• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

hayırdır canımeyvahedigeldismile

aynı şeyler aynı şeyler sanki kalbimin üstünde bir ağırlık var.ağlamak istiyorum.bazen ben de diyorum evlilik bana göre değilmiş.yada daha hazır değilmişim.zor geliyor.hiç bişey bende bilmezdim en basit yemeği bile.çok nadir yardım ederdim anneme.şimdi yapmasanda sıkıntısı oluyor.bide bugünlerdeki sıkıntılar.çok yoruyor...

aynı şeyler aynı şeyler sanki kalbimin üstünde bir ağırlık var.ağlamak istiyorum.bazen ben de diyorum evlilik bana göre değilmiş.yada daha hazır değilmişim.zor geliyor.hiç bişey bende bilmezdim en basit yemeği bile.çok nadir yardım ederdim anneme.şimdi yapmasanda sıkıntısı oluyor.bide bugünlerdeki sıkıntılar.çok yoruyor...

geçer geçer sen sıkma canını herşey üstüste geldi seninki ondan, yorgunlukta var tabi..

evlilik asıl bana göre değil. ben bikere özgürlüğüne düşkün bi insanım. tahammül edemiyorum böyle hesap verme haber verme izin alma istediğini yapamama vs. bunlar bana göre değil. ben canım isteyince çıkmalı istediğimle görüşmeli istediğmi yapmalıyım. o an nerde istiyosam orda olmalıyım. ben zaten ütü yapmıyorum yemekte yapmıyorum. baştan söyledim hiç işim olmaz. öyle her akşam asli görevimmiş gibi ne pişirsem. iyice ev kadını modu bana göre değil. aslında tabiki en normal bişi ama işte bana göre değil.. zaten evlenince bütün arkadaşlarım şok oldu. herkes imzayı atana kadar vazgeçeceksin diye bekledik diyo kaydirigubbakcemile3 kesinlikle evlenmeyi düşünmüyodum zaten. ama deli gibi çocuk istediğim ve artık 30 yaşına geldiğim için evlendim. yoksa kimse beni o masaya oturtamazdı :))

ben niye oturuyorum hala ya yorgunum uykusuzum yarın iş var ama yatasım yok..

yorgunum çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var... :) kendimi gecenin delisi ilan etmek istiyorum :teytey:sengözlerimebaksanab-tatlicadiarzu-

geçer geçer sen sıkma canını herşey üstüste geldi seninki ondan, yorgunlukta var tabi..

evlilik asıl bana göre değil. ben bikere özgürlüğüne düşkün bi insanım. tahammül edemiyorum böyle hesap verme haber verme izin alma istediğini yapamama vs. bunlar bana göre değil. ben canım isteyince çıkmalı istediğimle görüşmeli istediğmi yapmalıyım. o an nerde istiyosam orda olmalıyım. ben zaten ütü yapmıyorum yemekte yapmıyorum. baştan söyledim hiç işim olmaz. öyle her akşam asli görevimmiş gibi ne pişirsem. iyice ev kadını modu bana göre değil. aslında tabiki en normal bişi ama işte bana göre değil.. zaten evlenince bütün arkadaşlarım şok oldu. herkes imzayı atana kadar vazgeçeceksin diye bekledik diyo kaydirigubbakcemile3 kesinlikle evlenmeyi düşünmüyodum zaten. ama deli gibi çocuk istediğim ve artık 30 yaşına geldiğim için evlendim. yoksa kimse beni o masaya oturtamazdı :))

hadı sen 30 oldun dıye evlendın ben ne demeye 19 umda evlendım acaba,,nerden bıleyım bu kadarr zor olduğunu,,bu kadar sorumluluk getıreceğini,,aasıl yandığım unvrstyı kazanmışken gıtmemem,,bende herkesı boyle şok etmıştım,,buutn arkadaşlarım bu kız nası vazgecer bu adar emeğinden dıye arkamdan baya konuştular,,haklılarda,,ama azra bırz buyusun okuladevam etcem karalıyım,,22 yım daha,,çalışırsam yıne kazanırım inş,,bu ıçımdekı okulu bırakma pışmanlığım da ancak bole gecer zaten

akşam akşam başıma iş açtım..temizlik yaptım bugün eşim gelmeden banyoyuda bitireyim dedim.ve gözümü çamaşırsuyu kaçırdım nasıl oldu anlamadım..acile gittik hemen gözümün bi kısmınnı yakmış ama allahtan çok önemli değilmiş..gözümü yıkadılar bandajladılar tek göze idare edicem yarın akşama kadar:((((
öznurcum canım çoook geçmiş olsun iki iş yapıcaz diye elimiz ayamıza dolaşıyor valla bebişlerden kalan zamanlarda..
allah esirgemiş.. aman dikkat edelim kızlar valla akıl bile kalmıyor unutkanlık filanda iyice ilerledi.. acele iş yaparken bende bugün klime yağı boa ettim yanlışlıkla

sibel onu bunu bilmem ama bence çok yakışıyorsunuz ya.. sende o da accık gayret edin naz gibi de çiçeğiniz var süpersiniz face de ki fotonuza bittim.. hem bişey diyimmi ikinizde birbirinize aşıksınız siz be anlarım

hayy bın yaşa arzu bende sıbele onu dıyecektımm,,,
kuzum sen kocana nasıl aşık oldun da evlenmeyı duşunmezken senı o masaya oturttu
yanı ılk başta nasılldınız sonra nıye boyle oldunuz
yanıı cok kıızıyosun ama cokta sevıyosun gıbıme gelıyor kocanı,,tabı o odun kocan bunu gorup sana ona gore davransa hıç bır sorununuz kalmıcak sankı
ay kuusura bakma 2 gundur eşıme kızgınım senın eşınden cıkarıyorum hırsımı odun falan dıyorum kızma ama bence butu kocalar odunnnn

akşam akşam başıma iş açtım..temizlik yaptım bugün eşim gelmeden banyoyuda bitireyim dedim.ve gözümü çamaşırsuyu kaçırdım nasıl oldu anlamadım..acile gittik hemen gözümün bi kısmınnı yakmış ama allahtan çok önemli değilmiş..gözümü yıkadılar bandajladılar tek göze idare edicem yarın akşama kadar:((((

canım cok cok geçmış olsun ıyıkı cok zarar vermemış gozune.yarına kaadar bışeyın kalmaz inş:1hug:

amaan onbeş karakterden az yazmak istiyorum belki belki sadece of yazcam ala ala....

Son düzenleme:
işe gitmeyi istiyorum yanlış anlamayın zeynepten degil ev işlerinden yoruluyom arkidişler elimde olsa kızımıda götürecem yanımda kuzum benimmmm

Arzunun da dediği gibi aşk da var bencede,ben de yakıştırıyorum sizi çokolumunekankayizsmile
ya ben aslında öyle çok gezen bir insan olmadım hiç ama ne bileyim.ben de yalnızlığı seviyorum sanırım biraz.azıcık aşım kaygıısız başım diyenlerdenim.kimse bana dokunmasın ben istediim zaman yatıyım kalkıyım kafama göre takılayım falan.ama hiç sıkıntıya gelemem ani sinir basar patlarım...niye anlatıyosam bunları:1: uyku başıma vurdu benm ne dediğimi de unuttumkafamçokkarıştı
ben niye oturuyorum hala ya yorgunum uykusuzum yarın iş var ama yatasım yok..

yorgunum çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var... :) kendimi gecenin delisi ilan etmek istiyorum :teytey:sengözlerimebaksanab-tatlicadiarzu-
zemuszemus yok bu gece ben deli olmak istiyorum ben saçmalıyım siz dinleyin haklısın deyin noollluuurrr
hadı sen 30 oldun dıye evlendın ben ne demeye 19 umda evlendım acaba,,nerden bıleyım bu kadarr zor olduğunu,,bu kadar sorumluluk getıreceğini,,aasıl yandığım unvrstyı kazanmışken gıtmemem,,bende herkesı boyle şok etmıştım,,buutn arkadaşlarım bu kız nası vazgecer bu adar emeğinden dıye arkamdan baya konuştular,,haklılarda,,ama azra bırz buyusun okuladevam etcem karalıyım,,22 yım daha,,çalışırsam yıne kazanırım inş,,bu ıçımdekı okulu bırakma pışmanlığım da ancak bole gecer zaten
bende 25imde evlendim apartopar.eşimi seviyorum ama eklentisiz olarak anladınız siz onu.
öznurcum canım çoook geçmiş olsun iki iş yapıcaz diye elimiz ayamıza dolaşıyor valla bebişlerden kalan zamanlarda..
allah esirgemiş.. aman dikkat edelim kızlar valla akıl bile kalmıyor unutkanlık filanda iyice ilerledi.. acele iş yaparken bende bugün klime yağı boa ettim yanlışlıkla

sibel onu bunu bilmem ama bence çok yakışıyorsunuz ya.. sende o da accık gayret edin naz gibi de çiçeğiniz var süpersiniz face de ki fotonuza bittim.. hem bişey diyimmi ikinizde birbirinize aşıksınız siz be anlarım

Öznur geçmiş olsun canım, arzu yazınca gördüm.aceleden sıçradı demek allah korumuş yine de :gitme:
geçen sabah su ılıtacam efeye minik cezvesyle kahvaltıya koymak için,cezveyi ara ara yok.sonra neyse dedim büyük bitaneyle koydum.buzdolabını bi açtım cezveyi buzdolabına koymuşum gece orda kalmışkafamçokkarıştı
evet çok yakışıyorlar:lepi:

fatmacım ve arzucum inanın öyle değil.. ben zaten aşık olarak evlenmedim mantık evliliğiydi ama mantıksızca yapılmış... insan şimdi görüyo bazı şeyleri..

ya hep misafir var sinir oluyorum
okadar çok şey yazmak istiyorumki herkes okuyabiliyo diue tutuyorum kendimi.keşke herkes göremese.ya şöyle yapsak msn eklesek herkesi toplu görüşme yapsak olmazmıı

ah canım bende neler yazasım geliyoda olurya diyorum tanıdık biri okur. sonra çık işin içinden.. neyse ben yatiim. öptüm hepinizi ve tatlı bebişlerinizi.. herkese huzurlu bi gece diliyorum..

realisttt, biyologeda+, fd7+, mambaa, meybon+, yasil_haktanemin+

hadi bakim doooru yatağa herkes :) iyi geceler....mirmirmirmir

ah canım bende neler yazasım geliyoda olurya diyorum tanıdık biri okur. sonra çık işin içinden.. neyse ben yatiim. öptüm hepinizi ve tatlı bebişlerinizi.. herkese huzurlu bi gece diliyorum..

evet ben de adımı falan pek listelere falan yazmak istemedim isteyen hemen bulur.oğlumun adını da pek kullanmıyorum mesela hep oğlum falan diyorum...
sana da iyi geceler canım ben de öptüm seni ve güzel kuzuyu.

öznur canım çok geçmiş olsun hay allah çok üzüldümya ...resmen görünmez kaza olmuş:(
dikkat et canım...

çenesine yetişemediğim sibel yat artık dinlen yarınada lazım sana enerji:))))))))) nazını da öpüyorum çokkkkkkkkkk

herkese günaydın biz bugün erkenciyiz:= ) KEŞKE HER GÜN 7 buçukta kalksa nehir...öyle çok iyi oluyor

Back