Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol bacım
şımarmasınlar tabii sonra hint kumaşı sanıyolar kendilerini... erkek milletine böyle dengesiz olcan bi gün sen bitanesin hint kumaşısın ağasın paşasın iki gün sonra bi tepcen aaaaaa bitane hint kumaşı ağa paşa diilmişim bene olcak sempatiksalakcinni
antarestekide pahalı ama bir üst caddede ESTA var orası iyi telefonu vereyim ara bi istersengunaydın herkese gecmışı okuyamadım daha,,mına bıraz daha ıyıymış ama buna cook sevındım
yaa ankarada bana kuafor lazım acıl mıgrostakı moss u aradım dunyaaa paraaa ıstedıı yaaa
nılgunn sen nereye gıdıyosunnn bakımmm,,anteresdekı nasıl acaba?
32 saat gecti nilgun
kım kımı nıye sevıyo
benıde sevın benıde sevınnnnnsositosositosositososito
32 saat gecti nilgun
ay çok güldüm ya :roflol: kesinlik süper taktik
sağol pelin, kaldı 40 saat ateşin geçmesine yani bilmiyorumkismile
of bi biteydi hayırlısıyla
Yasemin gecmise bakiyrm sizede gecmis olsun allah sifa versin herikisinede nilgun gokay nasil oldu
kızı uyuttum biraz bende uyuyayım dedim ama yok uyuyamadım kafada birsürü tilki uyutmadılar.. baş ağrısıda tam gaz devam ağrı kesicide içtim üstelik offff.
geçmiş olsun öznur..bende de var baş ağrısı ama ben salak gibi hiç ilaç içmem huy işte geçene kadar çekerim.. geceden beri arıyo valla tik tik atıyo sol şakağım
kızı uyuttum biraz bende uyuyayım dedim ama yok uyuyamadım kafada birsürü tilki uyutmadılar.. baş ağrısıda tam gaz devam ağrı kesicide içtim üstelik offff.
geçmiş olsun öznur..bende de var baş ağrısı ama ben salak gibi hiç ilaç içmem huy işte geçene kadar çekerim.. geceden beri arıyo valla tik tik atıyo sol şakağım
pelincimm 40 saat sular seller gibi geçer inşll. allah tekrarını göstermesin..
öznur gözün nasıl oldu ..
yaa kızlar çalışan arkadaşlara sorum var sabahları bebişlerden nasıl ayrılıyorsunuz kaan bu hafta başından beri ben giderken ağlamaya başladı içim parçalanıyo ama işe gelmek zorundayım öğlen eve gidiyorum yine evden çıkarken aynı ağlıyo annem bakıyo ben gittikten sonra susuyomuş hemen ama bu ağlamasına çözüm varmıki ondan gizlimi çıksam öylede yapmak istemiyorum vedalaşıp ayrılmak istiyorum ama çok üzülüyorum:gitme:
bu da kız çocuğun avantajı herhalde... bizimki çok nadir oyun oynuyor ya... varsa yoksa yürütün, iki top tepeyim, yok yürütmezseniz elimle topu atıp peşinden emekleyeyim bir de kucağa geleyim ki güreşelim... yani biliyorum bunlar da oyun ama öyle oturup eğitici öğretici bir şey oynamak hayal boshayallersmile
bizim beyzade kırıklık hissediyormuş çocuğa bulaşmasın diye annesi alsınmış :2: suyundan da koyayım mı dedim hö dedi kaydirigubbakcemile3
dün bizim kreş açma mevzunu anlattım... "ne eşlerini bırakıp mı geliyolar" dedi "evet özellikle onları bırakmak için geliyorlar zaten" diyince "benim durumum ne sen beni bırakmıcan di mi" dedi aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 "herkesi ankara'ya çağırdığıma göre sen ver cevabını" dedim kapadım mevzuyu fazla şımartmadan :umursamaz:
yaa kızlar çalışan arkadaşlara sorum var sabahları bebişlerden nasıl ayrılıyorsunuz kaan bu hafta başından beri ben giderken ağlamaya başladı içim parçalanıyo ama işe gelmek zorundayım öğlen eve gidiyorum yine evden çıkarken aynı ağlıyo annem bakıyo ben gittikten sonra susuyomuş hemen ama bu ağlamasına çözüm varmıki ondan gizlimi çıksam öylede yapmak istemiyorum vedalaşıp ayrılmak istiyorum ama çok üzülüyorum:gitme: