Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ben kaçar kızlar yarın gövüşüvüüüüüzzzzz
sağolun arkadaşlar cevaplar için.inş.çabuk atlatırlar kolaylıkla.:Saruboceq:
dr.a uyumuyor demiştim en son gittiğimde burnu falan tıkalımı belki boğazı ağrıyordur falan diye elimde bulunsun diye şurup vermişti.onu kullanıyorum ama tadı acı herhalde içince gözünden yaş geldi kuzumun 2.sinde de yarısını çıkardı zorla içiriyorum bakalım.
bilge doğru dedin de ben yine yapmaya çalışayım.toz alıp banyoyu temizlicem zaten az kaldı.çoktan biterdi de ıvırzıvır işlerle uğraştım ondan ortada bişey yok.öff bi taşınsak yerleşsek tüm işler bitse uzun süre kolumu kaldırmıcam kolumuuuuuuuuuuu
Çocuğun beyni somut şeyleri kabul etmezmiş, mesela anne çalışıyorsa ve işe giderken çocuk ağlıyorsa annenin çocuğuna "geleceğin için para kazanmak zorundayım" demesi bir anlam ifade etmezmiş çocuğa anneye ait birşey verilmeliymiş ama sadece anne ve çocuk bilicekmiş bunu ve bu bizim sırrımız diyecekmiş, ışe giderken bişey bırakım " akşam gelince senden alıcam hadi koş sakla" derse çocuk annesinin varlığını her daim hissedermiş, akşam gelincede " hani getir bakalım sırrımızı" dicek ve böylece obje devamlılığı sağlanmış olucak. Yani anne gitti zaman çocuk geri geleceğini bilmeliymiş, 5 yaşına kadar bu sağlanmassa araştırılmalımış.
benim de girdi doğuma k. Validem bir kaç gün önce istemez özgür girmez dedi bilhassa onun yanında çaktırmadan konuyu doğuma getirdim aaaaaa bende gelecektim ya seninle dedi ohhhhhh dedim içimden sonra hastanede hiç duymamıştım eşlerin doğuma girdiğini diyince hemşireler aaa olur mu teyze artık bütün eşler giriyor bence girmeliler ikisinin bebeği beraber yaşasınlar ilk anı dediller tekrar ohhh demedim içimden sancım vardı ve heyecanlıydım unuttum
maşşallah 41 kere kuzum 1 de uyudu daha uyuyor...
ben de o arada sessizce halledebileceğim işleri hallettim..
şimdi bir soda içiyorum hararetlenmişim.. ama ütü ve ardanın çamaşırlıktaki çamaşırlarını toplama işlemleri varfisfisfis
yok bu oğln kesin biz uyuyunca çıkıp alemlere akıyor
zaten yay bebekleri çok gezmeyi severmiş özgürlüğüne aşırı düşkünmüş..
ama asilik olarak değil sınırları da bilirmiş...
vayyy vay koça bak..
ben çıkıyorummm hadi iyi akşamalr . Bebişleri ve güzel annelerini kocaman öpyorumm
hasta olan bebişlerde inşll çabucak iyileşirler....