Ne yapalim ben mambaya mambaa bana sayfa dolduruyoruz iste :)))))
kızlar herkese iyi akşamlar hepinizi ve minişlerimizi çoooook öpüyorum:)
ahh pelin aahh azıcık uykum vardı sayende kaçtı:))))))
ben konuyu anlamaya çalışıyorum yine ne oldunuz siz:))))
çok tatlısınız ikinizde:)))
Hayat24 cüm yogican çok güzel olmuş ellerine sağlık çok beceriklisin maş. amma şaşı olmuş yaakaydirigubbakcemile3
Seray veteriner hekim oldun simdi dimi tebrik ederim aldinmi diplomayi
yağmurun oyuncağı şasıymış bnm suçum yok nehir67cicim :)))))))))))
allah ıma bin şükür aldım diplomamı
şimdi intibak işleri ile uğraşıyorum:)))
minacımn nasıl,huysuzluğu geçtimi?
bu arada doğum günümüz geliyor pelinnn
Senem hosgeldin.Bu arada kpss den caktım.
al bendende okada:)))))))))))) çook yorgunum kapatıp yatamıyorum:)))))).
nehircim meraba nasılsın tatlım,mert efecim nasıl,çok öpüyorum ikinizide...diyon diyon hiç öpmüyon diyip gidiyon hemensempatiksalakcinni
öznurcum nasılsın güeller güzeli zeynebin nasıl maşallah cok tatlı rabbim bağışlasın canım...al bendende okada:)))))))))))) çook yorgunum kapatıp yatamıyorum:)))))).
mambacım kk ya en son ramazan da girmiştim oruç için atışıyodunuz aradan 2 ay geçti uğrayayım dedim yine atışıyonuz...sizi böyle seviyoruz sanırım biz:)konu yok aslinda. ben bi soru sordum diye pelin dumurdan dumura kosuyor ben de kovaliyorum:))
yağmurun oyuncağı şasıymış bnm suçum yok nehir67cicim :)))))))))))
tebrikler seray hayırlı olsunallah ıma bin şükür aldım diplomamı
şimdi intibak işleri ile uğraşıyorum:)))
minacımn nasıl,huysuzluğu geçtimi?
bu arada doğum günümüz geliyor pelinnn
yok ya uğrasştım baktım hoşuma gitmedi yağmurun oyuncaklarından birinin gözlerini çıkardım yapıştırdım daha güzel oldu kötükedihüsohıı anladım Yağmur24 ün oyuncaından yaptın demek bende kendin yaptın sandımdelikafadulden
off off neler yapmak istiyorum nelerde boğazımda kaloyor işte yapamıyorumsimdi baktim da 11 aylik olmus. zaman nasil da cabuk geciyor. sizlerin partilerine bakalim da bize ornek olsun:)
diplomani da tebrik ederim bu arada :lepi:
uyandıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ay canm bnm yaa:gitme:benim halim daha da feci ayağımda berkay ayaklarım uyuştu sallamaktan yanımda da ayberk sızdı kaldı fıçımın yarısı koltuğun dışında kalkıp ikisini de yatırmam lazım kalkamadım valla. sırnaşık şey
nehircim meraba nasılsın tatlım,mert efecim nasıl,çok öpüyorum ikinizide...
öznurcum nasılsın güeller güzeli zeynebin nasıl maşallah cok tatlı rabbim bağışlasın canım...
mambacım kk ya en son ramazan da girmiştim oruç için atışıyodunuz aradan 2 ay geçti uğrayayım dedim yine atışıyonuz...sizi böyle seviyoruz sanırım biz:)
canan sen nasılsın yağmurcum nasıl öpüyorum sizleri...
zaman su gibi maşallah..simdi baktim da 11 aylik olmus. zaman nasil da cabuk geciyor. sizlerin partilerine bakalim da bize ornek olsun:)
diplomani da tebrik ederim bu arada :lepi:
Mambaa arkadasimiz gercekmi yoksa onun yerine birimi yazyr diye dumur olmak uzereydimki beni kovalamaya basladigini anlayinca dedim dur be motherandbaby bu mambaa kacma :)) olayin ozu bu seraycim
iyiyiz biz seraycım zilli kızımı ancak uyutabildim..2 gecedir bu saatlerde uyuyo nedense..bide uyku saati biraz geçtikten sonra enerjisi artıyo sanki canımıza okuyo resmen.pert oluyoruz babasıyla:)))nehircim meraba nasılsın tatlım,mert efecim nasıl,çok öpüyorum ikinizide...
öznurcum nasılsın güeller güzeli zeynebin nasıl maşallah cok tatlı rabbim bağışlasın canım...
mambacım kk ya en son ramazan da girmiştim oruç için atışıyodunuz aradan 2 ay geçti uğrayayım dedim yine atışıyonuz...sizi böyle seviyoruz sanırım biz:)
bn yatırdım müzeyyen yok kimseden fayda kalk yatır kuzuları kaydirigubbakcemile3benim halim daha da feci ayağımda berkay ayaklarım uyuştu sallamaktan yanımda da ayberk sızdı kaldı fıçımın yarısı koltuğun dışında kalkıp ikisini de yatırmam lazım kalkamadım valla. sırnaşık şey
iyiyiz seray allaha şükür dişler havalar derken büyüyor sıpalar :)1 sene geçti be dile kolay yaşları geldi opuyorumnanaktan maşallah hepsinenehircim meraba nasılsın tatlım,mert efecim nasıl,çok öpüyorum ikinizide...
kalbim sizinle pelincim mesafeler uzak :)Geliyor valla seray hadi gel sende istanbula 6 kasimda kutlayacagiz kizlarla
6 sında gelemem burda aprti var sen gel zaten yazın söz de vermiştin ama neyseeeeGeliyor valla seray hadi gel sende istanbula 6 kasimda kutlayacagiz kizlarla
tebrikler seray hayırlı olsun
canancım cok sağol bi tanem...
yok ya uğrasştım baktım hoşuma gitmedi yağmurun oyuncaklarından birinin gözlerini çıkardım yapıştırdım daha güzel oldu kötükedihüso
off off neler yapmak istiyorum nelerde boğazımda kaloyor işte yapamıyorum
tüüüüüühhhhh bilmiyorumkismile
bnmkini yatırdım beşiğine bende yatayım yarın doktora gidicez uykumda yok
ay canm bnm yaa:gitme:
Mert efecin iyi de Nehircin kim onu anlamadım bendelikafadulden Bebiş Nehiri soruyorsan Seneme sormamız lazımaklinialirimsmile
tebrik ederim diplomanı canım.iyiyiz siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?