siz gıttıkten sonra cook huysuzlandı,,cok şaşırdımbızımkı sevıyo kalabalığı demek kı,,inan uyutana kadar yapmadığım şey kalmadı 9 da anca uyudu o da bıraz zorlamayla...ee bız artık hep ısterız valla gelın bıze sık sıkgüdümlenmiş gibiyim işte fatma
uyuyunca hep iş yaptığım için, hemen yapılacak ne varsa yapyım bitireyim diye evde de öyle sürekli hareket halindeyim :)
azra sultan ne yapıyor, kendine geldi mi?
evde hiç görmediği kadar hareket vardı
ya fatma özenme ben hastalıklı bi insanım heryer temiz olcak düzenil olcak yırtıyorum bi taraflarımı ne zaman evdeysem temizlik yapıyorum. bak caanım pazar günü hava fıstık gibiydi bi iki saat anca çıktık.. bebekle olurmu hiç eski düzen ama napim rahatsızım işte. ama bizim aile böyle ablamla annemde böyle. ablam çalışmıyo şuan her gün yedide kalkar temizlik yapar sempatiksalakcinni
ala ala huraefe yani.. benim işyerinde bi arkadaşım var altı aylık kızı var hamile o da şuan emziremiyorum diyo ekşidi sütüm diyo. bana da çok ilginç gelmişti..
ya yasemin sorma sil süpür heryeri parlat pis sular gelsin aksın pırılpırıl yerlere he bide tam hah bitti dedim rahatladım sinirm bozuldu valla. neyseki hallettim hepsini. yarın rahat rahat işe gidebilirim..zemuszemus kızımın yoğurdu çorbası da hazır evde temiz kızımıda yıkadım ooohhh..zemuszemus
maşallah sıbel ay yok valla ben ccoook ozenıyorum cunku ben tam tersıyım,tembelımdır keyfıme duşkunumdur sıkıntıya gelemıyorum,cunku ış yaparken sıkılıyorum,,yaptım mı da tam yaparım ama senın gıbı yaparken zevk almıyorum mecburıyetten yapıyorum,yanı belkıde alışkın olmadığımdan,,ee annnem bana hıç ış yaptırmazdı hayatım hep okulla dershane arasında gectı anacığımda kıyamazdı ama keşke kıysaymış evlenınce cok zorlandım,,hala da yemeklerımızı falan son anda yaparım temız yerı severım pıslıkte kesınlıkle duramam fakat yapmayı sevmem,,fakat dağnıgımdır genelde eşim benım arkamı toplar,,
benım eşimde senın gıbı hıç dayanamz dağınıklığa elı bı yandan sureklı toplar,,keşke bende oyle olsaydım,,mesela yasemınede cok ozenıyorum ya maşallah o anlatırken ben erınıyorum valla,,cook tembelımm:gitme:hiç sevmıyorum bu huyumuumafoldumben