• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

akşam babası bakıyor müzyyen onlar oynarken ypıyorum işte stres attırıyo dinlendiriyoo

ne güzel yaa benimkilere de akşam babası bakıyor ama sadece oturduğu yerden iki gözüyle:))) aaa pardon allahtan ayberki o uyutuyor (isyan ettiğim zamanlarda kendini böyle savunur beyfendi) sanki benim berkayla uğraştığım gibi 1 saat emziriyor 1 saat ayağında sallıyor da :1:

hayat24, sen mi ordun o paspasi???? vay anasini yau! ne becerikli kadinlar var bu dunyada. ben onun ponponunun pon'unu bile oremem kafamçokkarıştı

sağol mambaa:enbuyukkk::nazar:a.s.:1hug::asigim::oklava::1rolleyes::sm_cool::dilcikar::smiley-cool:-tatlicadiarzu-

mesaj sayısı az dio saolda diyemiyoz

Yok bak ben hakliyim motherandbaby yine itiraz eder diye cekinmeye de baslamissin kesin sende anlam veremedigim formsuzluk var :)

o zaman siz uyuyup uyanana kadar ben de formuma kavusurum diyeyim de hepimiz rahat bi nefes alalim, di mi? hayranlarimi daha fazla ozletmeyeyim:)))

Bende kopuyorum o zmaan mamba hikayeyi bi ara dınlerım artık ....

Hayat24 cüm yogican çok güzel olmuş ellerine sağlık çok beceriklisin maş. amma şaşı olmuş yaakaydirigubbakcemile3

Back