..

günaydınlaaar
baharcımm canım ne güzel seni burda görmek..allah korumuş canım.bidaha göstermesin..berencik nasıl attımı üstünden korkusunu..
ya bu üst dişler nekadar zorladı bizi haftalardır çıkamadı bi türlü görünüyo artık ama patlayamadı gitti..

Bizimde derdimiz sanirim dis . Kulaklarina vuruyor cunku . Ne zaman kulaginla hasir nesir olsa disimiz cikiyor ..

yemek olarak kullanılır dedi yaaa sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
aaaaaaa turtaya kardeş duasına mı çıktııııııııınnnnnnnnn delikafadulden

benimki bir dönem takıyor bir tanesine onu ısırıp duruyor öbüründen emmek istiyor sürekli sonra diğerine geliyor sıra sempatiksalakcinni nasıl iş anlamadım -tatlicadiarzu-

he ee bu sefer ikiz olsun diye tövbe tövbe kabul olacak birde akannehir

günaydın canım hoş geldin..

günaydın canım .. allah kabul etsin .. :Saruboceq:

amin sağol canım

dün itibariyle bizim 11.ayımız bitti binlerce şükür.Yaşımıza az kaldı bana acayip heyecan basıyor valla.bide bu aralar ilk arabasıyla adımlar atmaya başladı fena oldum, önceden icraat yoktu.
inş doğum gününde yürürler.

maşallah bende o ilk arabamdan istiyorum ama onu itip yere yapışmaz dimi

günaydınlaaar

Teşekkür ederim tatlım iyiyiz çok şükür. Beren ara ara sıçrıyor uykusunda. Elektrikli aletleri çalıştıramıyorum sesinden korkuyor ama alışacak zamanla inş.geçen haftada biz yaşadık diş krizini.Köpek dişini çıkardı ama çoooooooookkkk zorrrrrrrrrr çıkardı ateşten mahvoldu yavrum.Keşke kolayca çıksalar.

Basladigim isi bitireyim bari bu durumda ama burdan yazinca zor oluyor yakalalamak. Ozelden mesaj atilirsa super olur . Gecmisi surekli okuyamiyorum cunku . Bi de burdan yapmiyim listeyi excel yapiyim sonra bi yere koyarim ordan cekeriz olmaz mi ?

Basladigim isi bitireyim bari bu durumda ama burdan yazinca zor oluyor yakalalamak. Ozelden mesaj atilirsa super olur . Gecmisi surekli okuyamiyorum cunku . Bi de burdan yapmiyim listeyi excel yapiyim sonra bi yere koyarim ordan cekeriz olmaz mi ?

tamam özelden doğum günü tarihlerini ve telefon numaralarımızı atıyoruz ok?

yabi yawww. aylar oldu...
beren 4 aya kadar emdi zilli

şimdi söyleyince hatırladım :kedi: afedersin be bacım bu kadar bacı bu kadar bebiş olunca karışıyo haliyle :bbo:

oyy dun azra yanlışlıkla ısırdı gogsumu de gozumden yaş geldı yaaaaakannehir

yanlışlıkla?????? kendini kandırma fatmacım yanlışlık yok onda sempatiksalakcinni

dün itibariyle bizim 11.ayımız bitti binlerce şükür.Yaşımıza az kaldı bana acayip heyecan basıyor valla.bide bu aralar ilk arabasıyla adımlar atmaya başladı fena oldum, önceden icraat yoktu.

yürümese daha mı iyi diye düşünmüyor değilim bahar çok fena oldu benimki bir saniye durmuyor yerinde akannehir ya o ilk arabamdan korkuyorum ben hani tek başına bırakırsam ve araba hızlı bizimki yavaş kalırsa küüüüüüüt sesini duyarsam eyvahedigeldismile

günaydınlaaar

günaydınnnn
her bir diş bir öncekinden zor çıkıyor öznurcum yani gözlemim budur... bir aydır köpek dişlerimiz şiş ama çıkan yok sempatiksalakcinni
bu arada yeğen kuşunun kızarıklıkları kusmaları aynen devam mı?

Teşekkür ederim tatlım iyiyiz çok şükür. Beren ara ara sıçrıyor uykusunda. Elektrikli aletleri çalıştıramıyorum sesinden korkuyor ama alışacak zamanla inş.geçen haftada biz yaşadık diş krizini.Köpek dişini çıkardı ama çoooooooookkkk zorrrrrrrrrr çıkardı ateşten mahvoldu yavrum.Keşke kolayca çıksalar.

kıyamam ona ben allah bidaha yaşatmasın canım..
bizim bide daha ön dişler ötekiler nasıl çıkar düşünmek bile istemiyorum..

bigecim sen yalnız bırakma zaten umutu.Çok fenalar evet.ben berenin yanından ayrılmıyorum arabayla yürürken.şimdi halı üzerinde çalışmalar yaptık önce.Orda kaymıyor hiç sonra parkeye geçtik.sende öle yap.

yaa evet bilge bende hiçkimsenin telefonu yok ne güzel olur bi liste yapılsa:kedi:

canım dünürüm yine feda etti kendini bak opuyorumnanaktan

he ee bu sefer ikiz olsun diye tövbe tövbe kabul olacak birde akannehir

iki gün sonra hamileyim diye gelirsen ağzımla ikiz diye gelirsen bil bakalım neremle gülerim melike sırnaşık şey sırnaşık şey

ben de yazayım mı dünür naniknanik

her bir diş bir öncekinden zor çıkıyor öznurcum yani gözlemim budur... bir aydır köpek dişlerimiz şiş ama çıkan yok sempatiksalakcinni
bu arada yeğen kuşunun kızarıklıkları kusmaları aynen devam mı?

kusmalar devammış cnm ama kızarıklık azalmış biraz..bugün doktor kontrolü varmış bakalım ne dicek.

Benim Eylülden dolayi . Gece surekli emiyor . Yalanci meme gibi kullaniyor beni . Gogsumde disarda usuyorum geceleri. Ama birakinca sanki etinden et kopariyor gibi .

ya albendende o kadar mememi üşütcem zıpa yüzünden
güya bizimki arada yalancı meme alıyor 3 gündür onuda almıyor zaten keyfine göre alıyordu şimdi hiç almıyor pek aldıda sayılmaz ya kaşıyıcı olarak kullanıyor,

tek iyi tarafı yalancı meme bıraktırmak için uğraşmıycam

oh gözünaydın baharcım, nice 11 aylara 11 yıllara olsun inşallah

amin cnm cümlemize...
Allah kolaylık versin yavrularımızaaa inşşş :Saruboceq:

amin amin amin inşallah :Saruboceq:

Son düzenleme:
cook gecmış olsun burcu bende 2 ay cekmıştım gogus yarasını,,benım ıkıısı bırden yara olmuştu boyle acılmıştı ıyıcee,,off hıçbırseye ebnzemıyor acısı tez zaman da gecsın ınş,,ben kalkan kullanarak gecırmıştım ama tabı gecene kadar yaşlandım valla acısından:çok üzgünüm:

sağolun arkadaşlarr,,bayram erken geldı banakaydirigubbakcemile2
bu arada bayramda neler yapıyosunuz,,bız antalyaya kayınvalıdemlere gıtcez inşş,,azra da soyle akrabalarını gorsun kalabalığa karışsın ıstıyorummm,,8 gun antalyadayızsositososito

fatmacığım yeni okuyorum anne gelmiş gözün aydın canımm

Back