• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bn yatırdım müzeyyen yok kimseden fayda kalk yatır kuzuları kaydirigubbakcemile3

iyiyiz seray allaha şükür dişler havalar derken büyüyor sıpalar :)1 sene geçti be dile kolay yaşları geldi opuyorumnanaktan maşallah hepsine

kalbim sizinle pelincim mesafeler uzak :)

şimdi yatırdım da geldim canım bir nescafe alıp balkona çıkıcam hava alıcam yağmur yağdı ya miss gibi kokuyor dışarısı.

geldiğimde burda olursanız görüşürüz kızlar.

afiyet olsun müzeyyen
seray çok öp miniğimi pamuk gibi maşallah faceden bakıyorum resimlerinize
pelin gözlerim kapanmaya bşladı birden
nazan naptın perde işini en iyisi bnm oturma odamdaki gibi yap sen kirpi ipten perde yaptık biiz:D

mamba senem öznur ebruda burda ama sesi çıkmıyor :))

iyi geceler kızlar kesintisiz uykular diliyorum cümlemize :))

iyiyiz biz seraycım zilli kızımı ancak uyutabildim..2 gecedir bu saatlerde uyuyo nedense..bide uyku saati biraz geçtikten sonra enerjisi artıyo sanki canımıza okuyo resmen.pert oluyoruz babasıyla:)))
senin güzel kızınında maşallahı var kocaman oldular yaa baksana doğum günlerinden bahsediyoruz...
zaman cok cabul geçiyo anlayamıyorum bile günler su gibi.....bu aralar ada da cok huysuz bi gecesi öbürüne tutmuyor...
dişlerden sanırım yada havalar cok soğudu nezle filan olacak bence...
amaaan sağlıkları yerinde olsunda başka hiç birşey istemiyorum...
5kasım dağum günümüz var bu bi şaka olsa gerek inanamıyorummmm
rabbim sağlık versin uzun ve mutlu hayatları olsun tüm bebeişlerimizin....
bn yatırdım müzeyyen yok kimseden fayda kalk yatır kuzuları kaydirigubbakcemile3

iyiyiz seray allaha şükür dişler havalar derken büyüyor sıpalar :)1 sene geçti be dile kolay yaşları geldi opuyorumnanaktan maşallah hepsine
canım bende çooook öpüyorum...
bende dişlerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum rabbim başka sıkıtı vermesin...
kalbim sizinle pelincim mesafeler uzak :)
keşke hep birbirimize yakın olsak ne güzel olurduu:((((

Seray ewt soz vermistim ama ben az kalalim orda diye anlasma yaptim esimle bartina ugrayalim desem vururdu herhalde beni 2 gunlugune geldik yazin sadee ondada babamla yegende vardi benim birde bayramda geldik ama malum bayram mina durmuyor dedim ee durmuyor mina ne bartini derse diyecek lafim olmaz diye hic ses etmedim valla yalan yok

afiyet olsun müzeyyen
nazan naptın perde işini en iyisi bnm oturma odamdaki gibi yap sen kirpi ipten perde yaptık biiz:D

Hiç yazasım yok bu aralar misafir sanatçı şeklinde takılıyorum işte.

Herkese iyi geceler kesintisiz, huzurlu uykular.

afiyet olsun müzeyyen

iyi geceler canım aamin hepimize inşallah:))

afiyet olsun müzeyyen

bizde seni çok öptük hem kendi güzel hemde kızı güzel arkadaşım...
rabbim rahatlık,:teselli:deliksiz uyku versin sabaha dek:)))

Ya seray millet 6 sinda gelecek bana diye gelmez kimse cok uzagiz birbirimize kocalar haftaya gotureegim bu hafta nerden cikti der kesin tuhhh birdahaki gelisine artik

Seray ewt soz vermistim ama ben az kalalim orda diye anlasma yaptim esimle bartina ugrayalim desem vururdu herhalde beni 2 gunlugune geldik yazin sadee ondada babamla yegende vardi benim birde bayramda geldik ama malum bayram mina durmuyor dedim ee durmuyor mina ne bartini derse diyecek lafim olmaz diye hic ses etmedim valla yalan yok
haklısın tatlım gönüller bir olsun....inşallah bu yaza beklerim....
Hiç yazasım yok bu aralar misafir sanatçı şeklinde takılıyorum işte.
esra nasılsın tatlım,keyifsizmisin sen...bi sorun yok ya...:teselli:
Herkese iyi geceler kesintisiz, huzurlu uykular.

Bende yatayim kizlar offf yagmurda basladi insallah yarin yagmaz iyigeceler hepinize ve kuzulariniza

Son düzenleme:
Ya seray millet 6 sinda gelecek bana diye gelmez kimse cok uzagiz birbirimize kocalar haftaya gotureegim bu hafta nerden cikti der kesin tuhhh birdahaki gelisine artik
ühühühühühühüühüühühühüh
ağlarsammmm
görürsünüz.....
şaka şaka artık o zaman ben gelirim sadece sana
1 hafta erken doğum günü kutlamaya:))):teytey:

Back