siz gıttıkten sonra cook huysuzlandı,,cok şaşırdımbızımkı sevıyo kalabalığı demek kı,,inan uyutana kadar yapmadığım şey kalmadı 9 da anca uyudu o da bıraz zorlamayla...ee bız artık hep ısterız valla gelın bıze sık sık
maşallah sıbel ay yok valla ben ccoook ozenıyorum cunku ben tam tersıyım,tembelımdır keyfıme duşkunumdur sıkıntıya gelemıyorum,cunku ış yaparken sıkılıyorum,,yaptım mı da tam yaparım ama senın gıbı yaparken zevk almıyorum mecburıyetten yapıyorum,yanı belkıde alışkın olmadığımdan,,ee annnem bana hıç ış yaptırmazdı hayatım hep okulla dershane arasında gectı anacığımda kıyamazdı ama keşke kıysaymış evlenınce cok zorlandım,,hala da yemeklerımızı falan son anda yaparım temız yerı severım pıslıkte kesınlıkle duramam fakat yapmayı sevmem,,fakat dağnıgımdır genelde eşim benım arkamı toplar,,
benım eşimde senın gıbı hıç dayanamz dağınıklığa elı bı yandan sureklı toplar,,keşke bende oyle olsaydım,,mesela yasemınede cok ozenıyorum ya maşallah o anlatırken ben erınıyorum valla,,cook tembelımm:gitme:hiç sevmıyorum bu huyumuumafoldumben