• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

sağol nevracım daha iyi çok şükür .. çok korktum gözüme bişey olacak görmeyecek diye:utangac:

aayy allah beterinden korusun . gelmiş geçmişolsun canım .. ne çok seversin şu çamaşır suyunu annemde sanki su gibi döker her tarafa .. geçenlerde oda parmağına iltihap kaptırdı kesmişmi ne yapmış - hatırlamıyoo kendisi de - temizlik yaparken bol bol oynamış bütün temizlik madeleriyle sonrada parmağı ihtihap kapmış , ilaç filan hala geçmedi.. ama o hala çamaşır suyu peşinde neyseki eldiven kulanmaya başladı .. buda bi gelişme ..

ay bilge çok güldüm yane. benim durumum ne ha. sizin durumunuz belli de hade işte başımızda durun diye ses etmiyoz odunlara

yok kız benimkinin durumu o diil... ben hayatımda olmasından çok mutluyum... yoksa koyun muyum ben başımda çoban dursun aklinialirimsmile ben kendi başımı kendim beklerim, göbeğimi de kendim keserim, tırnağımla da başımı kaşırım allaha bin şükür sositososito ama genelde mutluyum ve genelde seviyorum ben kocamı opuyorumnanaktan

yaa arkadaşlar selam geçmişe bakıyorum göremedim Mina nasılmış döküntü varmıymış vücudunda?inş. çok iyidirler.
benm oğlumun da burnu akıyor dünden beri bugün çoğaldı:(
akşama k.valideler gelecek,daha doğrusu biz gidecez beraber dönecezeyvahedigeldismile sabahtan beri iş yapmaya çalışıyorum gelin görün ki ortada bişey yokkk
sizler nasılsınız bebişler nasıl inş herkes iyidir

canım sakın gizli çıkma .. bence gitmek zorunda olduğu anlat .. sen gidince de annen anlatsın anne gelecek filan diye ... anlıyorlar çünkü . sabiha paktuna ' da öyle sölüyoo sakın gizli çıkmayın diyoo .. benimde annem bakıyoo . bizimki oyun sanıyoo babasıyla çıkıyoruz arkamızdan gülüyoo , çığırıyoo ama ağlama yok çok şükür..

evet canım bende öyle duymuştum gizli çıkmamak gerekiyomuş ama işte ağlamasınada dayanamıyorum buda bi süreç galiba bunada alışcaz anne olmak çok zor özellikle çalışan anne olmak offfffff çalışmak istemiyorum ama şartlar işte bi arkadaş can yücelin şiirini paylaşmıştı yeme içme ve barınmanın bedeli gerçekten bukadar ağır olmamalı :gitme:

ben öpüyorum öperken de fiks konuşmam var onu yapıyorum
"kuzum annenin işe gitmesi gerekiyor. işi biter bitmez hemen sana gelecek çünkü seni çok ama çok seviyor. sen lütfen mamanı güzel ye, suyunu bolca iç, anneannenle dedeni üzme onlar da seni üzmesinler akşamüzeri koşa koşa sana geleceğim" diyerek yüzünün her tarafını öpüyorum "hadi bakalım hoşçakaaaaaal" diye el sallayarak kapıyı çekip çıkıyorum. nadiren ağlıyor onda da ben gittiğim için değil kendisi dışarı çıkamadığı için ağlıyor zaten kaydirigubbakcemile3
aman maşallah diyeyim de hemen :nazar:
gizli çıkma iyiden huysuzlanır... sabiha paktuna keskin diyordu uyutup gitmeyin (tabii ki tesadüfen uyuyorsa vedalaşmak için de uyandırmayın) ve kaçmayın... bu sefer ne olacak kaçmaman için saniye tependen inmeyecek
sen ne kadar sakin ve bunun doğal olduğuna ne kadar inanır konuşursan o da o kadar ikna olur diyorum umarım yanılmıyorum :bbo:

maşallh umut paşamıza .. :nazar:

yaseminim sizede geçmiş olsun canım benim,

gökay daha iyiydi gecede bugünde inşallah ilerlemeden bitircez maşallah diyeyimde

sağol canım arkadaşım olumunekankayizsmile
aman maşallah kuzuma, bişeyciği kalmaz inşallah :Saruboceq:
yasemin yağlara baktım mide bulantısına karşı... benim hatırladığım nane yağını koklayınca iyi geliyor ama bendeki bilgilerde onu bulamadım evde bir tane daha yağ kılavuzu var ona da bakıcam... lakin hamilelikte ve süt vermede (ki sen ikisine de giriyosun) nane yağının içerek kullanımını önermiyolar :1ninca:
oy arkadaşım unutmamışta haaaala araştırırmış olumunekankayizsmile
çok iyisin sen kız :1hug:
sağol canımmmm alcam nane yağı zaten kaloriferin üzerine suya arada damlatmak için

arda daha yeni uyudu sabahtan beri
ancak girebildim,
PELİN canım inşallah bugeceyide daha raht geçirir minacık kıyamam hemen iyileşsin tüm bebeler
YASEMİN size de geçmiş olsun.
EBRU canberkin pipi durumu ne oldu?
unuttuğum varsa bakıcam tekrar geçmişe ufaktan bir göz gezdireyim uyanmadan
sağol arzucummmm :1hug:
yaa arkadaşlar selam geçmişe bakıyorum göremedim Mina nasılmış döküntü varmıymış vücudunda?inş. çok iyidirler.
akşama k.valideler gelecek,daha doğrusu biz gidecez beraber dönecezeyvahedigeldismile sabahtan beri iş yapmaya çalışıyorum gelin görün ki ortada bişey yokkk

döküntü yokmuş 32 saattir ateşi var kaldı 40 saat işte:(
çok geçmiş olsun mert efeme kıyamam yaaa:(((((

ÖZNUR gözün nasıl oldu canım?

yok kız benimkinin durumu o diil... ben hayatımda olmasından çok mutluyum... yoksa koyun muyum ben başımda çoban dursun aklinialirimsmile ben kendi başımı kendim beklerim, göbeğimi de kendim keserim, tırnağımla da başımı kaşırım allaha bin şükür sositososito ama genelde mutluyum ve genelde seviyorum ben kocamı opuyorumnanaktan

aman maşallah size bilgecim.. bende memnunum genelde kocamdan ama bazen beni öyle delirtiyoki gözüm görmek istemiyo resmen..(şu anda olduğu gibi)

evet canım bende öyle duymuştum gizli çıkmamak gerekiyomuş ama işte ağlamasınada dayanamıyorum buda bi süreç galiba bunada alışcaz anne olmak çok zor özellikle çalışan anne olmak offfffff çalışmak istemiyorum ama şartlar işte bi arkadaş can yücelin şiirini paylaşmıştı yeme içme ve barınmanın bedeli gerçekten bukadar ağır olmamalı :gitme:

allahım tüm çalışan annelere yardımcı olsun :teselli:

bin maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin.. :nazar:

canım çok geçmiş olsun .. surup filan bişey veriyorusun .. ilerlemez inşll.

evet anne olmak çok zor şartlar el verse keşke hep yanlarında olabilsek .. ama nerde ..
can yücel şiirini ben paylaşmıştım canımm sırnaşık şey

yok nazancım döküntü yok ateş de sürüyor... ilaçla 38.8di en son yanlış hatırlamıyorsam

boşveeer artık bahanen var ayrıca evin düzeni için gelen hiç gelmesin ki zaten bu gelecek takımın hiç gelmemesi senin açından tercih edilesi bi durum zannımca aklinialirimsmile

sağol canım arkadaşım olumunekankayizsmile
aman maşallah kuzuma, bişeyciği kalmaz inşallah :Saruboceq:

sağol canımmmm alcam nane yağı zaten kaloriferin üzerine suya arada damlatmak için

sağol arzucummmm :1hug:

döküntü yokmuş 32 saattir ateşi var kaldı 40 saat işte:(
çok geçmiş olsun mert efeme kıyamam yaaa:(((((

ÖZNUR gözün nasıl oldu canım?

canım çok geçmiş olsun .. surup filan bişey veriyorusun .. ilerlemez inşll.

evet anne olmak çok zor şartlar el verse keşke hep yanlarında olabilsek .. ama nerde ..
can yücel şiirini ben paylaşmıştım canımm sırnaşık şey

yok nazancım döküntü yok ateş de sürüyor... ilaçla 38.8di en son yanlış hatırlamıyorsam

boşveeer artık bahanen var ayrıca evin düzeni için gelen hiç gelmesin ki zaten bu gelecek takımın hiç gelmemesi senin açından tercih edilesi bi durum zannımca aklinialirimsmile

sağolun arkadaşlar cevaplar için.inş.çabuk atlatırlar kolaylıkla.:Saruboceq:
dr.a uyumuyor demiştim en son gittiğimde burnu falan tıkalımı belki boğazı ağrıyordur falan diye elimde bulunsun diye şurup vermişti.onu kullanıyorum ama tadı acı herhalde içince gözünden yaş geldi kuzumun:( 2.sinde de yarısını çıkardı zorla içiriyorum bakalım.
bilge doğru dedin de ben yine yapmaya çalışayım.toz alıp banyoyu temizlicem zaten az kaldı.çoktan biterdi de ıvırzıvır işlerle uğraştım ondan ortada bişey yok.öff bi taşınsak yerleşsek tüm işler bitse uzun süre kolumu kaldırmıcam kolumuuuuuuuuuuu

o senin iyiliğin kanatsız melek Şeniz

aman maşallah size bilgecim.. bende memnunum genelde kocamdan ama bazen beni öyle delirtiyoki gözüm görmek istemiyo resmen..(şu anda olduğu gibi)

size de maşallah öznurcum... hehe bakma genelini söyledim ya ben de bu aralar kılım kendisine... daha doğrusu kıl değilim de nasıl anlatsam? umursamaz moddayım evet en doğru kelime bu... saldım çayıra kendisini ki aslında bu kızgın veya kıl olmamdan daha tehlikeli sanırsam bilmiyorumkismile

allahım tüm çalışan annelere yardımcı olsun :teselli:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: ama allahım tüm annelere yardımcı olsun daha doğru sankim :Saruboceq:

amin canım hepimizinkini inşallah

kayınvalideciğim geliyormuş...hadi gittim ben
ayy öznur hemen gider inşallah ya bizimkide yola çıkar minübüse binmeden arar geliyorum bişey lazımmı. ben direk hayır bişey lazım değilllllll.....
o anlarda yaşadığım gerginliği tarif bile etmeye kalksam edemem cidden..
sanki ölüyorum azrail geliyor o derece

bilge yanlışlıkla katılmıyorum butonuna bastım ama bilesin katıldım veda sözlerine ,kocan hakkındaki düşüncelerine de katıldım. bizde genelde eyiyiz ama bugünlerde odunluk yapıo işte napcen idare ediozkaydirigubbakcemile3

ayy öznur hemen gider inşallah ya bizimkide yola çıkar minübüse binmeden arar geliyorum bişey lazımmı. ben direk hayır bişey lazım değilllllll.....
o anlarda yaşadığım gerginliği tarif bile etmeye kalksam edemem cidden..
sanki ölüyorum azrail geliyor o derece

aynen öyleyim ben şuan ne sıkıntı bu ya ömrümde başka hiç bir insan için hissetmediğim şeyler bunlarsempatiksalakcinni

kım kımı nıye sevıyo
benıde sevın benıde sevınnnnnsositosositosositososito

AMAN KISKANÇ GEL SENİ DE SEVELİM Şeniz Şeniz Şeniz

yaa kızlar çalışan arkadaşlara sorum var sabahları bebişlerden nasıl ayrılıyorsunuz kaan bu hafta başından beri ben giderken ağlamaya başladı içim parçalanıyo ama işe gelmek zorundayım öğlen eve gidiyorum yine evden çıkarken aynı ağlıyo annem bakıyo ben gittikten sonra susuyomuş hemen ama bu ağlamasına çözüm varmıki ondan gizlimi çıksam öylede yapmak istemiyorum vedalaşıp ayrılmak istiyorum ama çok üzülüyorum:gitme:

MAŞALLAH BENİM Kİ PEK UMURSAMIYOR HATTA HİÇ UMURSAMIYOR ANNEMLE GAYET MUTLU BEN BİRAZ MIZIRDANMIYOR DİYE ÜZÜLÜYORUM KISKANIYORUM GALİBA AMA MUTLU OLDUĞU İÇİN İÇİM RAHAT KAÇINCA KAYBETTİM DUYGUSU OLUYORMUŞ HİÇ DÖNMEYECEKSİN SANIYORLARMIŞ

ikinize de birer kahve öneriyorum :kahve: kafeinli kafeinsiz farketmez kahve ağrıyı hafifletiyor sabah benim de çok ağrıyordu şu an mantıklı sınırlar içinde hiç olmazsa sositososito

VEYA ÇİKOLATA BENİM DE AĞRIYOR VE ACIKTIM AMA YİYECEK BİŞEY YOK :sinifsinif:

BEN DE MEMNUNUM ÇOK ŞÜKÜR AMA BİRAZ DAHA DUYGUSAL OLSA HİÇ ANLAMIYOR O TİP ŞEYLERDEN MESELA DOĞUM YAPTIM TAMAM SANCII ÇEKERKEN BAŞIMDA ELİMİ TUTTU AĞLADI AMA TEK BİR DAL ÇİÇEK ALMADI ÇOK BEKLEDİM DOĞUMDAN ÖNCE HEMDE SÖYLEDİM BANA DOĞUM YAPINCA BEBEKLİ ÇİÇEK ALIRSIN DEĞİL Mİ DİYE

HELE EVLENME TEKLİFİ ETMEDİ O ÇOK İÇİMDE KALDI O YÜZDEN NİKAH KIYILIRKEN BAYAĞI UZUN SÜRE CEVAP VERMEDİM KORKSUN DİYE MEMEUR 2. KEZ SORDU 3. KEZ SORMAM DEDİ VE ŞİMDİ TELEVİZYONDA FİLAN TEKLİF EDEN OLUNCA ÇOK DUYGULANIYORUM

AMMA DOLUYMUŞUM

Back