• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

:)) bilmem sansini denesenmi ben gecen 3 saatde eve dondum ebrulardan kassam otobandan ankaraya gelinir yani :))

aslında düşününce orasıda öyle
bizimkine bıraksan otobandan 2 saatte de getirir ama biz geldiğimizde nasıl oluruz orasını bilemiyorum kaydirigubbakcemile4

Sağol canım.
Bildim dimi:) Tersten yaptı Minacık,dediğin gibi önce yürüdü sonra sıraladı sonra emekledi:1: yrim ben onu yaa cin gibi çok uyanık bir kız olacak annesi bak görürsün bakışlarından belli:nazar: maşallah kuzuma

nazan ev işi hızlanmış, inşallah sorunsuz halledersiniz, tekrar hayırlı olsun
sen nasılsın bu arada ?

nılgunn bız senle kocatanlardan kaçıp gıdelım mı mınamızın partısıneeee
ne dersınnnnn:1ninca:

ben 2 çocukla????
zor gibi be fatma :uhm:

Son düzenleme:
Nevra afiyet olsun fatmacim valla oyle dun gibi hastanedki zamnlarimiz hepsine nice guzel yaslar olsun insallah sagol nazancim amanin simdi konusmasida geriye gidermis agu bugu diye :))) saka bir yana hicc dert etmyrm hic yurumeyen veya konusmayan yada dissiz cicuk gormedim normal zekada olup hepsi zamanla olur hatta cabuk geciyor zaman diye bazen uzuluyorum ikinci bebegi dusunmeyen biru olarak

Arkadaslar tek tek saymayayim isim kafa bir dunya uykusuzluk yorgunluk gelmek istyenler mail adresini atsin ozelden ev adresini yollarim ben kactim

alıntı yapamıyorum benim cadı kızımuyanmak bşlmedi işim var çıkıcaz ya.pelin bi sorun çıkmazsa gelmek istiyırum hem senşnle hemde gelicdk kızlarla tanışmak için en önemlisi de minanuın dogum günü için:)gece atarım adresi. Bide burcuya liste için bilgi atcaz başka biley vae mıydı? Def gibi gerginim regl olucam inş. Ne zaman bakalım.bide kulaklarım kaşınıyo 2 gündür su mu kaçırdım nedir yoksa bende diş mi çıkarıyorum bebelerle beraber:)

bizimkine bıraksan otobandan 2 saatte de getirir ama biz geldiğimizde nasıl oluruz orasını bilemiyorum kaydirigubbakcemile4

sen nasılsın bu arada ?

ben 2 çocukla????

asıl gıdersem senle gıderım ben senın nılay bızım zıpalara bakarrrrrraklinialirimsmile

sen nasılsın bu arada ?

ben 2 çocukla????
sağol cnm.iyiyim.ama işte uykusuzluktan mıdır nedir elim kolum kalkmıyor.yumurta kapıya sıkışmadan pek harekete geçmem zaten ömrümde.bunda da böyle olacak sanırım.biryandan hemen olsun diyorum.biryandan aman yapınca bir günde hallolur herşey,şimdi toplasam herşey ortada kalaacak diyorum :P
siz nasılsınız cnm?
Nevra afiyet olsun fatmacim valla oyle dun gibi hastanedki zamnlarimiz hepsine nice guzel yaslar olsun insallah sagol nazancim amanin simdi konusmasida geriye gidermis agu bugu diye :))) saka bir yana hicc dert etmyrm hic yurumeyen veya konusmayan yada dissiz cicuk gormedim normal zekada olup hepsi zamanla olur hatta cabuk geciyor zaman diye bazen uzuluyorum ikinci bebegi dusunmeyen biru olarak

:)) Yok cnm ya konuşma geri gitmez merak etme.ancak büyüyüp kardeşi olursa onu kıskanıp onun gibi konuşursa bilemicem:1: ben de dert etmiyorum zaten dr.a sormuştum 6-7 aylıkken burda herkes emekleyince kafama takılmıştı.kendi torunu 10aylıkken emeklemiş.13 aylıkken yürümüş.oyüzden kafama takmamıştım.bak bizimkide 10aylık olunca emeklemeye karar verdi.herşeyin vakti var napalım:)

niyeymiş o ?????
delisin onu biliyorumda kaydirigubbakcemile3
başka sebebi var mı onu merak ettiydim sempatiksalakcinni

merale söylediğimde yarılmıştı gülmekten o yüzden söylemiyorum :kedi: ama işe yarıyor mu? evet hemi de miikemmel şekilde şakkıdı

manyak gacı laelaelaelaelae
sen beni güldürdün ALLAH'ta seni güldürsün emiiiiiiiiiii

bencede git, yoksa benimde ayarım kaçacak şincik gülmektenlaelaelaelaelae

aminnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

:roflol::roflol:alkisalkisalkis alkisalkisalkis

burak gibi alkışlayayın bende.. her bişey yapışında durup kendini alkışlıyoo soytarımm.. kaydirigubbakcemile3

afiyet olsunnnn bacım.. bol bol süt olsun umut paşamızaaa..

teşekkür fışkırtıyorum nevracım :1hug:

burda görünüyorum sabahtan beri ama yokum.telden giriyorum burdan mesaj yazmakta bi uyuz ki.yemege gidenlere ve gideceklere afiyetler olsun. Bugün kocamın izin günü bende anneme gidşicem. Kız uyansın çıkıcam.hepinizi öpüyor bebişlerinizi mıcıklıyorum:)

mersilerden bir çelenk a.s.

Ay cok heycanliyim
Az kaldi elbise ve pasta siparisi birde susler tamam insallah saglikli guzel az aglamali bir gun olur birde gelecek bebeklere yogurt ikram edecegim babymix sade yaninizda yogurt tasimayin arkadaslarim

düşünceli ev sahibesi... ne güne geliyordu doğum günü :delphin:

bir de yapacaklarını şu yan topiğe yazsan diycem sürprizi kaçar der misin ki :utangac:

Kıymet regl olacam yazmış aklıma geldi şimdi ben hala olamadığım için farlutal kullandım altı gün dün bitti ama bende hiç ama hiç olacak bir hava yok ve sinirimden çatlıyorum dünden beri müthiş asabiyim ondan mıdır acaba olsam da rahatlasaydım.

asıl gıdersem senle gıderım ben senın nılay bızım zıpalara bakarrrrrraklinialirimsmile

bak benim kuduruk yüzünden hiç planlara dahil olamıyoruz sırnaşık şey sırnaşık şey

oğlum 5 saniye tay durmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Kıymet regl olacam yazmış aklıma geldi şimdi ben hala olamadığım için farlutal kullandım altı gün dün bitti ama bende hiç ama hiç olacak bir hava yok ve sinirimden çatlıyorum dünden beri müthiş asabiyim ondan mıdır acaba olsam da rahatlasaydım.
ebru o ilaç mıdı bende hatırlsmıyorum ama ilaç bittiöten 5 gün sonra olmuştum hemde fena halde merak etme agrısız olursun inş.be nşm agrılarda hiç azalma olmadı bide normal dogyrduk

bak benim kuduruk yüzünden hiç planlara dahil olamıyoruz sırnaşık şey sırnaşık şey

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis aferinnn Umut paşayaaaa

yürüdügü günleride gmrmen yakındır inş. Blge..ben bu konuda tereddütteyim valla bu halde karıştırılmadık dagıtmadık yer bırajmıyo yürüyünce nasıl olcak düz duvara falan tırmanıcak heralde:)

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis aferinnn Umut paşayaaaa

yürüdügü günleride gmrmen yakındır inş. Blge..ben bu konuda tereddütteyim valla bu halde karıştırılmadık dagıtmadık yer bırajmıyo yürüyünce nasıl olcak düz duvara falan tırmanıcak heralde:)

sağolun sağolun buyrunnnnnnnnn
1-2 saniye durmuşluğu vardı da uzatmış artık mevzuyu koçum benim alkisalkisalkis
valla kıymet ben de ne kadar geç o kadar iyi diyorum şu an bize bağımlı olduğu halde fır dönüyor evin içinde... sürekli bir yerleri teğet geçiyor allah koruyor... yürüdüğünde vay anam vay diyorum :bbo:

benim kız uyandı hadi ben kaçar anna gel diyo cadı ya

sağol cnm.iyiyim.ama işte uykusuzluktan mıdır nedir elim kolum kalkmıyor.yumurta kapıya sıkışmadan pek harekete geçmem zaten ömrümde.bunda da böyle olacak sanırım.biryandan hemen olsun diyorum.biryandan aman yapınca bir günde hallolur herşey,şimdi toplasam herşey ortada kalaacak diyorum :P
siz nasılsınız cnm?
:)
tipikkkkkk koççç kadınıııı,,,nerden mı bılıyorum,,kendımdenn...vallahı benı yazmışsınnnnn

ayy bigecığımmmm vallahıı senı duşunduğumdennzemuszemusbızımkısı de sadece plan zaten senı katsam sen şımdı bı yol bulursun falan düşerız yollaraa,,amann dıyımmkaydirigubbakcemile3
maşşalah umutaaaa,,azrada 3 gundur baya bı ayakta duruyo ama sonra oyun zannedıyo popoyu yere koyuyo guluyo sonradakaydirigubbakcemile3:emir_bebek:
arzu nerelerde acaba??? fasulye zehirlemedi inşallah :1shok:

anammmm nasıı tarıff verdın kadınaa,,ne yazdınn bakıyımmdelikafadulden

nazancım, dediğin gibi kafana taksanda harekete geçsende geçmesende zamanı gelmedikçe olmuyor, boşver salla gitsin

bige sen hele bi de
yada özelden de merak ettim iyice

Umut paşaya da maşallah kocamanda alkisalkisalkis

Son düzenleme:
ebru o ilaç mıdı bende hatırlsmıyorum ama ilaç bittiöten 5 gün sonra olmuştum hemde fena halde merak etme agrısız olursun inş.be nşm agrılarda hiç azalma olmadı bide normal dogyrduk

Doğumdan sonra sen de mi kullanmıştın ilaç peki. Bunu dr verdi bana adet söktürücüymüş bir yıl olacak bende tık yok diye verdi biter bitmez olursun dediydi de beş güne falan varıyorsa var zamanı demek.

azrayı koydum odasına suan geldım,,odasını altust etmekle meşgul:)
ay tuvalete gıdıyorum peşimden gelıp kapıya nası vuruyoo,,ayağa kalkmış bıde sankı tekmelıcek bı de bağırıyo ra ra raaaa dıye ne demek ıstıyosaa??:))

Back