Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn yatırdım müzeyyen yok kimseden fayda kalk yatır kuzuları kaydirigubbakcemile3
iyiyiz seray allaha şükür dişler havalar derken büyüyor sıpalar :)1 sene geçti be dile kolay yaşları geldi opuyorumnanaktan maşallah hepsine
kalbim sizinle pelincim mesafeler uzak :)
zaman cok cabul geçiyo anlayamıyorum bile günler su gibi.....bu aralar ada da cok huysuz bi gecesi öbürüne tutmuyor...iyiyiz biz seraycım zilli kızımı ancak uyutabildim..2 gecedir bu saatlerde uyuyo nedense..bide uyku saati biraz geçtikten sonra enerjisi artıyo sanki canımıza okuyo resmen.pert oluyoruz babasıyla:)))
senin güzel kızınında maşallahı var kocaman oldular yaa baksana doğum günlerinden bahsediyoruz...
keşke hep birbirimize yakın olsak ne güzel olurduu(((bn yatırdım müzeyyen yok kimseden fayda kalk yatır kuzuları kaydirigubbakcemile3
iyiyiz seray allaha şükür dişler havalar derken büyüyor sıpalar :)1 sene geçti be dile kolay yaşları geldi opuyorumnanaktan maşallah hepsine
canım bende çooook öpüyorum...
bende dişlerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum rabbim başka sıkıtı vermesin...
kalbim sizinle pelincim mesafeler uzak :)
afiyet olsun müzeyyen
seray çok öp miniğimi pamuk gibi maşallah faceden bakıyorum resimlerinize
pelin gözlerim kapanmaya bşladı birden
nazan naptın perde işini en iyisi bnm oturma odamdaki gibi yap sen kirpi ipten perde yaptık biiz
mamba senem öznur ebruda burda ama sesi çıkmıyor :))
iyi geceler kızlar kesintisiz uykular diliyorum cümlemize :))
afiyet olsun müzeyyen
nazan naptın perde işini en iyisi bnm oturma odamdaki gibi yap sen kirpi ipten perde yaptık biiz
afiyet olsun müzeyyen
pelin gelenler belli oldumu..ben geliyorum tabikii söylemedim ama:))
haklısın tatlım gönüller bir olsun....inşallah bu yaza beklerim....Seray ewt soz vermistim ama ben az kalalim orda diye anlasma yaptim esimle bartina ugrayalim desem vururdu herhalde beni 2 gunlugune geldik yazin sadee ondada babamla yegende vardi benim birde bayramda geldik ama malum bayram mina durmuyor dedim ee durmuyor mina ne bartini derse diyecek lafim olmaz diye hic ses etmedim valla yalan yok
Hiç yazasım yok bu aralar misafir sanatçı şeklinde takılıyorum işte.
esra nasılsın tatlım,keyifsizmisin sen...bi sorun yok ya...:teselli:
Herkese iyi geceler kesintisiz, huzurlu uykular.
ühühühühühühüühüühühühühYa seray millet 6 sinda gelecek bana diye gelmez kimse cok uzagiz birbirimize kocalar haftaya gotureegim bu hafta nerden cikti der kesin tuhhh birdahaki gelisine artik
Ben de yatıyorum hepinize huzurlu geceler
Bende yatayim kizlar offf yagmurda basladi insallah yarin yagmaz iyigeceler hepinize ve kuzulariniza