hayırdır canımeyvahedigeldismile
aynı şeyler aynı şeyler sanki kalbimin üstünde bir ağırlık var.ağlamak istiyorum.bazen ben de diyorum evlilik bana göre değilmiş.yada daha hazır değilmişim.zor geliyor.hiç bişey bende bilmezdim en basit yemeği bile.çok nadir yardım ederdim anneme.şimdi yapmasanda sıkıntısı oluyor.bide bugünlerdeki sıkıntılar.çok yoruyor...
geçer geçer sen sıkma canını herşey üstüste geldi seninki ondan, yorgunlukta var tabi..
evlilik asıl bana göre değil. ben bikere özgürlüğüne düşkün bi insanım. tahammül edemiyorum böyle hesap verme haber verme izin alma istediğini yapamama vs. bunlar bana göre değil. ben canım isteyince çıkmalı istediğimle görüşmeli istediğmi yapmalıyım. o an nerde istiyosam orda olmalıyım. ben zaten ütü yapmıyorum yemekte yapmıyorum. baştan söyledim hiç işim olmaz. öyle her akşam asli görevimmiş gibi ne pişirsem. iyice ev kadını modu bana göre değil. aslında tabiki en normal bişi ama işte bana göre değil.. zaten evlenince bütün arkadaşlarım şok oldu. herkes imzayı atana kadar vazgeçeceksin diye bekledik diyo kaydirigubbakcemile3 kesinlikle evlenmeyi düşünmüyodum zaten. ama deli gibi çocuk istediğim ve artık 30 yaşına geldiğim için evlendim. yoksa kimse beni o masaya oturtamazdı :))
öznurcum canım çoook geçmiş olsun iki iş yapıcaz diye elimiz ayamıza dolaşıyor valla bebişlerden kalan zamanlarda..akşam akşam başıma iş açtım..temizlik yaptım bugün eşim gelmeden banyoyuda bitireyim dedim.ve gözümü çamaşırsuyu kaçırdım nasıl oldu anlamadım..acile gittik hemen gözümün bi kısmınnı yakmış ama allahtan çok önemli değilmiş..gözümü yıkadılar bandajladılar tek göze idare edicem yarın akşama kadar(((
sibel onu bunu bilmem ama bence çok yakışıyorsunuz ya.. sende o da accık gayret edin naz gibi de çiçeğiniz var süpersiniz face de ki fotonuza bittim.. hem bişey diyimmi ikinizde birbirinize aşıksınız siz be anlarımgeçer geçer sen sıkma canını herşey üstüste geldi seninki ondan, yorgunlukta var tabi..
evlilik asıl bana göre değil. ben bikere özgürlüğüne düşkün bi insanım. tahammül edemiyorum böyle hesap verme haber verme izin alma istediğini yapamama vs. bunlar bana göre değil. ben canım isteyince çıkmalı istediğimle görüşmeli istediğmi yapmalıyım. o an nerde istiyosam orda olmalıyım. ben zaten ütü yapmıyorum yemekte yapmıyorum. baştan söyledim hiç işim olmaz. öyle her akşam asli görevimmiş gibi ne pişirsem. iyice ev kadını modu bana göre değil. aslında tabiki en normal bişi ama işte bana göre değil.. zaten evlenince bütün arkadaşlarım şok oldu. herkes imzayı atana kadar vazgeçeceksin diye bekledik diyo kaydirigubbakcemile3 kesinlikle evlenmeyi düşünmüyodum zaten. ama deli gibi çocuk istediğim ve artık 30 yaşına geldiğim için evlendim. yoksa kimse beni o masaya oturtamazdı :))
akşam akşam başıma iş açtım..temizlik yaptım bugün eşim gelmeden banyoyuda bitireyim dedim.ve gözümü çamaşırsuyu kaçırdım nasıl oldu anlamadım..acile gittik hemen gözümün bi kısmınnı yakmış ama allahtan çok önemli değilmiş..gözümü yıkadılar bandajladılar tek göze idare edicem yarın akşama kadar(((
Arzunun da dediği gibi aşk da var bencede,ben de yakıştırıyorum sizi çokolumunekankayizsmilegeçer geçer sen sıkma canını herşey üstüste geldi seninki ondan, yorgunlukta var tabi..
zemuszemus yok bu gece ben deli olmak istiyorum ben saçmalıyım siz dinleyin haklısın deyin noollluuurrrben niye oturuyorum hala ya yorgunum uykusuzum yarın iş var ama yatasım yok..
yorgunum çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var... :) kendimi gecenin delisi ilan etmek istiyorum :teytey:sengözlerimebaksanab-tatlicadiarzu-
bende 25imde evlendim apartopar.eşimi seviyorum ama eklentisiz olarak anladınız siz onu.hadı sen 30 oldun dıye evlendın ben ne demeye 19 umda evlendım acaba,,nerden bıleyım bu kadarr zor olduğunu,,bu kadar sorumluluk getıreceğini,,aasıl yandığım unvrstyı kazanmışken gıtmemem,,bende herkesı boyle şok etmıştım,,buutn arkadaşlarım bu kız nası vazgecer bu adar emeğinden dıye arkamdan baya konuştular,,haklılarda,,ama azra bırz buyusun okuladevam etcem karalıyım,,22 yım daha,,çalışırsam yıne kazanırım inş,,bu ıçımdekı okulu bırakma pışmanlığım da ancak bole gecer zaten
öznurcum canım çoook geçmiş olsun iki iş yapıcaz diye elimiz ayamıza dolaşıyor valla bebişlerden kalan zamanlarda..
allah esirgemiş.. aman dikkat edelim kızlar valla akıl bile kalmıyor unutkanlık filanda iyice ilerledi.. acele iş yaparken bende bugün klime yağı boa ettim yanlışlıkla
sibel onu bunu bilmem ama bence çok yakışıyorsunuz ya.. sende o da accık gayret edin naz gibi de çiçeğiniz var süpersiniz face de ki fotonuza bittim.. hem bişey diyimmi ikinizde birbirinize aşıksınız siz be anlarım
ah canım bende neler yazasım geliyoda olurya diyorum tanıdık biri okur. sonra çık işin içinden.. neyse ben yatiim. öptüm hepinizi ve tatlı bebişlerinizi.. herkese huzurlu bi gece diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?