2009 Aralık Anneleri

günaydınlar geçmişteyim gelecem

unutmadan Pelin... patiklerin markası cool baby SMYK'nın kendi üretimiymiş yani

öperiz öperiz sen de azra sultan'ı öp... sonradan aklıma ne geldi? sıpanın peşinde koşmaktan ben bi azra'yı ya da gökay'ı kucağıma bile alamadım yaaaaaaaa :1no2:

allah verdiğim canın hiç mi kıymeti yoktu diye sorar bugünlerin hesabını ya du bakalım sen... biraz can kıymeti bilseniz nası olurküne

şapur şupur emiyo valla kaydirigubbakcemile3, tadıda normal kı baktım sempatiksalakcinni

sırnaşık şey bakmış yaaa... gerçi kesin ben de bakardım sempatiksalakcinni

erkenden yıpranıcanıııııııızzzzzz... ah be canlarım ya... yapmakla dünya işi bitmeeeeeeezzzzzzz acıyın biraz canınızaaa :umursamaz:

çok geçmiş olsun öznurcummmmm a.s.

çocuklar seviyor kalabalığı... valla fatma yağmurlu gün olursa tövbe gelmem :umursamaz: 8di eve girebildiğimizde çocukcağızım o kadar keyifliydi... arabada trafikten bunaldı ne ağladı ne ağladı...mafoldumben katılacak diye aklım çıktı, o ağladı ben ağladım canımıza okundu... mafoldumben ikimiz de 9da bayılıp uyumuşuz sonra iki saatte bir kalktık tabii her zamanki gibi boshayallersmile

istanbula ne zaman geliyorsunuz? ne zaman belli olacak sonuçlar ben çok merak ediyorum allah biliyor ya içimden bir ses de sorun yok diyor ama tabii sürekli yanında olan ve gözlemleyen sizsiniz... daha önemlisi annesiniz hissedersiniz... ama inşallah yanılıyorsunuzdur :Saruboceq:

Çat diye çatlamak üzereyimmmalsanaalsanasmile

bizimkiler de ne zamandır gelmedi bu haftasonu hepsi sökün eder... daha ortada fol yok yumurta yok beni afakanlar basıyor kötükedihüso

malzemeler albümüne son zihni sinir procemi ekledim... neden bilmiyorum adı Leyla... Umut paşa'nın eski çorabıdır kendileri... yanına 4 kardeş daha gelecek ilerleyen günlerde şakkıdı

Son düzenleme:

öznur çok geçmiş olsun. görünmez kaza işte.. allah korumuş canımm...

merhabalar.. her çocuğun gelişi farklıdır diyecem . zaten herkes onu sölüyoo .. ama şu kesin bebekler bazi şeyleri kendi istedikleri zaman yapıyorlar. buay şunu yapar bu ay bunu yapar diye bişey yok.. bak sende yazmışsın işte sürünmeye başlamış.. biraz tembellik var galiba.. benim oğlumda 10 aylık ama emeklemeye başlayalı daha şurda 20 gün falan oldu. ondan önce sürünüyordu.. inşll. önemli bişeyi yoktur kuzunun sağlıklı olsunda bazı şeyleri geriden takip etsin ..

valla fatmacım al benden de o kadar .. bana ev temizliği demesinler .. hiç sevmem zaten halim dermanımda kalmıyoo temizlik yapmaya .. evlendiğim ilk yıl yaptım.. deli gibi her c.tesi.. sonra iki sene arayla 2 ameliyat oldum şimdi elimi bilem sürmüyorumm eve kadın geliyoo. bide sağolsun annem bizim evde olduğundan o toparlıyoo.. ama yemek ,pasta ,çörek yapmayı çok severim. mutfakta zaman geçireyim yeni yemekler deneyim çok severim.. eşimde hiç dağınık değildir. hatta o toparlar bazan ortalığı .. cuma akşamdan bi başlıyoruz evi dğıtmaya ki sorma gelen giden olmaz zaten sonra pazar günü topluyoruz birlikte . sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın biz bugün erkenciyiz:= ) KEŞKE HER GÜN 7 buçukta kalksa nehir...öyle çok iyi oluyor

günaydınlar geçmişteyim gelecem

unutmadan Pelin... patiklerin markası cool baby SMYK'nın kendi üretimiymiş yani

günaydınnnnnn..

herkesee kocaman bi günaydınnnnnn.. opuyorumnanaktan

mınık farem fırında mayalanan hamuru mıncıklamış bı guzel:sinifsinif:.iyi bari kendini kapatmams fırına

nevracım kaydırmazlar çok başarılı olmadı ya... sertleşti boyalar... çıtır çıtır ses yapıyor parkede öyle aman aman kaymama durumu da yok... patladı yani çorap işi :sinifsinif:

ohaoldumsmile nasıl açmış yaaaaaa akannehir
kapagı tutup acıyor benımkı.yaa 2 gundur kalın kumastan mekanızmalı perdeyı tek koluyla kaldırıp arkasına gecyr ordanda surgulu kapıyı kaydırıp balkona!!:bbo: tehlıkeler buyuyorakannehir

gunaydınnn herkeseee
bılge donşunuzun sıkıntılı olduğunu bılmıyodum ya cok uzuldumm,,gercı yağmurda trafık hep felç olur ya,,kıyamam ben kuzuma ne guzel eglendı burda donerken perışan olmuş canım benım ya,,,havayı da gordun ya bılge bı açtı bı kapandı falan..neyse bı dahakı sefere daha cok dıkkat ederız,,tek bız olsak neysede bebışlerımız var,,bu ılktı ya acemılığı attık işte:))

kapagı tutup acıyor benımkı.yaa 2 gundur kalın kumastan mekanızmalı perdeyı tek koluyla kaldırıp arkasına gecyr ordanda surgulu kapıyı kaydırıp balkona!!:bbo: tehlıkeler buyuyorakannehir

alalaa bak sen yaramaza
ee erkek evlad daha bı guçlu demek kı,,,benım kız fırının duğmelrıne bayılıyo henuz kapak acma gırışımınde bulunmadıyasakkelimeyasakkelime

akannehir tikkayt tikkayt balkon kapısı kilit istiyor perdeler engel istiyor ama naparsan yap bu bebeler bildiğini okuyoooooor ohaoldumsmile allaha emanet

onu dedim zaten fatma 3 saat eğlendi 2 saat perişanlık çekti kuzum :sinifsinif: arabada emiyor tam dalacak bir anda kalkıyor hadi vızvızvız... en sonunda ağlama krizine girdi su gibi terledi tabii... cam açamıyorsun hava buz gibi arabanın içi sıcak havasız... ben bile girdim krize çocuk nasıl girmesin sonra uyuyakaldı da bari kuşum ağlaması kesildi... allah başka dert vermesin ben kucağımda çocuk eve gidene kadar ağladım sinirlerim bozulmuş bir miktar naniknanik

nevracım kaydırmazlar çok başarılı olmadı ya... sertleşti boyalar... çıtır çıtır ses yapıyor parkede öyle aman aman kaymama durumu da yok... patladı yani çorap işi :sinifsinif:

hadi yaa bende heveslenmiştim ne güzel .. ne etcez şimdi.. akannehir

bak sen yaramazaa nelerde yapıyormıuş ... işin zor valla gözünü üstünden ayırmaman gerekiyoo.. bizimkide salondaki içinde çiçek olan vazom var onu çekiyoo dün akşam düşürmüş allhtan kırılmamış. yapraklarını yolmuş babası yetişti de aldı hemen yalnız burnu yeşil yeşildi sanırm süründü ağzında bişey yoktu ama inşll yememmiştir.. eyvahedigeldismile

of cok uzuldum şimdi bende o akşam arıyım dıyodum taksı hemen geldı mı naptınız rahat ulaştınız mı eve dıye sonra dedım yorulmuştur bılge uyumuşlardır belkı oğluşuyla dedım ne bıleyım yollarda perışan olduğunuzu.:gitme::gitme:senın ev bıze uzakmıydı pekıeyvahedigeldismile

hadi yaa bende heveslenmiştim ne güzel .. ne etcez şimdi.. akannehir

ben o patikleri giydiriyorum onlar kaymıyor onun dışında da hazır kaydırmazlı çoraplardan alıyorum onlardaki baskılar daha yumuşak o yüzden kaymayı engelliyor böyle sert olunca bir işe yaramadı denebilir ohaoldumsmile yine hiç yoktan iyi tabii ama

ya bırde cektıkce anlıyorkı orda bısey var hemde yasak!daha da gıdıyor dahadaa:sinifsinif:

üzülme canım senin yapabileceğin bir şey yoktu ki kaydirigubbakcemile5 taksi hemen geldi amcayı o camı kapat ama bebek var öbürünün de kapanması gerekiyor gibi bilimum uyarmak gerekti ama o fasıl iyiydi sonra eşimle buluştuk... hazır istanbul yoluna gelmişken sanayiye arabayı bırakacakmış trafik berbat araba da küçük olunca ufak çaplı kriz yaşadık allah beterinden esirgesin
evet benim ev oldukça uzak

Son düzenleme:
evet canım kılıt var ama bıryere kadar yavas yavas yapılmayacakları oğreneceklerlmaz:senınkıde cok hareketlıymış-ben oyle duydumsengözlerimebaksanab

bende d hazır olanları var canım giydiriyorum ama heves etmiştim kendim yapacam diye ama yinede deneyeyim sen ismini filan yazmışştın yaa giymese de hatıra kalır...büyüyünce annem yapmıştı diye saklar belkimm. sempatiksalakcinni

ya bırde cektıkce anlıyorkı orda bısey var hemde yasak!daha da gıdıyor dahadaa:sinifsinif:

sorma canım akşam anlatmaya çalıştık bak bu zararlı sana zarar verir uff olur diye ama dinleyen yok .. daha bize kızıyoo müdahale ediyoruz ona diye .. ellerini sıkıp ıhh ıhh diye bağırıyoo ... kaydirigubbakcemile3

alalaa bak sen yaramaza
ee erkek evlad daha bı guçlu demek kı,,,benım kız fırının duğmelrıne bayılıyo henuz kapak acma gırışımınde bulunmadıyasakkelimeyasakkelime
benımkı ıtme cekme eylemlerıne bayılıyor -markette alısvrs arabası oyle agır oluyr kı bazen onu bıle ıtebılınce nasıl keyflenyr anlatamam.düğmelerı kesfedemedı henuz ama kapaklara fena taktı.bırde cekmecelerı kaydırmaya-içini cok karıstırmıyr ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…