• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

allah ıma bin şükür aldım diplomamı
şimdi intibak işleri ile uğraşıyorum:)))
minacımn nasıl,huysuzluğu geçtimi?
bu arada doğum günümüz geliyor pelinnn

simdi baktim da 11 aylik olmus. zaman nasil da cabuk geciyor. sizlerin partilerine bakalim da bize ornek olsun:)

diplomani da tebrik ederim bu arada :lepi:

uyandıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Mambaa arkadasimiz gercekmi yoksa onun yerine birimi yazyr diye dumur olmak uzereydimki beni kovalamaya basladigini anlayinca dedim dur be motherandbaby bu mambaa kacma :)) olayin ozu bu seraycim

al bendende okada:)))))))))))) çook yorgunum kapatıp yatamıyorum:)))))).

benim halim daha da feci ayağımda berkay ayaklarım uyuştu sallamaktan yanımda da ayberk sızdı kaldı fıçımın yarısı koltuğun dışında kalkıp ikisini de yatırmam lazım kalkamadım valla. sırnaşık şey

diyon diyon hiç öpmüyon diyip gidiyon hemensempatiksalakcinni
nehircim meraba nasılsın tatlım,mert efecim nasıl,çok öpüyorum ikinizide...
al bendende okada:)))))))))))) çook yorgunum kapatıp yatamıyorum:)))))).
öznurcum nasılsın güeller güzeli zeynebin nasıl maşallah cok tatlı rabbim bağışlasın canım...
konu yok aslinda. ben bi soru sordum diye pelin dumurdan dumura kosuyor ben de kovaliyorum:))
mambacım kk ya en son ramazan da girmiştim oruç için atışıyodunuz aradan 2 ay geçti uğrayayım dedim yine atışıyonuz...sizi böyle seviyoruz sanırım biz:)
yağmurun oyuncağı şasıymış bnm suçum yok nehir67cicim :)))))))))))

canan sen nasılsın yağmurcum nasıl öpüyorum sizleri...

allah ıma bin şükür aldım diplomamı
şimdi intibak işleri ile uğraşıyorum:)))
minacımn nasıl,huysuzluğu geçtimi?
bu arada doğum günümüz geliyor pelinnn
tebrikler seray hayırlı olsun
hıı anladım Yağmur24 ün oyuncaından yaptın demek bende kendin yaptın sandımdelikafadulden
yok ya uğrasştım baktım hoşuma gitmedi yağmurun oyuncaklarından birinin gözlerini çıkardım yapıştırdım daha güzel oldu kötükedihüso
simdi baktim da 11 aylik olmus. zaman nasil da cabuk geciyor. sizlerin partilerine bakalim da bize ornek olsun:)

off off neler yapmak istiyorum nelerde boğazımda kaloyor işte yapamıyorum
uyandıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

tüüüüüühhhhh bilmiyorumkismile
bnmkini yatırdım beşiğine bende yatayım yarın doktora gidicez uykumda yok

benim halim daha da feci ayağımda berkay ayaklarım uyuştu sallamaktan yanımda da ayberk sızdı kaldı fıçımın yarısı koltuğun dışında kalkıp ikisini de yatırmam lazım kalkamadım valla. sırnaşık şey
ay canm bnm yaa:gitme:

öznurcum nasılsın güeller güzeli zeynebin nasıl maşallah cok tatlı rabbim bağışlasın canım...

mambacım kk ya en son ramazan da girmiştim oruç için atışıyodunuz aradan 2 ay geçti uğrayayım dedim yine atışıyonuz...sizi böyle seviyoruz sanırım biz:)

Mert efecin iyi de Nehircin kim onu anlamadım bendelikafadulden Bebiş Nehiri soruyorsan Seneme sormamız lazımaklinialirimsmile
tebrik ederim diplomanı canım.iyiyiz siz nasılsınız

zaman su gibi maşallah..
daha dün gibi idi çift çizgiyi gördüğümüz günler heyyy heyyyy
nihayet diplomamı aldım evet çok teşekkür ederim...
Mambaa arkadasimiz gercekmi yoksa onun yerine birimi yazyr diye dumur olmak uzereydimki beni kovalamaya basladigini anlayinca dedim dur be motherandbaby bu mambaa kacma :)) olayin ozu bu seraycim

sizi böle seviyorum ben:)alkisalkisalkis

iyiyiz biz seraycım zilli kızımı ancak uyutabildim..2 gecedir bu saatlerde uyuyo nedense..bide uyku saati biraz geçtikten sonra enerjisi artıyo sanki canımıza okuyo resmen.pert oluyoruz babasıyla:)))
senin güzel kızınında maşallahı var kocaman oldular yaa baksana doğum günlerinden bahsediyoruz...

bn yatırdım müzeyyen yok kimseden fayda kalk yatır kuzuları kaydirigubbakcemile3

iyiyiz seray allaha şükür dişler havalar derken büyüyor sıpalar :)1 sene geçti be dile kolay yaşları geldi opuyorumnanaktan maşallah hepsine
Geliyor valla seray hadi gel sende istanbula 6 kasimda kutlayacagiz kizlarla
kalbim sizinle pelincim mesafeler uzak :)

Geliyor valla seray hadi gel sende istanbula 6 kasimda kutlayacagiz kizlarla
6 sında gelemem burda aprti var sen gel zaten yazın söz de vermiştin ama neyseeee
ama 29 ekimde sanırım ordayım bi toplantı düzenlesene tatlım ya...lütfennnnnnnnnn
tebrikler seray hayırlı olsun
canancım cok sağol bi tanem...
yok ya uğrasştım baktım hoşuma gitmedi yağmurun oyuncaklarından birinin gözlerini çıkardım yapıştırdım daha güzel oldu kötükedihüso

off off neler yapmak istiyorum nelerde boğazımda kaloyor işte yapamıyorum

tüüüüüühhhhh bilmiyorumkismile
bnmkini yatırdım beşiğine bende yatayım yarın doktora gidicez uykumda yok

ay canm bnm yaa:gitme:

Mert efecin iyi de Nehircin kim onu anlamadım bendelikafadulden Bebiş Nehiri soruyorsan Seneme sormamız lazımaklinialirimsmile
tebrik ederim diplomanı canım.iyiyiz siz nasılsınız

canım ya neden öle yazdım ki gülüyorum şimdi kendime...kuzura bakma nazancım sabahın 4 ünden beri aykatayım gündüz acil berbattı...
çok özür dilerimmm
tabiii ayrıca seneme de sorarız nehiri
senemmm nehir nasıl tatlım....

Back