• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bı kısmını gece bı kısmını sabah şimdi yukledım ve gece her bır foto da 10 dakka bekleyerrk sınır krızlerı gecırdım ama yıne yılmadım album tamamdır

ben şimdilik kaçar azra uyanmak uzere kahvaltı hazırlayayım,,opuyorum herkesi:3:

evet canım kılıt var ama bıryere kadar yavas yavas yapılmayacakları oğrenecekler:olmaz:senınkıde cok hareketlıymış-ben oyle duydumsengözlerimebaksanab

çok hareketli mi akannehir durmuyo ki hareketlensin :roflol: :roflol: :roflol: kuduruk fırlamanın önde gideni çıktı benimki aklinialirimsmile

bende d hazır olanları var canım giydiriyorum ama heves etmiştim kendim yapacam diye ama yinede deneyeyim sen ismini filan yazmışştın yaa giymese de hatıra kalır...büyüyünce annem yapmıştı diye saklar belkimm. sempatiksalakcinni

hatıra kutusu yapmayacak mısın? ona koyarsın yerimseniben

tülayyyyyyy ..opuyorumnanaktan :3: :3:

tülay mı gelmiiiş sengözlerimebaksanab ecrinnaz nasıl oldu güzelim :Saruboceq:

tülayyyyyyy ..opuyorumnanaktan :3: :3:

canım günaydınn geçmişteydim bi an kayboldum sandım. ne çok yazılmış gene. herkeze günaydın bu arada. işler çok, pek katılamıyorum size. ama aklım hep sizde. kuzum hala hasta hapşuruk öksürük göz akması burun akması her bişi mevcut . nerde üşüttük bu kadar bilmiyorum bide kollarken böle olduya içim gidio.gözüme bi bakışı var . anne canım acıo der gibi bakıyomafoldumben

canım günaydınn geçmişteydim bi an kayboldum sandım. ne çok yazılmış gene. herkeze günaydın bu arada. işler çok, pek katılamıyorum size. ama aklım hep sizde. kuzum hala hasta hapşuruk öksürük göz akması burun akması her bişi mevcut . nerde üşüttük bu kadar bilmiyorum bide kollarken böle olduya içim gidio.gözüme bi bakışı var . anne canım acıo der gibi bakıyomafoldumben

kuzuuuuuuuuuuum allah tez zamanda şifa versin ve beterinden esirgesin tülaycım :Saruboceq: :teselli:

çok hareketli mi akannehir durmuyo ki hareketlensin :roflol: :roflol: :roflol: kuduruk fırlamanın önde gideni çıktı benimki aklinialirimsmile

hatıra kutusu yapmayacak mısın? ona koyarsın yerimseniben

tülay mı gelmiiiş sengözlerimebaksanab ecrinnaz nasıl oldu güzelim :Saruboceq:

yapmaz olurmuyum hiç .. şimdiden biçok şey koydum bilem içinee .. kıyafetlerini ayrı saklıyorum da ..bebek şekeri.. ilk patisi , emziği, onun için yaptığımız davetiyesi... bozulmayacağını bilsem kurabiyesini bilem saklayacam ama yaa kurtlanırsa diye korkuyorumm... eyvahedigeldismile

canım kıyamam yaa.. çabucak atlatır inşll tülaycımm.. havalr çok fena bi sıcak bi soğuk mafoluyoo çocuklar .. geceleri soğuk oluyoo oradan kpmış olabilir.. tekrar geçmiş olsun

kuzuuuuuuuuuuum allah tez zamanda şifa versin ve beterinden esirgesin tülaycım :Saruboceq: :teselli:
saol bilgecim. bizim içimiz gidiyo işte. kocatanlarımızda tel açıp sormazlar bile:oklava:
yapmaz olurmuyum hiç .. şimdiden biçok şey koydum bilem içinee .. kıyafetlerini ayrı saklıyorum da ..bebek şekeri.. ilk patisi , emziği, onun için yaptığımız davetiyesi... bozulmayacağını bilsem kurabiyesini bilem saklayacam ama yaa kurtlanırsa diye korkuyorumm... eyvahedigeldismile

canım kıyamam yaa.. çabucak atlatır inşll tülaycımm.. havalr çok fena bi sıcak bi soğuk mafoluyoo çocuklar .. geceleri soğuk oluyoo oradan kpmış olabilir.. tekrar geçmiş olsun
kaloriferler yanıo nevracım ama bilmiyorum artık. yalnız çok terliyo her gece 2-3 kere üst değişiyoruz. olan 2 tel saçı su gibi oluyor hiç anlamadım:sinifsinif:

saol bilgecim. bizim içimiz gidiyo işte. kocatanlarımızda tel açıp sormazlar bile:oklava:

kaloriferler yanıo nevracım ama bilmiyorum artık. yalnız çok terliyo her gece 2-3 kere üst değişiyoruz. olan 2 tel saçı su gibi oluyor hiç anlamadım:sinifsinif:

hıııııııııııı enişte oklavalık olmuş... sıradan hepsi bir oklava arıyorlar neden ki ya? bilmiyorumkismile

tülaycım terli terli değişirken de üşüyor olabilir fazla mı giydiriyorsun fazla mı örtüyorsun ki?

gökayda hasta olacak zannımca
bütün gece fısır fısır öttü
sabahta hapşırmaya başladı
şimdi öğle eve giderken şurup alıp başlamayı düşünüyorum

Son düzenleme:
akşam akşam başıma iş açtım..temizlik yaptım bugün eşim gelmeden banyoyuda bitireyim dedim.ve gözümü çamaşırsuyu kaçırdım nasıl oldu anlamadım..acile gittik hemen gözümün bi kısmınnı yakmış ama allahtan çok önemli değilmiş..gözümü yıkadılar bandajladılar tek göze idare edicem yarın akşama kadar:((((

geçmiş olsun Öznurcum görünmez kaza işte
biz kadınlar çok seviyoruz zaten bu çamaşır suyunu ne varsa
Oncelikle Merhabalar..

iSmim Sevda, Danimarka'da yasiyorum.
Cocuk sagligi bolumune oglumla ilgili bir konu acmistim.
Arkadas, linkini vermis, ilgisi icin tesekkur ederim.
Ama tam anlasilamamis bebegimin durumu.
Ben emekleyememesini sorun etmiyorum esasinda.
6 ocak 2010 dogumlu.
Harika bir hamilelik sonrarinda, saglikla aldim kucagima.
Ayni gece karni doyduktan kisa bir sure sonra, once agzindan sonra burnundan cikartmak suretiyle kustu ve teninin rengi degisti direk acile alinarak mudehale edildi.
10 gun suren zorlu gunlerin ardindan, bu surecte kromozom testi dahil akillarina gelebilecek her testi yaptilar, nihayetinde temiz cikti ve evimize donduk.

(kusura bakmayin uzattim ama durum bu)

Taa ki ben 6 aylik olduktan sonra, birtakim gelisim geriligini fark edene kadar.
(fiziksel olarak degil, 10 kilo ve 74 cm)
Suan 9 aylik, ama hala desteksiz oturamiyor.
Doktorumuz, herhangi bir atak, nobet hicbirsey gecirmedigi halde eeg istedi.
Cuma gunu cekilecek, epilepsi hastaligi icin.
Bunun haricinde fizyoterapi'ye gidiyoruz.
Benim evde de 20 gundur yaptigim egzersizler sayesinde midir nedir
yerinden oynamayan oglumu 3 gundur koydugum yerlerden farkli yerlerde buluyorum.
Emeklemedigine eminim, nasil yapiyor bilmiyorum ama durum bu.
Desteksiz biraz daha uzun oturmaya basladi.
ismi ile cagirdigmizda bakiyor, guluyor, kahkaha atiyor.
Aksam 9 gibi yatip, hic uyanmadan sabah kadar uyuyor.
Hala disi yok, ama felaket salyasi akiyor.
Ama hala oyuncaklara karsi tepkisiz, eline alipta oynamisligi yok.
isi gucu emzigi, bir elinden digerine gecirip, kasiyor, oynuyor vs vs..

iste bizim hikayemiz bu....

ya ben daha öncede okumuştum sizi
umarım birşey yoktur ama yoksa bile içinizin rahatlaması için ne zamn geleceksiniz Türkiye'ye..
gerçi her çocuğun gelişimi farklı ama yinede insanın aklında acaba olunca takılıp kalıyor işte

of cok uzuldum şimdi bende o akşam arıyım dıyodum taksı hemen geldı mı naptınız rahat ulaştınız mı eve dıye sonra dedım yorulmuştur bılge uyumuşlardır belkı oğluşuyla dedım ne bıleyım yollarda perışan olduğunuzu.:gitme::gitme:senın ev bıze uzakmıydı pekıeyvahedigeldismile

bi dakka bi dakka eee Levent yoldaydı gelecekti sizi almaya taksi ne alaka

[

hıııııııııııı enişte oklavalık olmuş... sıradan hepsi bir oklava arıyorlar neden ki ya? bilmiyorumkismile

tülaycım terli terli değişirken de üşüyor olabilir fazla mı giydiriyorsun fazla mı örtüyorsun ki?

evet canım tam oklavalık benimki bu ara. dün koca gün konuştuk telde bi kere kızım nası demedi.araba alacaz sürekli onunla ilgili bulduğu arabaları anlattı. ben dün 10 da geldim işte. elimde telofon çalıştım sürekli. gecede babamdan arabayı almaya gtti dönüşte beyfendi kahveye uğramışakannehir 11,30 civarıydı eve geldiğinde dicek bişi bulamadım. açtım ağzımı . gıkı çıkmıo.

bilgecim bi atlet üstüne pijima giydiriyorum. uyku tulumuna daha sokmadım bile. normal ince bi battaniye örtüyorum bide ince yorganını. terli şekilde değiştirirken olur dicem akşam oda geldi aklıma havlu soktum sırtına hep.düzelir inş. biran önce.

öznur geçmiş olsun canım. havaleni bugün yapıcem kısmetse. dün 3-4 kere denedim ama sistemde sorun vardı herhalde giremedim. güle güle harca şimdiden:1hug:

sonradan gelio hepsi aklıma kafam durunca

yasemin bebeğin hayırlı olsun canım şimdiden kucağında görmek nasip etsin allah. benimkide tutturdu bu ara kardeş yapalım diyeakannehirhayırlısı

Son düzenleme:
bi dakka bi dakka eee Levent yoldaydı gelecekti sizi almaya taksi ne alaka

yollar kilit olduğu için anadolu bulvarından gelebilmiş ben de taksiyle actiynin orda tekzen var ya oraya kadar gittim orada buluştuk oradan şaşmaza gittik bizim arabayı bırakıp arkadaşın arabasını aldık 8de evdeydik ama Umudum da ben de perişan olduk... ha sevgili eşim de perişan oldular ama onun hiiiiiiiiiiiiç şikayet etmeye hakkı yok o yüzden saymıyorum onu :umursamaz:

evet canım tam oklavalık benimki bu ara. dün koca gün konuştuk telde bi kere kızım nası demedi.araba alacaz sürekli onunla ilgili bulduğu arabaları anlattı. ben dün 10 da geldim işte. elimde telofon çalıştım sürekli. gecede babamdan arabayı almaya gtti dönüşte beyfendi kahveye uğramışakannehir 11,30 civarıydı eve geldiğinde dicek bişi bulamadım. açtım ağzımı . gıkı çıkmıo.

bilgecim bi atlet üstüne pijima giydiriyorum. uyku tulumuna daha sokmadım bile. normal ince bi battaniye örtüyorum bide ince yorganını. terli şekilde değiştirirken olur dicem akşam oda geldi aklıma havlu soktum sırtına hep.düzelir inş. biran önce.

allah sabır versin tülaycım... bir kere senin benim gibi ilgilenmesini beklemeyeceksin... de tabii beklememek de bir yere kadar ben babamın evinden getirmedim ki bu çocuğu di mi ama :olmaz:
bence tek yorgan ya da tek battaniye şimdilik yeter tülaycım ya... hani evinizin durumunu bilmiyorum ama bandırmadan bahsediyoruz yani ne kadar soğuk olabilir ki bu mevsimde? şimdiden yorgan+battaniye gidersen kışın ne örtüceksin? terlemezse değişme ve dolayısıyla üşüme sorunu kalmaz. yine sen bilirsin tabii ki ama battaniyesini örtüp yarım saat sonra sırtını burnunu vs bir kontrol et soğuk değilse başka bir şey örtme derim ben tülaycım. gece uyuyup terini kontrol edemezsin ve malum terin üstünde soğuması iyi değil

Tulay gecmis olsun dun burcu dedi dr soylemis kafasi terler hala hizla buyuyor demis sakin kafasi terledi diye o da terledi sanma vucudunu kontrol et muhakkak demis

Dun esimin tansiyonu 21 e cikti hay allahim ikna edemedim dr a gitmeye kardesim dil alti soyledi hap babam aldi getirdide 15 e dustu simdi evde ikna etmeye calisiyorum dr a gitsin diye 40 yasinda adamada laf anlatmaya calismak ne zor

herkeze selaaaaam
geçmişten bugüne ancak gelebildim

nilgüncüm geçmiş olsun

bizim gecemizde kötü geçti
geniz akıntısı vardı öykünün ve sürekli gözleri kapalı avazı çıktığı kadar bağırıp ağladı yavrum :1no2:senağlama

annemle konuştum hapşuruyor ve burnu akıyor dedi
bende anlamadın nerede üşüttü acabaCADIARZU
umarım ilerlemeden atlatır yavrum

yarında izin alıp kuzumla ben ilgileneyim

yollar kilit olduğu için anadolu bulvarından gelebilmiş ben de taksiyle actiynin orda tekzen var ya oraya kadar gittim orada buluştuk oradan şaşmaza gittik bizim arabayı bırakıp arkadaşın arabasını aldık 8de evdeydik ama Umudum da ben de perişan olduk... ha sevgili eşim de perişan oldular ama onun hiiiiiiiiiiiiç şikayet etmeye hakkı yok o yüzden saymıyorum onu :umursamaz:

allah sabır versin tülaycım... bir kere senin benim gibi ilgilenmesini beklemeyeceksin... de tabii beklememek de bir yere kadar ben babamın evinden getirmedim ki bu çocuğu di mi ama :olmaz:
bence tek yorgan ya da tek battaniye şimdilik yeter tülaycım ya... hani evinizin durumunu bilmiyorum ama bandırmadan bahsediyoruz yani ne kadar soğuk olabilir ki bu mevsimde? şimdiden yorgan+battaniye gidersen kışın ne örtüceksin? terlemezse değişme ve dolayısıyla üşüme sorunu kalmaz. yine sen bilirsin tabii ki ama battaniyesini örtüp yarım saat sonra sırtını burnunu vs bir kontrol et soğuk değilse başka bir şey örtme derim ben tülaycım. gece uyuyup terini kontrol edemezsin ve malum terin üstünde soğuması iyi değil

battaniye dediysem penye çok ince bilgecim. ama kalın bi tane tek örtücem saol fikir verdiğin için

Tulay gecmis olsun dun burcu dedi dr soylemis kafasi terler hala hizla buyuyor demis sakin kafasi terledi diye o da terledi sanma vucudunu kontrol et muhakkak demis

saol pelincim:1hug:. sadece kafası deil canım omuzundan aşağısı su oluo. sadece kafası olduğunda zaten terini alıyorum üstünü değiştirmiyorum.

Back