• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bilgecim bundan 2-4 yaş yazıyoo . daha ilerisi için heralde .. ama çok kapsamlı belli 216 kart var ..

hepsini birden kullanmaya gerek yok ki... kavrayabileceği tanıdığı şeyleri gösterebilirsin yeğenimde de bu çağlarında kullanmaya başlamıştık zehir gibi maşallah aksi yönde etkilemedik yani gelişimini aklinialirimsmile

hepsini birden kullanmaya gerek yok ki... kavrayabileceği tanıdığı şeyleri gösterebilirsin yeğenimde de bu çağlarında kullanmaya başlamıştık zehir gibi maşallah aksi yönde etkilemedik yani gelişimini aklinialirimsmile

doğru aslında almışken bi kere almak daha mantıklı .. sağol canımm ŞenizŞeniz

ben geç kaldım yine buraya
geldim işe daldım,
kk'yı açtım baktım geçmiş çok geçmiş bi göz atayım dedim çıkamadım...

hepimizin günü güzel geçsin

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile2zemuszemusyaşasınnnnnn yarınn annemmmm gelıyorrrrrrrropuyorumnanaktan:lepi:sositosositosositosositohihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafadulden:teytey:

aman ne güzel gözün aydın canımmmmmmmmm

ayy ne güzel hadi gözün aydın şimdiden...

yok canım nilgün konuştu telefonda gelen giden çokmuş o yüzden kayınvalidesinin evinde kalıyo..

ah pelin inşallah ya uyurken bile bazen alkış yapıyo :bbo: uykusunda emekler pozisyona geliyo uyanıyo..

aa bu arada benim minik kuzu adım atmayabaşladı özgürce :nazar:

aman maşallah küçük kızıma pıtır pıtır yürüsün düşmeden inşallah darısı başımıza bu tutunup kalmak çok tehlikeli

ee küçük bebiş görünce canın çektimi :p cidden pazarr arkadaşımdaydım oğlu üç aylık nası tutcağımı şaşırdım insan ne çabuk unutuyo geçmişi... ama bebeklerde çook tatlı oluyo yahu.. bizimkiler artık çocuk olmaya başladılar..

çok canın çektiyse canım kolayı var :1ninca:

çok hoşmuş almak lzım yavaş yavaş kullanışlır neden aksi yönde etkilensin gelişimi olmadı yemek olarak kullanılır

yaaa bu arada dualarım kaldı size daldım ben okuyum geliyim dileğim varda

ay burcu benimde sağ göğsüm öyle bi iyileştiremedim gitti
solda bişi yok ama sağ biber sürmüş gibi yanıyor yaw :(

fatmacım gözünaydın annen geliyormuş
oh oh sefan olsun kaydirigubbakcemile2

Benim Eylülden dolayi . Gece surekli emiyor . Yalanci meme gibi kullaniyor beni . Gogsumde disarda usuyorum geceleri. Ama birakinca sanki etinden et kopariyor gibi .

ben geç kaldım yine buraya
geldim işe daldım,
kk'yı açtım baktım geçmiş çok geçmiş bi göz atayım dedim çıkamadım...

hepimizin günü güzel geçsin

günaydın canım hoş geldin..

günaydın canım .. allah kabul etsin .. :Saruboceq:

çok hoşmuş almak lzım yavaş yavaş kullanışlır neden aksi yönde etkilensin gelişimi olmadı yemek olarak kullanılır

yemek olarak kullanılır dedi yaaa sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
aaaaaaa turtaya kardeş duasına mı çıktııııııııınnnnnnnnn delikafadulden

benimki bir dönem takıyor bir tanesine onu ısırıp duruyor öbüründen emmek istiyor sürekli sonra diğerine geliyor sıra sempatiksalakcinni nasıl iş anlamadım -tatlicadiarzu-

Benim Eylülden dolayi . Gece surekli emiyor . Yalanci meme gibi kullaniyor beni . Gogsumde disarda usuyorum geceleri. Ama birakinca sanki etinden et kopariyor gibi .
cook gecmış olsun burcu bende 2 ay cekmıştım gogus yarasını,,benım ıkıısı bırden yara olmuştu boyle acılmıştı ıyıcee,,off hıçbırseye ebnzemıyor acısı tez zaman da gecsın ınş,,ben kalkan kullanarak gecırmıştım ama tabı gecene kadar yaşlandım valla acısından:çok üzgünüm:
fatmacım gözünaydın annen geliyormuş
oh oh sefan olsun kaydirigubbakcemile2

aman ne güzel gözün aydın canımmmmmmmmm

sağolun arkadaşlarr,,bayram erken geldı banakaydirigubbakcemile2
bu arada bayramda neler yapıyosunuz,,bız antalyaya kayınvalıdemlere gıtcez inşş,,azra da soyle akrabalarını gorsun kalabalığa karışsın ıstıyorummm,,8 gun antalyadayızsositososito

yemek olarak kullanılır dedi yaaa sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
aaaaaaa turtaya kardeş duasına mı çıktııııııııınnnnnnnnn delikafadulden

benimki bir dönem takıyor bir tanesine onu ısırıp duruyor öbüründen emmek istiyor sürekli sonra diğerine geliyor sıra sempatiksalakcinni nasıl iş anlamadım -tatlicadiarzu-

oyy dun azra yanlışlıkla ısırdı gogsumu de gozumden yaş geldı yaaaaakannehir

dün itibariyle bizim 11.ayımız bitti binlerce şükür.Yaşımıza az kaldı bana acayip heyecan basıyor valla.bide bu aralar ilk arabasıyla adımlar atmaya başladı fena oldum, önceden icraat yoktu.
inş doğum gününde yürürler.

Back