aynennn valla,,ben şukrettım azrama kı ben senın kadar saqbırlı değilim bılge maşşalah sana,,ama umutta oyle yaramaz sevımsız cocuklar olur ya oyle değişl ,işte ya nasıı afacan nasıı sevımlı ınsan kızamaz bıle yaa oyle bı bakışı var kı valla aklıma geldıkçe guluyorum ya coook tatlıı,yanı o durmazlığı hareketlılığı umuta cook yakışıyoooo..ee ben şindı sızın bebelerı gordum ya ozlerımm valla aklıma geldıkçe ,,benım yerımede opunn kuzularıı
güdümlenmiş gibiyim işte fatma
uyuyunca hep iş yaptığım için, hemen yapılacak ne varsa yapyım bitireyim diye evde de öyle sürekli hareket halindeyim :)
azra sultan ne yapıyor, kendine geldi mi?
evde hiç görmediği kadar hareket vardı
şapur şupur emiyo valla kaydirigubbakcemile3, tadıda normal kı baktım sempatiksalakcinni
ya fatma özenme ben hastalıklı bi insanım heryer temiz olcak düzenil olcak yırtıyorum bi taraflarımı ne zaman evdeysem temizlik yapıyorum. bak caanım pazar günü hava fıstık gibiydi bi iki saat anca çıktık.. bebekle olurmu hiç eski düzen ama napim rahatsızım işte. ama bizim aile böyle ablamla annemde böyle. ablam çalışmıyo şuan her gün yedide kalkar temizlik yapar sempatiksalakcinni
akşam akşam başıma iş açtım..temizlik yaptım bugün eşim gelmeden banyoyuda bitireyim dedim.ve gözümü çamaşırsuyu kaçırdım nasıl oldu anlamadım..acile gittik hemen gözümün bi kısmınnı yakmış ama allahtan çok önemli değilmiş..gözümü yıkadılar bandajladılar tek göze idare edicem yarın akşama kadar(((
siz gıttıkten sonra cook huysuzlandı,,cok şaşırdımbızımkı sevıyo kalabalığı demek kı,,inan uyutana kadar yapmadığım şey kalmadı 9 da anca uyudu o da bıraz zorlamayla...ee bız artık hep ısterız valla gelın bıze sık sık
realistt;
Ben aslinda herzaman eve gelen hemsiresine bu endiselerimden bahsediyordum ama, onun herbebegin gelisimi farkli soylemleri, bu endiselerimi rafa kaldirmama neden oluyordu.
Bebegimin herhangi bir atagi ya da nobeti olmadi, neden eeg istedi bilmiyorum.
Kafasini harika tutuyor, saga sola uyumu super.
Hala oturamiyor ama, 9 aylik bir bebegin oyuncaklara karsi ilgisiz olmasi da endiselendiriyor.
Ama biz esimle buradaki sistemin yavas olmasinda dolayi,
en kisa zamanda Turkiye'ye gelmeyi dusunuyoruz.
Ozel bir norolog baksin incelesin istiyoruz.
Yagiz icin pasaport muracati yaptik, gelmesini bekliyoruz.
Çat diye çatlamak üzereyimmmalsanaalsanasmile
akşam akşam başıma iş açtım..temizlik yaptım bugün eşim gelmeden banyoyuda bitireyim dedim.ve gözümü çamaşırsuyu kaçırdım nasıl oldu anlamadım..acile gittik hemen gözümün bi kısmınnı yakmış ama allahtan çok önemli değilmiş..gözümü yıkadılar bandajladılar tek göze idare edicem yarın akşama kadar(((
Oncelikle Merhabalar..
iSmim Sevda, Danimarka'da yasiyorum.
Cocuk sagligi bolumune oglumla ilgili bir konu acmistim.
Arkadas, linkini vermis, ilgisi icin tesekkur ederim.
Ama tam anlasilamamis bebegimin durumu.
Ben emekleyememesini sorun etmiyorum esasinda.
6 ocak 2010 dogumlu.
Harika bir hamilelik sonrarinda, saglikla aldim kucagima.
Ayni gece karni doyduktan kisa bir sure sonra, once agzindan sonra burnundan cikartmak suretiyle kustu ve teninin rengi degisti direk acile alinarak mudehale edildi.
10 gun suren zorlu gunlerin ardindan, bu surecte kromozom testi dahil akillarina gelebilecek her testi yaptilar, nihayetinde temiz cikti ve evimize donduk.
(kusura bakmayin uzattim ama durum bu)
Taa ki ben 6 aylik olduktan sonra, birtakim gelisim geriligini fark edene kadar.
(fiziksel olarak degil, 10 kilo ve 74 cm)
Suan 9 aylik, ama hala desteksiz oturamiyor.
Doktorumuz, herhangi bir atak, nobet hicbirsey gecirmedigi halde eeg istedi.
Cuma gunu cekilecek, epilepsi hastaligi icin.
Bunun haricinde fizyoterapi'ye gidiyoruz.
Benim evde de 20 gundur yaptigim egzersizler sayesinde midir nedir
yerinden oynamayan oglumu 3 gundur koydugum yerlerden farkli yerlerde buluyorum.
Emeklemedigine eminim, nasil yapiyor bilmiyorum ama durum bu.
Desteksiz biraz daha uzun oturmaya basladi.
ismi ile cagirdigmizda bakiyor, guluyor, kahkaha atiyor.
Aksam 9 gibi yatip, hic uyanmadan sabah kadar uyuyor.
Hala disi yok, ama felaket salyasi akiyor.
Ama hala oyuncaklara karsi tepkisiz, eline alipta oynamisligi yok.
isi gucu emzigi, bir elinden digerine gecirip, kasiyor, oynuyor vs vs..
iste bizim hikayemiz bu....
siz gıttıkten sonra cook huysuzlandı,,cok şaşırdımbızımkı sevıyo kalabalığı demek kı,,inan uyutana kadar yapmadığım şey kalmadı 9 da anca uyudu o da bıraz zorlamayla...ee bız artık hep ısterız valla gelın bıze sık sık
maşallah sıbel ay yok valla ben ccoook ozenıyorum cunku ben tam tersıyım,tembelımdır keyfıme duşkunumdur sıkıntıya gelemıyorum,cunku ış yaparken sıkılıyorum,,yaptım mı da tam yaparım ama senın gıbı yaparken zevk almıyorum mecburıyetten yapıyorum,yanı belkıde alışkın olmadığımdan,,ee annnem bana hıç ış yaptırmazdı hayatım hep okulla dershane arasında gectı anacığımda kıyamazdı ama keşke kıysaymış evlenınce cok zorlandım,,hala da yemeklerımızı falan son anda yaparım temız yerı severım pıslıkte kesınlıkle duramam fakat yapmayı sevmem,,fakat dağnıgımdır genelde eşim benım arkamı toplar,,
benım eşimde senın gıbı hıç dayanamz dağınıklığa elı bı yandan sureklı toplar,,keşke bende oyle olsaydım,,mesela yasemınede cok ozenıyorum ya maşallah o anlatırken ben erınıyorum valla,,cook tembelımm:gitme:hiç sevmıyorum bu huyumuumafoldumben
herkese günaydın biz bugün erkenciyiz:= ) KEŞKE HER GÜN 7 buçukta kalksa nehir...öyle çok iyi oluyor
günyadınlaar
kızlar günaydın bebekelrinizin birinci yaşgünü yaklaşırken bir sayfa buldum sizinle paylaşayım dedim inanılmaz güzel doğumgünü pastaları var.
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/gurme/hayalinizdeki-pasta-gercek-olsun-3605.html
günaydınlar geçmişteyim gelecem
unutmadan Pelin... patiklerin markası cool baby SMYK'nın kendi üretimiymiş yani
kapagı tutup acıyor benımkı.yaa 2 gundur kalın kumastan mekanızmalı perdeyı tek koluyla kaldırıp arkasına gecyr ordanda surgulu kapıyı kaydırıp balkona!!:bbo: tehlıkeler buyuyorakannehirohaoldumsmile nasıl açmış yaaaaaa akannehir
kapagı tutup acıyor benımkı.yaa 2 gundur kalın kumastan mekanızmalı perdeyı tek koluyla kaldırıp arkasına gecyr ordanda surgulu kapıyı kaydırıp balkona!!:bbo: tehlıkeler buyuyorakannehir
kapagı tutup acıyor benımkı.yaa 2 gundur kalın kumastan mekanızmalı perdeyı tek koluyla kaldırıp arkasına gecyr ordanda surgulu kapıyı kaydırıp balkona!!:bbo: tehlıkeler buyuyorakannehir
gunaydınnn herkeseee
bılge donşunuzun sıkıntılı olduğunu bılmıyodum ya cok uzuldumm,,gercı yağmurda trafık hep felç olur ya,,kıyamam ben kuzuma ne guzel eglendı burda donerken perışan olmuş canım benım ya,,,havayı da gordun ya bılge bı açtı bı kapandı falan..neyse bı dahakı sefere daha cok dıkkat ederız,,tek bız olsak neysede bebışlerımız var,,bu ılktı ya acemılığı attık işte:))
nevracım kaydırmazlar çok başarılı olmadı ya... sertleşti boyalar... çıtır çıtır ses yapıyor parkede öyle aman aman kaymama durumu da yok... patladı yani çorap işi :sinifsinif:
akannehir tikkayt tikkayt balkon kapısı kilit istiyor perdeler engel istiyor ama naparsan yap bu bebeler bildiğini okuyoooooor ohaoldumsmile allaha emanet
onu dedim zaten fatma 3 saat eğlendi 2 saat perişanlık çekti kuzum :sinifsinif: arabada emiyor tam dalacak bir anda kalkıyor hadi vızvızvız... en sonunda ağlama krizine girdi su gibi terledi tabii... cam açamıyorsun hava buz gibi arabanın içi sıcak havasız... ben bile girdim krize çocuk nasıl girmesinsonra uyuyakaldı da bari kuşum ağlaması kesildi... allah başka dert vermesin ben kucağımda çocuk eve gidene kadar ağladım sinirlerim bozulmuş bir miktar naniknanik
hadi yaa bende heveslenmiştim ne güzel .. ne etcez şimdi.. akannehir
hadi yaa bende heveslenmiştim ne güzel .. ne etcez şimdi.. akannehir
bak sen yaramazaa nelerde yapıyormıuş ... işin zor valla gözünü üstünden ayırmaman gerekiyoo.. bizimkide salondaki içinde çiçek olan vazom var onu çekiyoo dün akşam düşürmüş allhtan kırılmamış. yapraklarını yolmuş babası yetişti de aldı hemen yalnız burnu yeşil yeşildi sanırm süründü ağzında bişey yoktu ama inşll yememmiştir.. eyvahedigeldismile
of cok uzuldum şimdi bende o akşam arıyım dıyodum taksı hemen geldı mı naptınız rahat ulaştınız mı eve dıye sonra dedım yorulmuştur bılge uyumuşlardır belkı oğluşuyla dedım ne bıleyım yollarda perışan olduğunuzu.:gitme::gitme:senın ev bıze uzakmıydı pekıeyvahedigeldismile
evet canım kılıt var ama bıryere kadar yavas yavas yapılmayacakları oğreneceklerakannehir tikkayt tikkayt balkon kapısı kilit istiyor perdeler engel istiyor ama naparsan yap bu bebeler bildiğini okuyoooooor ohaoldumsmile allaha emanet
onu dedim zaten fatma 3 saat eğlendi 2 saat perişanlık çekti kuzum :sinifsinif: arabada emiyor tam dalacak bir anda kalkıyor hadi vızvızvız... en sonunda ağlama krizine girdi su gibi terledi tabii... cam açamıyorsun hava buz gibi arabanın içi sıcak havasız... ben bile girdim krize çocuk nasıl girmesinsonra uyuyakaldı da bari kuşum ağlaması kesildi... allah başka dert vermesin ben kucağımda çocuk eve gidene kadar ağladım sinirlerim bozulmuş bir miktar naniknanik
ben o patikleri giydiriyorum onlar kaymıyor onun dışında da hazır kaydırmazlı çoraplardan alıyorum onlardaki baskılar daha yumuşak o yüzden kaymayı engelliyor böyle sert olunca bir işe yaramadı denebilir ohaoldumsmile yine hiç yoktan iyi tabii ama
ya bırde cektıkce anlıyorkı orda bısey var hemde yasak!daha da gıdıyor dahadaa:sinifsinif:
benımkı ıtme cekme eylemlerıne bayılıyor -markette alısvrs arabası oyle agır oluyr kı bazen onu bıle ıtebılınce nasıl keyflenyr anlatamam.düğmelerı kesfedemedı henuz ama kapaklara fena taktı.bırde cekmecelerı kaydırmaya-içini cok karıstırmıyr amaalalaa bak sen yaramaza
ee erkek evlad daha bı guçlu demek kı,,,benım kız fırının duğmelrıne bayılıyo henuz kapak acma gırışımınde bulunmadıyasakkelimeyasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?