Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana da iyi geceler müzeyyen....
Güzel oğluşuna sda sabaha dek kesintisiz uykular:)
sende gidion:)bütün arkadaşlara iyi geceler bnm kız erkenden dikilcek ayağa yine ben nasıl kalkıcam bakalım:)))bende yatıyım bari iyi geceler...
sana da iyi geceler hepimize bebişlerle deliksiz uykular inşallah
sende gidion:)
ben gitmeden sen gidemezsin mehtapcım
bil bakalım neden:)))
aminnn canım inşallahhhhh
:)))Oğluşu uyuttum geldim arkadaşlar yine uyanmadan yatayım güya erken yatacaktım erken bu oluyor artık(
Seraycım önemli deil takıldım ben de zaten:) akılmı kaldıki bizde
Herkese iyi uykular tatlı rüyalar şöyle uzuuun bir uyku uyuruz inş.
:))) neden cnm:)))
ben akşamları çok yoğun oluyorum canım ya.. işten geliyorum 7,5 ta. yemek yiyorum nazla oynuyorum onu uyutuyorum saat oluyo 9-10 sonrada yatıyorum. gün içinde çok yoruluyorum zaten.. enginlede aramız yine çoook bozuk.. keyfim yok anlıcaan. allahtan naz iyi o iyi olsun başka bişey istemiyorum...
Hiiç takma Sibel eşini gercekten ben artık sankı sadece emır ve ben varmısız gıbı yasıyorum,işin içinden çıkılacagı yok,inceldiği yerden kopar dıyoruz,ne inceliyo ne kopuyo bırakalım bu kocaları...
Valla aynen katılmaktayım cümlelerine arkadaşımın sibel.
:)))
nazancım tekrar özür kusuruma bakma....
bu arada gezenti hemşon bucucuk neler yapıo görüşüyormusunuz yoksa seyyeh hanım hala tatillerdemi hiç görünmüyo hayırsız seyyah:)))
çoooooook öpüyorum ikinizide:))
bak bilemedi mhtapcım...:)))
ben sana özelden anlatırım bilahere:)))
senin yüzünde bak saat kaç oldu:=))))
saba 6 da kalkıcam ben....
yarın bana acile yardıma gelecen hiç anlamam uykusuz bıraktın beni:)))
hehe malesef çook uzaktayız o yüzden yırttım ben ama yakın olsak gelirdim aa hemde kuru iftira benmi bıraktım seni uykusuz:umursamaz::))))
günaydın kızlar
gece 4 de kalktık 6 ya kadar oyun oynadıkakannehirsalak gibiyim bugün. gece çok kötü öksürmeye başladı neyseki bugün doktor kontorlü var gidince sorarım. bide inş. gram almıştır:Saruboceq:
hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum onalrın yerine biz olsakya
gunaydınn herkesleree
ya kıslar naptınız gece 12 kadar baktım kk ya 2 sayfa anca konuşuldu bende gıttım yattım
anaaammm megersem 12 den sonra acılıyomuş hatunlar oku oku bıtmedııııı
aaaa
bu arada ne kadann yağmurlu bır gun boylee,,ankara kendısını sevmemem ıcın elınden gelenı apıyo sankı(
günaydın kızlar
gece 4 de kalktık 6 ya kadar oyun oynadıkakannehirsalak gibiyim bugün. gece çok kötü öksürmeye başladı neyseki bugün doktor kontorlü var gidince sorarım. bide inş. gram almıştır:Saruboceq:
hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum onalrın yerine biz olsakya
istanbul da aynı canım
nıye oyun oynuyosunuz?mesela azra d abazen tamamen uyanmış gıbı oluyo sabaha karsı ben yıne deuyutmaya calışıyorum bu saatte uyuması gerektığini bılsın dıye, oyun oynamak istediğini nasıl anlıyosun,,