• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Maşallah yasemincimm anaaa ne güzel ikizler olcak kuzun .. ehheee haktan oğlaktı dimi o bi inat.. ikizler ayrı bi inatt ama çok şeker bi burçtur ikizler.. şeytan tüyü vardır hani... ayıptır sölemesi bende ikizlerim.. kaydirigubbakcemile3 eşimde oğlak ara sıra toslasıp dururuz biz.. kaydirigubbakcemile3

tesadüfe bak ben ikizlerim eşim oğlak :))))))
haktan oğlak olamadı yay oldu :)))))
bu ikizler olcak ama :))))))))))

6+2 yasmin sen şimdi ticker'i kime göre yapcan kı
2 tanede olmuyor demi

ay 6+2 kendim geldim aklıma

bencede kız olacak kız olsun zaten yani bence tabi
yasmin ne der bilmem şakkıdı

2 tane olmuyo ya, şimdilik bu kalcak,

kız olsun isterim tabi :))
hayırlısı neyse o olsun ama

ay inşallah dünürüüüüm rahat geçerde oğluma çok iyi bakmaya devam edebilirim,
emziriyorum emzircemde tabikim :))))
ay bakalım kaynıda olsaaa görümceside olsa sevecektir benim güzel zeynep'imi opuyorumnanaktan

çok çok iyi beslen çok iyi bak kendine o zaman

valla şu konuyada açıklık getırelım ben bazen bılınçli yazmadıgım oluyor bazı mesajlara sımdı bısey dıyıp kalp kırmayım yada sanal ortamda kavgamı edecegız mısalı :))) ama sızın kasteddıgınız gıbı bır durum yok benım açımdan aman ben bu ıkısıne cvp vermeyeyım tarzı nazanın dedıgıne katılıyorum sonuna kadar bazen son sayfaya cvp verıyorum bazen okuyup çıkıyorum bırdaha gırdıgımde sırf bana bısey dendıyse yazıyorum yada onemlı bısey varsa yada bana bısey dense bıle okuduysam bıle hızlıca gırdıgımden cvp vermedıgım ay sonra verırım deyıp hıç vermedıgımde oluyor kastı bısey yok ama velekkı kastı bısey olsada sureklı bana cvp vermıyorsunuz kımse bana yazmıyor denmesıde bana hoş gelmıyor ustune alınan alınsın ama zorlada ay benbuna cvp vereyım diye bırılerının bana bısey yazmasını ben sahsen ıstemezdım surda yıl oldu gectı hatta ıyı kot paylasıyoruz bırçok şeyı bırbırımıze kırlmayalım alınganlık yapmayalım vede bazıları bazılarını daha çok sevıyor bu da gerçek onların samımıyetını engelleyemeyız yada okadar samımıyet bekleyemeyız benım fıkrımmm

:) ya pelin varya... senin nickin realisttt olmalıymış :)) ya çok seviyorum senin gibi insanları Şeniz

herkese günaydınlar bugün süt iznim var evdeyim keyif yapayım dedim aksam üzeri komsu gelecekmiş üstelik adını bile bilmiyorum buraya yeni tasınınca bi tek zeynebin bakıcısını tanıyorum bu arada bişey soracam kadını nasıl uyarabilirim akıl verin gecen gün zeynebi almaya gittim yatakta uyuyordu amaaa üzerinde yelegi ayagında corabı üstü örtük cok canım sıkıldı ama bişey diyemedim kadını kırmak istemedim kalkınca mecburen battaniyeye sarıp indirdim eve aslında zeynep cok seviyo kadını görünce cıglıklar atıyor atılıyo falan asma ne bilim işte sogudum gerci kimsede tanımıyorum burda baska birini nasıl bulacam hadi buldum daha iyi bakacagını ne bilim bir kuzuyu ancak annesi ve anneanesi gözü gibi bakar bence ah anacıgım ah nerdesin

valla ben değiştirme derim... bak sabiha paktunanın kitabını okuyorum ordada öyle diyo. bişey olmaz usulünce söylersin kadına önemil olan bebişin kadını kadının bebişi sevmesi.. hem bulacağın kişinin de elbetteki eksikleri olacak ve sevmediğin yönleri olacak her seferinde bakıcı değiştiremeyeceğine göre.. sıkma canını..

selam arkadaşlar oğlumla yalnızım evde:)görümceme gitmişler...
kontrole gittik geldik.sağlık ocağı doğru ölçmüş boyunu.ya oğlum birden çok uzadı yada daha kuvvetli ihtimal dr.az ölçüyordu şimdiye kadar.kocaman maşallah ona boyu 81cm. 400 gr.almış hala iyi kilo alıyor dedi dr.:nazar: 6dişi var görünce herşeyi erken önden gidiyr dedi:nazar: kan tahlili yapmadı 1yaşına kadar kullanması lazım damlayı dedi.1yaşında yapacakmış.kan alma zor olaydır boşuna canını acıtmayalım dedi.işte böyle.sanki başka bişeyler daha yazacaktım unuttum.sizler nasılsınız?
Arzuyu anlıyorum çok sert birşey de yaptığını sanmıyorum.sesimizi hepimiz yükseltiyoruz ara aara istemeden bir anlık olarak...böyle bir şeydir...

oy oy oy maşallah efeme :nazar: adına yakışır bi delikanlı olacak bu :) seninde gözün aydın bu arada :1:

emzircem oğluşumu teyzesi bir süre daha
yaşını alsın sonra düşünürüm ne etceğimi

benim bildiğim hamile kalınca sütün tadı değişirmiş ekşirmiş zaten bebekte emmek istemezmiş.. hurafemidir acaba CADIARZU

arzucum bak gelseydin bugün terapi yapardım ben sana :teselli: canım benim sıkma canını bigün buluşalım bak ben yılbaşına kadar her ptesi evdeyim ayarla kendini. bende ücretsiz izindeyken nazı odasına koyup kapısını kapatıp saatlerce salonda ağladığımı biliyorum sinirden. yanında dursam nerdeyse dövücem... (tabi öyle bişi asla yapmamda hani nekadar sinirli olduğumu anlayın diye :)) insanız hepimiz yorgunluk stres yaşam sıkıntısı vs vs zor işler.. ben şahsen seni gördüğümdeki düşüncem çok pozitif bi insansın üstelik bebekleride çok seviyosun. ki kendi oğlun heralde hırpalayacak değilsin..

övünç anenne çok geçmiş olsun....

he nereye kayboldum sabahtan beri anlatiim.. kız uyurken iki biberon vardı onu yikiim dedim. yıkadımda sonra bi baktımki ayağım ıslak aman ne göreyim lavabonun altındaki pimaş sen çık bütün dolap su dol (içinde deterjanlar vs vardı köpük köpük heryer) taş mutfağın yerlerine kadar akannehir ve ben 3 gündür zaten temizlik yapıyorum.. öldüm öldüm.. sırtımın ağrısından oturamıyorum bile..

merak ettim du bi gidip 2011 haziran annelerine bakim :bbo:

Yasemin sen buradayken tebrik edeyim dedim ama arkadaş geldi sabah daha yeni gitti bakamadım çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin her işte vardır bir hayır Allah kolaylığını da verecektir eminim. Bak heveslendirdin şimdi beni de hee. Demek haziran annesi olacaksın nasipse. Çok sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah arkadaşım.

öznur burada görünmüyorsun ama resim için demişsin ya bağırıyor ben fırlamayım diye... hem de ne bağırmak güzelim fırlamanın önde gideni benim sıpam :hooray: Nilgün'le Fatma yatıp kalkıp dua ediyorlar artık bebelerine :roflol:
ben hep hareketli çocuk istemiştim allahtan... ama dozunu belirtmeyi unutmuşum akannehir
aynennn valla,,ben şukrettım azrama kı ben senın kadar saqbırlı değilim bılge maşşalah sana,,ama umutta oyle yaramaz sevımsız cocuklar olur ya oyle değişl ,işte ya nasıı afacan nasıı sevımlı ınsan kızamaz bıle yaa oyle bı bakışı var kı valla aklıma geldıkçe guluyorum ya coook tatlıı,yanı o durmazlığı hareketlılığı umuta cook yakışıyoooo..ee ben şindı sızın bebelerı gordum ya ozlerımm valla aklıma geldıkçe ,,benım yerımede opunn kuzularıı

selam arkadaşlar oğlumla yalnızım evde:)görümceme gitmişler...
kontrole gittik geldik.sağlık ocağı doğru ölçmüş boyunu.ya oğlum birden çok uzadı yada daha kuvvetli ihtimal dr.az ölçüyordu şimdiye kadar.kocaman maşallah ona boyu 81cm. 400 gr.almış hala iyi kilo alıyor dedi dr.:nazar: 6dişi var görünce herşeyi erken önden gidiyr dedi:nazar: kan tahlili yapmadı 1yaşına kadar kullanması lazım damlayı dedi.1yaşında yapacakmış.kan alma zor olaydır boşuna canını acıtmayalım dedi.işte böyle.sanki başka bişeyler daha yazacaktım unuttum.sizler nasılsınız?
Arzuyu anlıyorum çok sert birşey de yaptığını sanmıyorum.sesimizi hepimiz yükseltiyoruz ara aara istemeden bir anlık olarak...böyle bir şeydir...
maşallahh oğluşunaaa canımmmm,,pek bı yığıt olacakk deseneee
bende sinirliyimdir mesela çok çabuk sinirlenirim, dışardan bakınca soğuk görünürüm ama tanıyınca genelde öyle olmadığını söylerler
birde inadımdır oldukça
birde kafama birşey koyduysam hemen yapmam lazım yoksa hastalanırım, hemen yapıcam bitecek

gerçi bu sinirlilik durumu çocuklardan sonra bayağı azaldı kendimi rehabilite ettim diyebilirim ve bu konuda kendimide tebrk etmiyor değilim ( çok ta mütevaziyimdir bu arada ) :roflol:
anaaaaa sen hıçç bu anlattıklarına uymuyonn,,ama kafana koyduğunu yapıyosundur o bellı,,ayy bı turlu otutturamadım hazır bebışı uyutmuşken otur bı soluklan yokk nerde hanfendı masayı topluyo bırak kalsın ben toplarım dıyorum yok uyuyoken toparlayım dıyoo,,ılahıı nılgunn sankı ben ona oturmaya gıttımmkaydirigubbakcemile3
he nereye kayboldum sabahtan beri anlatiim.. kız uyurken iki biberon vardı onu yikiim dedim. yıkadımda sonra bi baktımki ayağım ıslak aman ne göreyim lavabonun altındaki pimaş sen çık bütün dolap su dol (içinde deterjanlar vs vardı köpük köpük heryer) taş mutfağın yerlerine kadar akannehir ve ben 3 gündür zaten temizlik yapıyorum.. öldüm öldüm.. sırtımın ağrısından oturamıyorum bile..

oyyyyy,,gecmış olsun dıyım sıbellllll...
ya senı ben sureklı temızlık yaparken okuyorum maşallahhh,,hıç durmuyosunn,,cook ozenıyorum ben boyle hatunlaraaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

daha bır suru alıntı yapmıştım nereye kayboldular anlamadım,,bugun kk benı sevmediiiiiii

güdümlenmiş gibiyim işte fatma
uyuyunca hep iş yaptığım için, hemen yapılacak ne varsa yapyım bitireyim diye evde de öyle sürekli hareket halindeyim :)
azra sultan ne yapıyor, kendine geldi mi?
evde hiç görmediği kadar hareket vardı :emir_bebek:

haydeee ben gittim
hepinizi öperim
huzurlu uykulu geceler dilerimm
görüşürüz

:) benim bildiğim hamile kalınca sütün tadı değişirmiş ekşirmiş zaten bebekte emmek istemezmiş.. hurafemidir acaba CADIARZU

şapur şupur emiyo valla kaydirigubbakcemile3, tadıda normal kı baktım sempatiksalakcinni

Yasemin sen buradayken tebrik edeyim dedim ama arkadaş geldi sabah daha yeni gitti bakamadım çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin her işte vardır bir hayır Allah kolaylığını da verecektir eminim. Bak heveslendirdin şimdi beni de hee. Demek haziran annesi olacaksın nasipse. Çok sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah arkadaşım.
sağol canım benim :)
ya, allah izin verirse bu seferd yaz bebeğim olcak
amin canım arkadaşım iyi dileklerin için çok sağol :1hug:

ah canım ya çok geçmiş olsun :((
aksilik işte, temizlik yapmamış olsan neysede şimdi tekrar temizlediğin yerleri temizledin :(((

hayırlı olsun tebrik ederim yasemin
sağol canım

oyyyyy,,gecmış olsun dıyım sıbellllll...
ya senı ben sureklı temızlık yaparken okuyorum maşallahhh,,hıç durmuyosunn,,cook ozenıyorum ben boyle hatunlaraaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ya fatma özenme ben hastalıklı bi insanım heryer temiz olcak düzenil olcak yırtıyorum bi taraflarımı ne zaman evdeysem temizlik yapıyorum. bak caanım pazar günü hava fıstık gibiydi bi iki saat anca çıktık.. bebekle olurmu hiç eski düzen ama napim rahatsızım işte. ama bizim aile böyle ablamla annemde böyle. ablam çalışmıyo şuan her gün yedide kalkar temizlik yapar sempatiksalakcinni

şapur şupur emiyo valla kaydirigubbakcemile3, tadıda normal kı baktım sempatiksalakcinni

ala ala huraefe yani.. benim işyerinde bi arkadaşım var altı aylık kızı var hamile o da şuan emziremiyorum diyo ekşidi sütüm diyo. bana da çok ilginç gelmişti..

ya yasemin sorma sil süpür heryeri parlat pis sular gelsin aksın pırılpırıl yerlere he bide tam hah bitti dedim rahatladım sinirm bozuldu valla. neyseki hallettim hepsini. yarın rahat rahat işe gidebilirim..zemuszemus kızımın yoğurdu çorbası da hazır evde temiz kızımıda yıkadım ooohhh..zemuszemus

akşam akşam başıma iş açtım..temizlik yaptım bugün eşim gelmeden banyoyuda bitireyim dedim.ve gözümü çamaşırsuyu kaçırdım nasıl oldu anlamadım..acile gittik hemen gözümün bi kısmınnı yakmış ama allahtan çok önemli değilmiş..gözümü yıkadılar bandajladılar tek göze idare edicem yarın akşama kadar:((((

Oncelikle Merhabalar..

iSmim Sevda, Danimarka'da yasiyorum.
Cocuk sagligi bolumune oglumla ilgili bir konu acmistim.
Arkadas, linkini vermis, ilgisi icin tesekkur ederim.
Ama tam anlasilamamis bebegimin durumu.
Ben emekleyememesini sorun etmiyorum esasinda.
6 ocak 2010 dogumlu.
Harika bir hamilelik sonrarinda, saglikla aldim kucagima.
Ayni gece karni doyduktan kisa bir sure sonra, once agzindan sonra burnundan cikartmak suretiyle kustu ve teninin rengi degisti direk acile alinarak mudehale edildi.
10 gun suren zorlu gunlerin ardindan, bu surecte kromozom testi dahil akillarina gelebilecek her testi yaptilar, nihayetinde temiz cikti ve evimize donduk.

(kusura bakmayin uzattim ama durum bu)

Taa ki ben 6 aylik olduktan sonra, birtakim gelisim geriligini fark edene kadar.
(fiziksel olarak degil, 10 kilo ve 74 cm)
Suan 9 aylik, ama hala desteksiz oturamiyor.
Doktorumuz, herhangi bir atak, nobet hicbirsey gecirmedigi halde eeg istedi.
Cuma gunu cekilecek, epilepsi hastaligi icin.
Bunun haricinde fizyoterapi'ye gidiyoruz.
Benim evde de 20 gundur yaptigim egzersizler sayesinde midir nedir
yerinden oynamayan oglumu 3 gundur koydugum yerlerden farkli yerlerde buluyorum.
Emeklemedigine eminim, nasil yapiyor bilmiyorum ama durum bu.
Desteksiz biraz daha uzun oturmaya basladi.
ismi ile cagirdigmizda bakiyor, guluyor, kahkaha atiyor.
Aksam 9 gibi yatip, hic uyanmadan sabah kadar uyuyor.
Hala disi yok, ama felaket salyasi akiyor.
Ama hala oyuncaklara karsi tepkisiz, eline alipta oynamisligi yok.
isi gucu emzigi, bir elinden digerine gecirip, kasiyor, oynuyor vs vs..

iste bizim hikayemiz bu....

akşam akşam başıma iş açtım..temizlik yaptım bugün eşim gelmeden banyoyuda bitireyim dedim.ve gözümü çamaşırsuyu kaçırdım nasıl oldu anlamadım..acile gittik hemen gözümün bi kısmınnı yakmış ama allahtan çok önemli değilmiş..gözümü yıkadılar bandajladılar tek göze idare edicem yarın akşama kadar:((((

amaaan çok geçmiş olsun canım ya tüh.. aksilik kaza işte.. varmı şimdi ağrın filan..

Back