• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bütün arkadaşlara iyi geceler bnm kız erkenden dikilcek ayağa yine ben nasıl kalkıcam bakalım:)))bende yatıyım bari iyi geceler...

Oğluşu uyuttum geldim arkadaşlar yine uyanmadan yatayım güya erken yatacaktım erken bu oluyor artık:((
Seraycım önemli deil takıldım ben de zaten:) akılmı kaldıki bizde
Herkese iyi uykular tatlı rüyalar şöyle uzuuun bir uyku uyuruz inş.

Oğluşu uyuttum geldim arkadaşlar yine uyanmadan yatayım güya erken yatacaktım erken bu oluyor artık:((
Seraycım önemli deil takıldım ben de zaten:) akılmı kaldıki bizde
Herkese iyi uykular tatlı rüyalar şöyle uzuuun bir uyku uyuruz inş.
:)))
nazancım tekrar özür kusuruma bakma....
bu arada gezenti hemşon bucucuk neler yapıo görüşüyormusunuz yoksa seyyeh hanım hala tatillerdemi hiç görünmüyo hayırsız seyyah:)))
çoooooook öpüyorum ikinizide:))
:))) neden cnm:)))

bak bilemedi mhtapcım...:)))
ben sana özelden anlatırım bilahere:)))
senin yüzünde bak saat kaç oldu:=))))
saba 6 da kalkıcam ben....
yarın bana acile yardıma gelecen hiç anlamam uykusuz bıraktın beni:)))

ben akşamları çok yoğun oluyorum canım ya.. işten geliyorum 7,5 ta. yemek yiyorum nazla oynuyorum onu uyutuyorum saat oluyo 9-10 sonrada yatıyorum. gün içinde çok yoruluyorum zaten.. enginlede aramız yine çoook bozuk.. keyfim yok anlıcaan. allahtan naz iyi o iyi olsun başka bişey istemiyorum...

Hiiç takma Sibel eşini gercekten ben artık sankı sadece emır ve ben varmısız gıbı yasıyorum,işin içinden çıkılacagı yok,inceldiği yerden kopar dıyoruz,ne inceliyo ne kopuyo bırakalım bu kocaları...

Valla aynen katılmaktayım cümlelerine arkadaşımın sibel.

:)))
nazancım tekrar özür kusuruma bakma....
bu arada gezenti hemşon bucucuk neler yapıo görüşüyormusunuz yoksa seyyeh hanım hala tatillerdemi hiç görünmüyo hayırsız seyyah:)))
çoooooook öpüyorum ikinizide:))

bak bilemedi mhtapcım...:)))
ben sana özelden anlatırım bilahere:)))
senin yüzünde bak saat kaç oldu:=))))
saba 6 da kalkıcam ben....
yarın bana acile yardıma gelecen hiç anlamam uykusuz bıraktın beni:)))

hehe malesef çook uzaktayız o yüzden yırttım ben ama yakın olsak gelirdim aa hemde kuru iftira benmi bıraktım seni uykusuz:umursamaz::))))

hehe malesef çook uzaktayız o yüzden yırttım ben ama yakın olsak gelirdim aa hemde kuru iftira benmi bıraktım seni uykusuz:umursamaz::))))

benim başıma ne geldiyse meraktan geldi sanırım:)))
hadi ben kaçar...
herkese en güzelinden ve en deliksizinden sabaha kadar mışıııl mışııııııııl uykular...
tüm arkadaşlarıma iyi geceler....

Yasemincim bu forumda beni düşünen sanırım tek arkadaşımsın. Teşekkür ediyorum. İyi olmaya çalışıyorum. Dünya işleri yorgunluğu....Öyle işte senide yeğenimi de öpüyorum. Allahım sağlık versin inşallah hepimize. Gerisi boş...

Son düzenleme:
günaydın kızlar

gece 4 de kalktık 6 ya kadar oyun oynadıkakannehirsalak gibiyim bugün. gece çok kötü öksürmeye başladı neyseki bugün doktor kontorlü var gidince sorarım. bide inş. gram almıştır:Saruboceq:

hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum onalrın yerine biz olsakya

günaydın kızlar

gece 4 de kalktık 6 ya kadar oyun oynadıkakannehirsalak gibiyim bugün. gece çok kötü öksürmeye başladı neyseki bugün doktor kontorlü var gidince sorarım. bide inş. gram almıştır:Saruboceq:

tülay'cım günaydın
umarım ciddi bir sorun yoktur canım

bencede yavruların hiç hasta olmasın biz olalalım onların yerineeee

gunaydınn herkesleree
ya kıslar naptınız gece 12 kadar baktım kk ya 2 sayfa anca konuşuldu bende gıttım yattım
anaaammm megersem 12 den sonra acılıyomuş hatunlar oku oku bıtmedııııı
aaaa
bu arada ne kadann yağmurlu bır gun boylee,,ankara kendısını sevmemem ıcın elınden gelenı apıyo sankı:((

günaydın kızlar gece 30 sayfa yazan arkadaşları tebrik ediyorum maşallah ne çene varmış sizde :1shok: gerçi onlarda gece geçmişe bakınca aynı cümleyi kuruyorlardır

gunaydınn herkesleree
ya kıslar naptınız gece 12 kadar baktım kk ya 2 sayfa anca konuşuldu bende gıttım yattım
anaaammm megersem 12 den sonra acılıyomuş hatunlar oku oku bıtmedııııı
aaaa
bu arada ne kadann yağmurlu bır gun boylee,,ankara kendısını sevmemem ıcın elınden gelenı apıyo sankı:((

istanbul da aynı canım

günaydın kızlar

nıye oyun oynuyosunuz?mesela azra d abazen tamamen uyanmış gıbı oluyo sabaha karsı ben yıne deuyutmaya calışıyorum bu saatte uyuması gerektığini bılsın dıye, oyun oynamak istediğini nasıl anlıyosun,,

nıye oyun oynuyosunuz?mesela azra d abazen tamamen uyanmış gıbı oluyo sabaha karsı ben yıne deuyutmaya calışıyorum bu saatte uyuması gerektığini bılsın dıye, oyun oynamak istediğini nasıl anlıyosun,,

bizde geçen gece kalktık tamamen uyanmıştı yatakta kucağımdan kaçıp emeklemeye başlamıştı bence biraz enerji boşaltması gerekiyor her gece olmadıkça sorun olacağını sanmıyorum ben de eğer uykum kaçmışsa uyumaya çalışmam daha yorucu oluyor ve uykuya dalmak daha zorlaşıyor

Back