- 30 Ekim 2008
- 2.506
- 32
- 158
evet canım tam oklavalık benimki bu ara. dün koca gün konuştuk telde bi kere kızım nası demedi.araba alacaz sürekli onunla ilgili bulduğu arabaları anlattı. ben dün 10 da geldim işte. elimde telofon çalıştım sürekli. gecede babamdan arabayı almaya gtti dönüşte beyfendi kahveye uğramışakannehir 11,30 civarıydı eve geldiğinde dicek bişi bulamadım. açtım ağzımı . gıkı çıkmıo.
bilgecim bi atlet üstüne pijima giydiriyorum. uyku tulumuna daha sokmadım bile. normal ince bi battaniye örtüyorum bide ince yorganını. terli şekilde değiştirirken olur dicem akşam oda geldi aklıma havlu soktum sırtına hep.düzelir inş. biran önce.
tülaycım geçmiş olsun hemen geçsin, kocatan konusuna birde ben girmeyeyim sempatiksalakcinni
yollar kilit olduğu için anadolu bulvarından gelebilmiş ben de taksiyle actiynin orda tekzen var ya oraya kadar gittim orada buluştuk oradan şaşmaza gittik bizim arabayı bırakıp arkadaşın arabasını aldık 8de evdeydik ama Umudum da ben de perişan olduk... ha sevgili eşim de perişan oldular ama onun hiiiiiiiiiiiiç şikayet etmeye hakkı yok o yüzden saymıyorum onu :umursamaz:
allah sabır versin tülaycım... bir kere senin benim gibi ilgilenmesini beklemeyeceksin... de tabii beklememek de bir yere kadar ben babamın evinden getirmedim ki bu çocuğu di mi ama lmaz:
bence tek yorgan ya da tek battaniye şimdilik yeter tülaycım ya... hani evinizin durumunu bilmiyorum ama bandırmadan bahsediyoruz yani ne kadar soğuk olabilir ki bu mevsimde? şimdiden yorgan+battaniye gidersen kışın ne örtüceksin? terlemezse değişme ve dolayısıyla üşüme sorunu kalmaz. yine sen bilirsin tabii ki ama battaniyesini örtüp yarım saat sonra sırtını burnunu vs bir kontrol et soğuk değilse başka bir şey örtme derim ben tülaycım. gece uyuyup terini kontrol edemezsin ve malum terin üstünde soğuması iyi değil
tüh ya keşke deseydin biz bırakırdık seni, bak üzüldüm şimdi bende Levent yolda diye sormadım buda kendime klava: