• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

gunaydınn herkesleree
ya kıslar naptınız gece 12 kadar baktım kk ya 2 sayfa anca konuşuldu bende gıttım yattım
anaaammm megersem 12 den sonra acılıyomuş hatunlar oku oku bıtmedııııı
aaaa
bu arada ne kadann yağmurlu bır gun boylee,,ankara kendısını sevmemem ıcın elınden gelenı apıyo sankı:((
günaydın sanada
eskişehir'de yağmurlu
dışarıda tam bir uyku havası var
günaydın kızlar gece 30 sayfa yazan arkadaşları tebrik ediyorum maşallah ne çene varmış sizde :1shok: gerçi onlarda gece geçmişe bakınca aynı cümleyi kuruyorlardır

günaydın melike

nıye oyun oynuyosunuz?mesela azra d abazen tamamen uyanmış gıbı oluyo sabaha karsı ben yıne deuyutmaya calışıyorum bu saatte uyuması gerektığini bılsın dıye, oyun oynamak istediğini nasıl anlıyosun,,

canım benim. gözler cin gibi ve yere saldırıo inmek için. uyutmaya çalışmadımmı sanıyorsun. katıla katıla ağlıyor. biraz oynadık sonra meme saldırdı uyumak için ve uyudu.ilk kez yaptığı bişi sorun olacağını sanmıyorum yinede

Son düzenleme:
bizde geçen gece kalktık tamamen uyanmıştı yatakta kucağımdan kaçıp emeklemeye başlamıştı bence biraz enerji boşaltması gerekiyor her gece olmadıkça sorun olacağını sanmıyorum ben de eğer uykum kaçmışsa uyumaya çalışmam daha yorucu oluyor ve uykuya dalmak daha zorlaşıyor

aynen melikecim harfien katılıyorumŞeniz

canım benim. gözler cin gibi ve yere saldırıo inmek için. uyutmaya çalışmadımmı sanıyorsun. katıla katıla ağlıyor. biraz oynadık sonra meme saldırdı uyumak için ve uyudu.ilk kez yaptığı bişi sorun olacağını sanmıyorum yinede

yok canım bende sorun bu demedım kı,,sadece oynamak ıstedıını nasıl anlıyosun dedım,,azra daha farklı da ondan merak ettım zaten,,azra uyanıyo başını hemen omzuma koyuyı ama,,,fakat yerıne koyunca tekrar kalkıyodu..bu bebışler bı alem zaten,,gunlerı gunlerını ttmuyo

yok canım bende sorun bu demedım kı,,sadece oynamak ıstedıını nasıl anlıyosun dedım,,azra daha farklı da ondan merak ettım zaten,,azra uyanıyo başını hemen omzuma koyuyı ama,,,fakat yerıne koyunca tekrar kalkıyodu..bu bebışler bı alem zaten,,gunlerı gunlerını ttmuyo

yok sorun kelimesini senin için demedim zaten genelde tekrarlamazlarsa bebekler için sorun olmaz anlamında demek istedim. benimki omuzuma koyuyosa kafasını uyumak istiyo anlama gelio çözecez bakalım dillerinisempatiksalakcinni

ay madı şekerim. gir yorganın altına:1ninca:

arsızlık yapıyorum ki ben laelaelaelaelae sabah kaçtı bilmiyorum benim sıpa hade aşk yaşayalım buyurdular... bayağı bir zaman sarıldık, öpüştük, koklaştık, az oynadık, az tepiştik sonra emeyim de uyuyayım dedi hazret... bayağı zaman emdi tepişti tekrar emdi ve neticede 5.29 itibarıyla uyudu :emir_bebek: ben de yarım saat sonra kalkıcam çocuk alarma uyanmasın hasebiyle sevgili eşimi salona yere oğlanın yanına gönderip bebek free bir odada king size yatakta mirmirmirmir 7.30du uyandığımda üzerinize afiyet deliksiz muhteşem 2 saat uyumuşum ki :sm_cool: bi de sevgili kocacığıma işe bıraktırdım kendimi servis kaçınca :roflol: oooooooy hemi de cuma daha ne olsun :lepi:

arsızlık yapıyorum ki ben laelaelaelaelae sabah kaçtı bilmiyorum benim sıpa hade aşk yaşayalım buyurdular... bayağı bir zaman sarıldık, öpüştük, koklaştık, az oynadık, az tepiştik sonra emeyim de uyuyayım dedi hazret... bayağı zaman emdi tepişti tekrar emdi ve neticede 5.29 itibarıyla uyudu :emir_bebek: ben de yarım saat sonra kalkıcam çocuk alarma uyanmasın hasebiyle sevgili eşimi salona yere oğlanın yanına gönderip bebek free bir odada king size yatakta mirmirmirmir 7.30du uyandığımda üzerinize afiyet deliksiz muhteşem 2 saat uyumuşum ki :sm_cool: bi de sevgili kocacığıma işe bıraktırdım kendimi servis kaçınca :roflol: oooooooy hemi de cuma daha ne olsun :lepi:

yaw süpersin diyceeeeeeem
ben zati biliyom diycen

oy oy maşallah size

yakışıklıyı dr götürdünüz dimi?
yok birşeyi dimi?

Valla arkadaşım şu halimizle büyük bir başarıya imza atmışsın. Tebrik eder darısının bizim başımıza olmasını dilerim o sabrın. Bu arada nasıl başardın. Konuşsana demedi mi. Niye konuşmuyorsun, cevap bekliyorum...Ne yaptın dediyse...Maşallah sana.

diyemedi bilir o kadar duruk moddaysam bulaşmamanın daha hayırlı olacağını kaydirigubbakcemile3

bilge yeğenine çok geçmiş olsun canım, ve yaratıcı oyuncak fikirlerin içinde seni çok fena kutlarım :1:

canım teşekkür ederim ve yine teşekkür ederim sizin kibin örüp bitiremiyoruz bari cüceye bi faydamız olsun di mi :hulya:

bılgeeeeeee gunaydınnn.... dıyelımm oyleee olsunnnnlülülülülülü

fatmaaaaaa kaçta sizde olalım???? heheeeeeeee sonunda ankara buluşuyoooooooooooooo hihoyyyt

gün aymadı ayamıyorda zatenlaelaelaelaelae

valla benim 24 ayar aymış durumda şımarıklık yapıyorum meralim laelaelaelaelae

yaw süpersin diyceeeeeeem
ben zati biliyom diycen

oy oy maşallah size

yakışıklıyı dr götürdünüz dimi?
yok birşeyi dimi?

heeeeeeeeee biliyom şakkıdı

ya meraaaaaal bu arada annem bi helva daha getirmişti ben terbiyesiz yüzüne bile bakmamıştım met helvası var diye dün bi yidim analar o da nesim :1shok: niyeti bozdum yerleşcem 1200 kilo olcam ben cokacimcoook

babası götürdü allaha şükür sadece doku zedelenmesi varmış bir kaç gün bandajla gezecek... hazır gitmişken kbb muayenesine de soktu sinüzitler coşmuş antibiyotik başladılar yine :bbo:

Çok yorgunum,misafirim vardı,ayrıca Emir 2 kere çok kotu sekılde kustu,yenı temızleyıp banyo yaptırıp yatırdım.
Misafırın bı tane de çocugu vardı ilk okul 5 e gıdıyomuş,Emir i sevdi oynadı falan,neyse giderken annesine sordum okula neden gıtmedi diye;kadın demez mi :GRİP OLDUGU İÇİN DOKTOR ARKADASLARINA BULASTIRMASIN DIYE 3 GUN RAPOR VERDİ....Sinir geldi... salak arkadaslarına bulastırmasın dıye okula gondermıosu, küçücük cocugun yanına nıye getırıyosun...Allahım ben mi çok aptalım boyle ınsanlar mı bilemedim...

yok valla söyleyecek laf yok inşallah emire bulaşmamıştır

bu kız şaşırdı kendini bugün ellerini bırakıp bırakıp koltuklara atıyo kendini gülüyo çığlık atıyo düşecek diye ödüm kopuyo

yaa evet koltuğa veya bana tutunup kalkıyor sonra 2 elini de bırakıyor aklım çıkıyor yanından ayrılamıyorum

kızlar slm biraz önce güneş yine aynı şekilde morardı ama ağladı ve yine birden morardı tıkanıp ama anladımki bu ağlama nöbeti yine bana kızdı ve yaptı bunu çünkü eşim çok panik olsu ama ben bu sefer çok sakin bir şekilde baktım izledim müdahele etmedim ve kendiliğinden ağladı nefesini bıraktıktan sonra derin bir ohhh çektim ddemekki geçenki yaptığıda durduk yere olmamış inş sonuçlarda temiz çıkarda bende çokda daha rahat bir nefes alırım...

evet cnm zor ama bu sefer geçenkine göre çok daha sakindim...çoook şükür

sinrinden yapıyor demekki panik olmayıp sakin şekilde izleyince kendi kendine durmuş inşsalah ilerde huy yapmaz sakin olmaya çalışıp taviz vermemeye çalış sonuçların temiz çıkacağına inanıyorum canım inşallah

Minanin bir disi daha gozuktu ve beni aksam sekizden suana kadar dis kasiyici olarak kullaniyor yara olacak sanirim meme ucu :(

maşallah minaya hayırlı olsun dişleriniz

Bak yenı geldi eve.Emir çok kotu kustu 2 kere galıba hasta olacak dıyorum:KURTLAR VADİSİ BİTTİ Mİ DİYO...

Kurtlar yesin onu tobe yarabbim

pelin e katılıyorum

Babasi yatirdi diyince sasirdimda o yuzden sordum masallah diyeyim yinede babasiyla uyumasina mina hayatta memesiz uyumaz babasini degil beni gozu gormuyor saldiriyor memeye uykusu gelince

aynen ne baba ne başka şey illa meme peki, ilerde nasıl uyuyacak bu işin kötüsü zeynebin karyola da sabit sallanmıyor şu ara hala sepette yatıyor rahat ama artık tedirgin oluyorum yumuşak yatağı kalkamaz ama bunlar ne yapar eder becerir

kızlar öncelik maaşallah diyerek başlayım berkay da bu ara çok güzel gelişmeler var.

tay tay durmaya başladı artık. ayaklarına bakıyor adım atsam mı atmasam mı der gibi ama daha cesaret edemiyor.
dün itibariyle doktorumuz tam yumurta verebilirsin dedi. ben de bugün sabah ağbisi haşlanmış yumurtasını yerken berkayı da oturttum yanına maaşallah bir bütün yumurtayı ısıra ısıra yedi bitirdi. peyniri de ayrı yemeye alışmıştı son günlerde. akşam yemeklerinde de artık epey doyacak kadar yiyor bizim yediklerimizden. inşallah yakında pürelerden kurtulucaz.

bir de dün gece ilk kez deliksiz 6 saat uyudu. hatta bir ara uyandım uykumdan. koştm baktım çocuğa birşey mi oldu diye baktım mışıl mışıl uyuyor. bakalım bu gece nasıl olacak. tam 1 saattir sallıyorum ama daha dalamadı.

maşallah abiciğe yeri,m onu

ayyyyyy bu eşim beni delirtcek ben buraya girince bişeyler oluo istemio o evdeyken pcnin başına geçmemi ama oda geçti bana inat olsun die diğer pcnin başına nasıl olcaksa bu iş:)))))

mail yolla sende şekerim veya msn açıksa titreşim yolla bakalım

gün aydı mı sempatiksalakcinni

aysın mı nasıl istersin

ohhhhhhhhh sefan olsun canım bebek free oda lafına bittim

merhaba kızlar,

acil dualarınıza ihtiyacımız var...Ömer bronşit oldu :( 2 gündür hastanedeyiz...o kadar hızlı ilerlediki şok oldum...çarşamba nezleydi, perşembe bronşit oldu...lütfen sizlerde çok dikkat edin...çok yüksek ateş olmadı, ama kalp atışları ve nefesi inanılmaz hızlandı :(( hepinizin dualarının gücüne çok inanıyorum, bizden esirgemeyin...

şimdi genel durumu fena deil ama hala hırıltısı var...ventolin ve bir ilaç daha alıyor buhar yoluyla...sanırım yarın ve belki pazar da burda olucaz...

kocaman sevgiler...

merhaba kızlar,

acil dualarınıza ihtiyacımız var...Ömer bronşit oldu :( 2 gündür hastanedeyiz...o kadar hızlı ilerlediki şok oldum...çarşamba nezleydi, perşembe bronşit oldu...lütfen sizlerde çok dikkat edin...çok yüksek ateş olmadı, ama kalp atışları ve nefesi inanılmaz hızlandı :(( hepinizin dualarının gücüne çok inanıyorum, bizden esirgemeyin...

şimdi genel durumu fena deil ama hala hırıltısı var...ventolin ve bir ilaç daha alıyor buhar yoluyla...sanırım yarın ve belki pazar da burda olucaz...

kocaman sevgiler...

çok geçmiş olsun canım sepete dün gördüm herkes hasta yazmışsın facede bu kadar ciddi gibi düşünmemiştim inşallah hemen düzelir kıyamam yavruma dualarımız onunla

Back