• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

yağmura tay tay yapıcak sanırım artık bugün ellerini bırajıp durdu denge sağlamaya çalışıyor
maaşallah yağmura da canancım. beraber tay tay poğaçası yapalım bari:))
Aa bu soru mambaaya sorabilecegin en son soru olmaliydi :)))
:uhm:fisfisfis
Masallah taytaylarini yerim ben bu kuzularin
ben minanın adımlarını yerim annesi. maaşallah güzel kızıma. bu arada sana da maaşallah unutuyordum bak saçlar çok yakışmış.

ayyy gıt gıde artıyo bu gulme hali bı okuyun kızlar bana yaww....ufleyın yurdumun 4 kosesınden:P

Valla hatta topige sorduun sorununda cevabinin olmamasi hatta alinin hala yurumuyor olmasi cookk sasirtiyorsun beni son gunlerde formdan dusme goruyorum snde :)))))

hahaha. bende degil alin'de form dusmesi var:) sorunun cevabi vardir mutlaka yau. simdi biri cikar der ki bizimkinde de boyle olmustu sunu yaptim gecti ya da ertesi gun duzeldi ya da soyle ya da boyle:)

Ayy bana bişeyler oluyo krize giriyorum sankimmm kaydirigubbakcemile3

Ben fransizim bu konuya minanin Emmedigi gun olmadi beni bugune kadar
4 aylıkken bn yağmuru sadece yarı uyku halindeyken emözirebiliyordum uyanıkken emmezdi
hahahaha. di mi? :icecream:
:1:
maaşallah yağmura da canancım. beraber tay tay poğaçası yapalım bari:))

:uhm:fisfisfis

ben minanın adımlarını yerim annesi. maaşallah güzel kızıma. bu arada sana da maaşallah unutuyordum bak saçlar çok yakışmış.
aa poğocamı oluyomuş yapalım feda olsun kuzulara aslında bırt bırt helvasıda yapmk lazım kaydirigubbakcemile3
evet yaaaa, ben de hayret ediyorum. herhalde sut gec geldigi icin sabredemiyor diye dusunuyorum. belki de boykot etti:) bakalim yarina evet cikar belki kendisinden:)
biberon tembelliği olabilir
ayyy gıt gıde artıyo bu gulme hali bı okuyun kızlar bana yaww....ufleyın yurdumun 4 kosesınden:P
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:)) düşünerek sordum zaten ama ne yazıkki bebekler karar veriyor emme işine

paspasımı gördünüzmüü bnm kaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/396346-ponpon-paspasim-yogican.html
ellerine sağlık canan çok güzel olmuşilk örnek resim koyduğunda ben de bu ponponlarla kirpi ipten banyo paspası hayal etmiştim ama nerdee nasıl yapıcam yaseminle ikinize maaşallah valla bu yaramazlarla böyle şeylere vakit buluyorsunuz

:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

hahaha. bende degil alin'de form dusmesi var:) sorunun cevabi vardir mutlaka yau. simdi biri cikar der ki bizimkinde de boyle olmustu sunu yaptim gecti ya da ertesi gun duzeldi ya da soyle ya da boyle:)

Hopssss orda dur alin Tek basina uyamaya geri donmus formsuzlugun faturasi ona olamaz :))

akşam babası bakıyor müzyyen onlar oynarken ypıyorum işte stres attırıyo dinlendiriyoo

hayat24, sen mi ordun o paspasi???? vay anasini yau! ne becerikli kadinlar var bu dunyada. ben onun ponponunun pon'unu bile oremem kafamçokkarıştı

Back