Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy öznur hemen gider inşallah ya bizimkide yola çıkar minübüse binmeden arar geliyorum bişey lazımmı. ben direk hayır bişey lazım değilllllll.....
o anlarda yaşadığım gerginliği tarif bile etmeye kalksam edemem cidden..
sanki ölüyorum azrail geliyor o derece
Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
frezya_tg, b_i_o+, crstal18+, fd7+, hayat24, KARLIDAGLARIN GÜLÜ, mcetin1+, meybon+, Nehir67+, oznurss+, peluse, serinus, smmm06, Tweety75+, yasil_haktanemin+
:sinifsinif:sempatiksalakcinnidelikafadulden
:kedi:o senin iyiliğin kanatsız melek Şeniz
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: ama allahım tüm annelere yardımcı olsun daha doğru sankim :Saruboceq:
BİRŞEY LAZIM DEĞİL HATTA SEN DE LAZIM DEĞİLSİN :roflol:
pelinden haber varmı geçmişe bakamadım mina nasıl ateşi düştümü
aayy allah beterinden korusun . gelmiş geçmişolsun canım .. ne çok seversin şu çamaşır suyunu annemde sanki su gibi döker her tarafa .. geçenlerde oda parmağına iltihap kaptırdı kesmişmi ne yapmış - hatırlamıyoo kendisi de - temizlik yaparken bol bol oynamış bütün temizlik madeleriyle sonrada parmağı ihtihap kapmış , ilaç filan hala geçmedi.. ama o hala çamaşır suyu peşinde neyseki eldiven kulanmaya başladı .. buda bi gelişme ..
ayy öznur hemen gider inşallah ya bizimkide yola çıkar minübüse binmeden arar geliyorum bişey lazımmı. ben direk hayır bişey lazım değilllllll.....
o anlarda yaşadığım gerginliği tarif bile etmeye kalksam edemem cidden..
sanki ölüyorum azrail geliyor o derece
bilge yanlışlıkla katılmıyorum butonuna bastım ama bilesin katıldım veda sözlerine ,kocan hakkındaki düşüncelerine de katıldım. bizde genelde eyiyiz ama bugünlerde odunluk yapıo işte napcen idare ediozkaydirigubbakcemile3
MAŞALLAH BENİM Kİ PEK UMURSAMIYOR HATTA HİÇ UMURSAMIYOR ANNEMLE GAYET MUTLU BEN BİRAZ MIZIRDANMIYOR DİYE ÜZÜLÜYORUM KISKANIYORUM GALİBA AMA MUTLU OLDUĞU İÇİN İÇİM RAHAT KAÇINCA KAYBETTİM DUYGUSU OLUYORMUŞ HİÇ DÖNMEYECEKSİN SANIYORLARMIŞ
BEN DE MEMNUNUM ÇOK ŞÜKÜR AMA BİRAZ DAHA DUYGUSAL OLSA HİÇ ANLAMIYOR O TİP ŞEYLERDEN MESELA DOĞUM YAPTIM TAMAM SANCII ÇEKERKEN BAŞIMDA ELİMİ TUTTU AĞLADI AMA TEK BİR DAL ÇİÇEK ALMADI ÇOK BEKLEDİM DOĞUMDAN ÖNCE HEMDE SÖYLEDİM BANA DOĞUM YAPINCA BEBEKLİ ÇİÇEK ALIRSIN DEĞİL Mİ DİYE
HELE EVLENME TEKLİFİ ETMEDİ O ÇOK İÇİMDE KALDI O YÜZDEN NİKAH KIYILIRKEN BAYAĞI UZUN SÜRE CEVAP VERMEDİM KORKSUN DİYE MEMEUR 2. KEZ SORDU 3. KEZ SORMAM DEDİ VE ŞİMDİ TELEVİZYONDA FİLAN TEKLİF EDEN OLUNCA ÇOK DUYGULANIYORUM
AMMA DOLUYMUŞUM
pelinden haber varmı geçmişe bakamadım mina nasıl ateşi düştümü
:1shok: Yine benimkinin boku kokmaya başladı
AMAN KISKANÇ GEL SENİ DE SEVELİM Şeniz Şeniz Şeniz
MAŞALLAH BENİM Kİ PEK UMURSAMIYOR HATTA HİÇ UMURSAMIYOR ANNEMLE GAYET MUTLU BEN BİRAZ MIZIRDANMIYOR DİYE ÜZÜLÜYORUM KISKANIYORUM GALİBA AMA MUTLU OLDUĞU İÇİN İÇİM RAHAT KAÇINCA KAYBETTİM DUYGUSU OLUYORMUŞ HİÇ DÖNMEYECEKSİN SANIYORLARMIŞ
VEYA ÇİKOLATA BENİM DE AĞRIYOR VE ACIKTIM AMA YİYECEK BİŞEY YOK :sinifsinif:
BEN DE MEMNUNUM ÇOK ŞÜKÜR AMA BİRAZ DAHA DUYGUSAL OLSA HİÇ ANLAMIYOR O TİP ŞEYLERDEN MESELA DOĞUM YAPTIM TAMAM SANCII ÇEKERKEN BAŞIMDA ELİMİ TUTTU AĞLADI AMA TEK BİR DAL ÇİÇEK ALMADI ÇOK BEKLEDİM DOĞUMDAN ÖNCE HEMDE SÖYLEDİM BANA DOĞUM YAPINCA BEBEKLİ ÇİÇEK ALIRSIN DEĞİL Mİ DİYE
HELE EVLENME TEKLİFİ ETMEDİ O ÇOK İÇİMDE KALDI O YÜZDEN NİKAH KIYILIRKEN BAYAĞI UZUN SÜRE CEVAP VERMEDİM KORKSUN DİYE MEMEUR 2. KEZ SORDU 3. KEZ SORMAM DEDİ VE ŞİMDİ TELEVİZYONDA FİLAN TEKLİF EDEN OLUNCA ÇOK DUYGULANIYORUM
AMMA DOLUYMUŞUM
BİRŞEY LAZIM DEĞİL HATTA SEN DE LAZIM DEĞİLSİN :roflol:
canım benim ya kıyamam çok zor ateş yaa
dişmi yapıyor acaba üstlerçıkıyor diyordu yasemin özelden yazıom bi bakarmısın çıkmam lazım da hemen :S
:1shok: yine benimkinin boku kokmaya başladı
:roflol: vereliniortakne menem özlemedir bu böyle kokulu kokulu
Şeniz
sırnaşık şey :teselli:
:roflol: vereliniortak
anam yasmaya bilem gerek yok smileler yetiyo :)))))))))))
AL BENDEN DE SANA SMİLEY :CüvCüv: VEBİR ADETTE
canım yaa açsan sana bişeyler gönderteyim.. Ee seninki ne diyecem bişey yok .. Benim kocişte geçikmişte teklif etmekte valla etmezsen eşya falan gelmez o eve dedim.ki bilir yaparım .. Haftasına yapmıştı teklifi .. Bizimki doğuma bilem girdi heyecandan yerinde duramıyordu..
Ayy şu bişey lazımmı lafına gıcık oluyorum .. Iftara çağırırım her sene ve onlarda her çağırdığımda gelmeden önce eşimi ararlar ne alalım diye .. Eşimde tabi bana sorar bende hiçbişey lazım değil derim.. Yaa iftara geliyorsun all bi tatlı yada ne bileyim içecek bişey yok illa biz söleyecekmişiz bir keresinde bir tane pide alıp gelmişlerdii. Ya sabır yaaa
ne menem özlemedir bu böyle kokulu kokulu
bizimki doğuma bilem girdi heyecandan yerinde duramıyordu..
amaaanıııın kentimi körtüm meşajında melikem sırnaşık şey
ne biliyim ya melike birden böyle kokmaya başlıyor buram buram :1no2:
Ben kendisine bıraktım (sonuçta ameliyattı benimki) dayanamam dedi girmedi sonra ameliyathane kapısında zaten istese de almadıklarını öğrendik sempatiksalakcinni
benim de girdi doğuma k. Validem bir kaç gün önce istemez özgür girmez dedi bilhassa onun yanında çaktırmadan konuyu doğuma getirdim aaaaaa bende gelecektim ya seninle dedi ohhhhhh dedim içimden sonra hastanede hiç duymamıştım eşlerin doğuma girdiğini diyince hemşireler aaa olur mu teyze artık bütün eşler giriyor bence girmeliler ikisinin bebeği beraber yaşasınlar ilk anı dediller tekrar ohhh demedim içimden sancım vardı ve heyecanlıydım unuttum
benim de girdi doğuma k. Validem bir kaç gün önce istemez özgür girmez dedi bilhassa onun yanında çaktırmadan konuyu doğuma getirdim aaaaaa bende gelecektim ya seninle dedi ohhhhhh dedim içimden sonra hastanede hiç duymamıştım eşlerin doğuma girdiğini diyince hemşireler aaa olur mu teyze artık bütün eşler giriyor bence girmeliler ikisinin bebeği beraber yaşasınlar ilk anı dediller tekrar ohhh demedim içimden sancım vardı ve heyecanlıydım unuttum