Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok bu oğln kesin biz uyuyunca çıkıp alemlere akıyor
zaten yay bebekleri çok gezmeyi severmiş özgürlüğüne aşırı düşkünmüş..
ama asilik olarak değil sınırları da bilirmiş...
vayyy vay koça bak..
nilgün gökay daha iyiymiş sevindim.. he iyi olsun onlar.. Allahım sağlıkla büyümek yaşamak nasip etsin
ben çıkıyorummm hadi iyi akşamalr . bebişleri ve güzel annelerini kocaman öpyorumm
hasta olan bebişlerde inşll çabucak iyileşirler....
kızlar ben gidiyorum samsuna
pazartesi görüşürüz kendinize ve yeğenlere dikket edin emi
kızlar ben gidiyorum samsuna
pazartesi görüşürüz kendinize ve yeğenlere dikket edin emi
EBRU canberkin pipi durumu ne oldu?
unuttuğum varsa bakıcam tekrar geçmişe ufaktan bir göz gezdireyim uyanmadan
kızlar mehtapla görüştüm,
sonuçlar temiz çıkmış çok şükür.. emara gerek kalmamış..
ayrıntıları gelince paylaşır zaten.
öptüm çok
arda uyanık ve çok uyuduya acısını çıkarıyo
dönebilirsem gece görüşürüz
bak sen yaramazaa . benimki de ısırmaya çalışıyoo ama daha pek beceremioo .. ama müthiş tekme atıroo .. kocamandan görmediğim şiddeti oğlumdan görüyorummm .. kaydirigubbakcemile3 etim çok havalıdır yarafilan oldumu geçmez kolay kolay .. bi başlarsa ısırmaya yandım ben akannehir. eyvahedigeldismile
günaydın herkese
bi hastalık haberide benden
ablamın safra kesesinde taş vardı ameliyat olcaktı acile kaldırmışlar çok ağrısı olmuşta(((
kanala taş kaçmış fakülteye sevk ettiler önce taşın kanaldan alınması lazımmış sonra duruma göre ameliyat günü vercekler
yarında k.validem anjiyo olcak
allah'ım yaaaa! topikçe şu hastalıkları sıkıntıları bi atlataydık
zaten yapmak zorunda olduğumuz işleri yaparken bakıyorlar ama oturma vakti gelince direk çocuk bize geçiyor
sonuç sadce iş zamanı bakılıyor, bebeğe bakılırken bizde boş oturmuyoruzki
sürekli bişeyler yapmak için uğraşıyoruz
yaa kızlar çalışan arkadaşlara sorum var sabahları bebişlerden nasıl ayrılıyorsunuz kaan bu hafta başından beri ben giderken ağlamaya başladı içim parçalanıyo ama işe gelmek zorundayım öğlen eve gidiyorum yine evden çıkarken aynı ağlıyo annem bakıyo ben gittikten sonra susuyomuş hemen ama bu ağlamasına çözüm varmıki ondan gizlimi çıksam öylede yapmak istemiyorum vedalaşıp ayrılmak istiyorum ama çok üzülüyorum:gitme:
yaa arkadaşlar selam geçmişe bakıyorum göremedim Mina nasılmış döküntü varmıymış vücudunda?inş. çok iyidirler.
benm oğlumun da burnu akıyor dünden beri bugün çoğaldı
akşama k.valideler gelecek,daha doğrusu biz gidecez beraber dönecezeyvahedigeldismile sabahtan beri iş yapmaya çalışıyorum gelin görün ki ortada bişey yokkk
sizler nasılsınız bebişler nasıl inş herkes iyidir
kızlar slm eve daha yeni geldim hemen bir giriyim dedim misafir gelicek şimdi çıkmam lazım arzucum yazmış zaten saolsun cnm bnm çook şükür temiz çıktı ve emara gerek kalmadı umarım allah kimseye böyle bi rkorku yaşatmaz üstümden bir ağırlık kalktı resmen derin bir ohh çektim herkese iyi geceler güneş ağlıo misafir gelcek şimdi hadi ben çıktım....
kızlar slm eve daha yeni geldim hemen bir giriyim dedim misafir gelicek şimdi çıkmam lazım arzucum yazmış zaten saolsun cnm bnm çook şükür temiz çıktı ve emara gerek kalmadı umarım allah kimseye böyle bi rkorku yaşatmaz üstümden bir ağırlık kalktı resmen derin bir ohh çektim herkese iyi geceler güneş ağlıo misafir gelcek şimdi hadi ben çıktım....
mına hala ateslı 38.6 su an ilaçlı hali sımdı uyudu bende uyuyayım 4 saat sonra tekrar ılaç için kalkacak bu arada kardesımlede konustum 6.hastalıkdır dedı ılla dokuntu olmasıda sart degılmış bahar ve seray bızde dokuntu olmadı demıslerdı acaba diştenmı dedım onlarında boyle dış öncesı olmuş bızımde 3 diş birarada geldı ya acaba oldum bazen diş çıkarırken 6.hastalık gorulurmuş ama sırf dişten bu kadar ates olmazmış bazen 5 gunde surebılırmıs ates umarım bızımkısı 72 saatde bıter
mına hala ateslı 38.6 su an ilaçlı hali sımdı uyudu bende uyuyayım 4 saat sonra tekrar ılaç için kalkacak bu arada kardesımlede konustum 6.hastalıkdır dedı ılla dokuntu olmasıda sart degılmış bahar ve seray bızde dokuntu olmadı demıslerdı acaba diştenmı dedım onlarında boyle dış öncesı olmuş bızımde 3 diş birarada geldı ya acaba oldum bazen diş çıkarırken 6.hastalık gorulurmuş ama sırf dişten bu kadar ates olmazmış bazen 5 gunde surebılırmıs ates umarım bızımkısı 72 saatde bıter
Merhaba arkadaslar...
Nasil berbat nasil nemrut bir gundu anlatamam.
Surekli, engel oalmadigim, kendiliginden akan gozyaslarimi islatan yuzumu yikamakla ugrastim.
Hani derler ya, ne gelirse insanin basina cok dusunmekten diye.
Ne kadar da dogru..
Bebegimle alakali yasadigim belirsizlik zaten fazlasi ile yipratirken, bir de sonsuz anlayis bekledigim esim de tuz biber oldu.
Yani diyorum, ben bebegime yogunlastigim icin mi bukadar sinirli ve ilgisiz, buluttan nem kapan, bir kadin oldum.
Yoksa esimden gerekli destegi goremedigimii dusundugum icin mi boyle bir ruh hali icindeyim.
Arkadaslar, ozetle sunu soyluyorum ki;
birseylerden eger tam emin degilseniz, ve gelecek goremiyorsaniz, onleminizi alin ki daha buyuk cikmazlar icine dusmeyin, ya da keskelerinizin yankisi icinde bogulmak istemiyorsaniz,
gecmisi unutun..
Sacmaladim sanirim biraz ama iste boyle............