• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

şimdi aradım annemi maşallah keyfi yerinde
burnuşu akıyor hapşurmaya devam dedi annem

yarın anası onu iyi eder evet pelincim:)))))

maşallah keyfi yerinde olsun da... keyifsiz oldular mı kötü oluyor insan ya... allah hepsini beterinden korusun :Saruboceq:
aldın mı meralim iznini kaydirigubbakcemile5
ayrıca ne var yani leyla yaptım diye niye delüymüşüm küüüüüüüü :bbo: -tatlicadiarzu-

kızlar selam
kontrolden geldik.. boyu 75 cm olmuş. kilosu 10600 :nazar: maşallah oğluşuma..
doktor kilosu 15 aylık boyu 12 aylık bebek boyutlarında dedi..ortalama 3 ay önde dedi..
çok sevindim tabi..
kan tahlili verdik.. iğne olurken ağlamadı da damarı belirginleştirip bacaklarına kollarına biz çökerken korkup ağladı kuşum.. onuda akşama doğru arayıp öğrenicem.. inşallah iyi çıkar

Masalah ardaya sonuclarda iyi cikar insallah

Mina 3 dis ayni anda geliyor keyifsizleniyor kuzum teyzesi birde arada sesi kisiliyor ama hasta da degil ben anlamadim neden dislermi diycem herseyede dis diyoruz :)))))

bizimde 2 tane birden üstten geliyor, kafası yine terliyor, burnu tıkandı, hapşırıyor...

bizimkinin de üstü toplu ama bilek kısmı bantlı ya sıkıntı yaratmadı bu... nasıl diyorsan ankaraya gelirsen birlikte alırız artık naniknanik

rica ederim... ayrıca bak iki gün önce manisa iki gün sonra kayseri bizde bu takım varken zaten tansiyonlar fırlatma rampasında hazır bekliyor normal şartlarda fırlamasın bari di mi ama yerimseniben

nilgün kendine dert aramaz mısın reca etsem olumunekankayizsmile kuzum şartlar ortada koca yoldaydı daha neye alternatif üretecektin ki yerimseniben ama enayilik bende bana dedi "istersen atla taksiye git eve boşa bekleme" diye... parama kıyamadım esas eşeğin büyüğü benim aslında :mymeka:

tamam sustum :1ninca:
kızlar selam
doktor kilosu 15 aylık boyu 12 aylık bebek boyutlarında dedi..ortalama 3 ay önde dedi..
çok sevindim tabi..
kan tahlili verdik.. iğne olurken ağlamadı da damarı belirginleştirip bacaklarına kollarına biz çökerken korkup ağladı kuşum.. onuda akşama doğru arayıp öğrenicem.. inşallah iyi çıkar

oh maşallah Arda'ya
nasılsın bugün

Ayyy bige ok haklisin manisa macinda staddydi 3 derken adamin safti kaymisti sonucu sordugumda allah iyiligini versin senin sebep bulundu :)))

ha sen daha sebep arama faslındaydın??? kızım beşiktaşlı beşiktaşlının halinden anlar... belli ki 3 tanenin acısı o... kanserojen bu takım tansiyon ne ki??? :roflol: tabii bu kısmını enişteye söyleme o yine de gitsin doktora... valla bak uğursuz melanet konuşmak istemiyorum da 40lı yaşların özellikle başları sakattır hiç riske atmasın evladını da seni de kendini de... gönderemiyorsan da bir doktor bul randevuyu al saatini adresini bir kağıda yazıp önüne koy "ya gideceksin ya gideceksin" de... benimkinde bir tek bu işe yarıyor :mymeka:

Valla haklisin bigecim birde annesi yuksek tansiyon hastasi bizimkininden surekli basagrisi krizi oluyor dun bir bakti tansiyona sok oldum dur ben mina kanaliyla gireyim birde sagol :))
gecmıs olsun sorulmadan karısmıs gıbı olcam ama 40 lı yaslar,aile oykusu var.evde tansıyn aletnz var sanırım 1 hafta sabah aksam takıp edip cızelge yapın bence.nereye gıdersenız ılk ıstenecek budr cunkı.hem boylece esınız degerlerı gozlerıyle gorup daha kolay ıkna olabılır

gökayda hasta olacak zannımca
bütün gece fısır fısır öttü
sabahta hapşırmaya başladı
şimdi öğle eve giderken şurup alıp başlamayı düşünüyorum

günaydın canım çok geçmiş olsun ..inşll. çabucak düzelir kuzucuk

Dun esimin tansiyonu 21 e cikti hay allahim ikna edemedim dr a gitmeye kardesim dil alti soyledi hap babam aldi getirdide 15 e dustu simdi evde ikna etmeye calisiyorum dr a gitsin diye 40 yasinda adamada laf anlatmaya calismak ne zor

hay allah yaa büyük bebek bunlar.. pelin ikna et bian önce gitsin dr. ihmale gelmez. çok geçmiş olsun canım ..

herkeze selaaaaam
geçmişten bugüne ancak gelebildim

nilgüncüm geçmiş olsun

bizim gecemizde kötü geçti
geniz akıntısı vardı öykünün ve sürekli gözleri kapalı avazı çıktığı kadar bağırıp ağladı yavrum :1no2:senağlama

annemle konuştum hapşuruyor ve burnu akıyor dedi
bende anlamadın nerede üşüttü acabaCADIARZU
umarım ilerlemeden atlatır yavrum

yarında izin alıp kuzumla ben ilgileneyim

çok geçmiş olsun meralcim. havalar dan bütün kuzular hasta . ilermeden atlatırsınız inşll.

ben çıkayım kuzucuğuma gideyim. bak sabah beri babamız daha 1 kere sormadı boşasammı bunu acep:delphin:nese elde dursun şimdilik.inş. accık iyileşmiştir. ilaçlar etkisini göstersin artık yaÇok üzgünüm çoook

hadi git öp kokla kuzucuğunu .. benim yerime de öp ama .. opuyorumnanaktan

kızlar selam
çok sevindim tabi..

maşallah arda yeğenime
tahlil sonuçları da iyi gelir inşallah :Saruboceq:

kızlar selam
çok sevindim tabi..

maşallah arda kuzusuna .. tahlil sonuçları iyi çıkar inşll. allah nazarlar korusun.. arzucum sen nasılsın..

Son düzenleme:
maşallah arda kuzusuna .. tahlil sonuçları iyi çıkar inşll. allah nazarlar korusun.. arzucum sen nasılsın..
inşallah sağol teyzesi..
valla nevracım bişey diyim sanırsam ben bişey farkettim eşimle limoni olduğum zaman gözüm bişey görmüyo.. bu sabah yine çekişe çekişe akşam yine tartıştık.. sofrada annesinin yüzünden bende neler saydım aniden, sinirlenince ağzımdan çıkanı kulağım hiç duymaz allahtan o benim kadar sinirli değil..
cumartesi akşam pazar akşam dün akşam ve bu sabah hep limoniyiz tartışmalar filan..
sanırım belimi büken o.. tabi kaynana da bir tarafda bunaltıyo..
çocukda yoruyo derken bende böyle oluyorum mutsuzz...
ama bu gün iyi hissediyorum..ben ona sevdiği bişeyler yapiim akşama da barışalım.. çok seviyorum demekki bu adamı ben ya..
seviyorum yani de..
sinirlendiğim zaman onu evde görmek istemyorum..laelaelaelaelae

Ardacım çok şeker çıkmış ama yabancının yanında gülmüyorlar benim kız öyle en azından
selam bu arada neler var

arda 5. sayfada.. eren arda şengöz yazıyo

kuzuuuuuuum allah bahtını güzel etsin... bi de ciddi ciddi yaş boy kilo ayak numarası bilgileri var yaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 biz senin mercimek olduğun zamanları biliriz uleeeeeeeeeennnnnnnnn :emir_bebek: yesin teyzen seni yesinnnnnn

Ayyyy resmen mayışık oldum ben sözde sabah çıkmadan evi süpürecektim makinaya su bile doldurdum gece yok süpürmedim işe geldim geçmişe bakmaya bile üşeniyorum
minanın babası hasta mı olmuş tam anlamadım geçmiş olsun aman ihmal etmesin diyeceğim ama nedense bize kızarlar kendileri hastanenin yanından geçmezler sen mina adına gir konuya canım

Ayyyy resmen mayışık oldum ben sözde sabah çıkmadan evi süpürecektim makinaya su bile doldurdum gece yok süpürmedim işe geldim geçmişe bakmaya bile üşeniyorum
minanın babası hasta mı olmuş tam anlamadım geçmiş olsun aman ihmal etmesin diyeceğim ama nedense bize kızarlar kendileri hastanenin yanından geçmezler sen mina adına gir konuya canım

tansiyon 21e çıkmış dilaltı önermiş pelinin kardeşi o şekillde 15e inmiş anca

tembel mi oldun sen başımıza :hulya:

öznurcum canım çoook geçmiş olsun iki iş yapıcaz diye elimiz ayamıza dolaşıyor valla bebişlerden kalan zamanlarda..
allah esirgemiş.. aman dikkat edelim kızlar valla akıl bile kalmıyor unutkanlık filanda iyice ilerledi.. acele iş yaparken bende bugün klime yağı boa ettim yanlışlıkla

sibel onu bunu bilmem ama bence çok yakışıyorsunuz ya.. sende o da accık gayret edin naz gibi de çiçeğiniz var süpersiniz face de ki fotonuza bittim.. hem bişey diyimmi ikinizde birbirinize aşıksınız siz be anlarım

VALLA SİBEL İNKAR DA ETSEN GÖZ VAR BAKIŞLAR FOTO YORUMLARI ÖYLE DEMİYOR YAKIŞIYORSUNUZ İŞTE YAKIŞIYORSUNUZ ALLAH GÖZLERDEN KORUSUN :nazar:

mınık farem fırında mayalanan hamuru mıncıklamış bı guzel:sinifsinif:.iyi bari kendini kapatmams fırına:emir_bebek:

TÖVBE YARABBİM NASIL BECERMİŞ O YER MANTARI ONU İYİ KENDİNE ZARAR VERMEMİŞ

yapmaz olurmuyum hiç .. şimdiden biçok şey koydum bilem içinee .. kıyafetlerini ayrı saklıyorum da ..bebek şekeri.. ilk patisi , emziği, onun için yaptığımız davetiyesi... bozulmayacağını bilsem kurabiyesini bilem saklayacam ama yaa kurtlanırsa diye korkuyorumm... eyvahedigeldismile

canım kıyamam yaa.. çabucak atlatır inşll tülaycımm.. havalr çok fena bi sıcak bi soğuk mafoluyoo çocuklar .. geceleri soğuk oluyoo oradan kpmış olabilir.. tekrar geçmiş olsun

FOTOSUNU ÇEK KOY KURABİYENİN BARİ BEN DE HAZIRLIYORUM DAHA KUTU ALMADIM AMA KENARA DOĞDUĞU GÜNÜ GAZETESİ TAKVİM YAPRAĞI GEBELİK TESTİ İLERDE İLK DİŞİ İLK KARNESİ VS

hıııııııııııı enişte oklavalık olmuş... sıradan hepsi bir oklava arıyorlar neden ki ya? bilmiyorumkismile

tülaycım terli terli değişirken de üşüyor olabilir fazla mı giydiriyorsun fazla mı örtüyorsun ki?

BEN ŞU AN KIZGIN DEĞİLİM AMA ELİN DEĞMİŞKEN :oklava: İLERDE KIZABİLİRİM

kızlar selam
çok sevindim tabi..

MAŞALLAH ARDACIĞIMA YERİM O TONTİŞİ İNŞALLAH SONUÇLARDA İYİ ÇIKAR

maşallah keyfi yerinde olsun da... keyifsiz oldular mı kötü oluyor insan ya... allah hepsini beterinden korusun :Saruboceq:
aldın mı meralim iznini kaydirigubbakcemile5
ayrıca ne var yani leyla yaptım diye niye delüymüşüm küüüüüüüü :bbo: -tatlicadiarzu-

ZEYNEBE BABAANNE OYUNCAK BEBEK ALDI ANNEMDE ADINI LEYLE KOYDU YANİ BİZDE DE VAR LEYLA

tansiyon 21e çıkmış dilaltı önermiş pelinin kardeşi o şekillde 15e inmiş anca

tembel mi oldun sen başımıza :hulya:

valla ya tembelim ben uzuuuuuuuuun aradan sonra regl oldu 4. Gün belki ondan hep yorgunum tekrar demire başlamam lazım zaten diplerde şimdi hem zeynoş emiyor hem bu durum hiç iş yapmadım ama sanki saray temizledim

Back