• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Evet Arzu çok sağolcanım ben de bunları beğenmiştim bunu anlatmaya çalıştım..çok güzel gerçekten.,tek aklıma takılan gündüz güneşliği açınca evin içi görünür görümnmezmi.

benım salonun perdesı de bu duzenekten
ben bıraz daha yukarı kaldırıyorum kenearlarını daha sık duruyo
bıde arasında ip perde var bıızım tulun,,,nazan tavsıye ederım,,cok guzel gozukuyo oyle

sağol cnm bakacaz artık.güzeldir eminimzemuszemus

Evet Arzu çok sağolcanım ben de bunları beğenmiştim bunu anlatmaya çalıştım..çok güzel gerçekten.,tek aklıma takılan gündüz güneşliği açınca evin içi görünür görümnmezmi.

canım ıp perde yaptırırısan ıçıne hem şık olur hemde içeri görunmez

nazan benım perdenın fotosunu koydum albumlerde bı bakarsın fıkır olur :)

Mina pek bir huysuz anca oyun oynayip vakit geciriyoruz beraber kizimla oyle mutlu hic uyumayayim modunda napalim sagligi yerinde olsun o mutlu olsunda o yuzden bir sure kapsama disindayim :) merak etmeyin bizi

huuu kimse yokmuu.. aynen pelin ya şimdi uyudu uyuyana kadar sabahtan beri oyun oynuyoruz canım çıktı. hemen yatcam zaten yarın iş var...

ahh cnm sizede çok geçmiş olsun evet gerizekalılıar verdikleri gün aslında 2ay sonra ama bir tanıdık vasıtasıyla babam o kadar erkene aldırabilmiş tıp fakultesi işte hep öyle oralar oyüzden en iyi özel gidiosun herşeyin 1 kaç günde halledip çıkıosun inş yarın doktorumuz ne uygun görürse hemn yaptırır sonuçları alır çıkarız ve size mutlu haberlerle gelirim...birde arkadaşlar aklınızda bulunsun çocukta herangi bir durumda yani allah korusun bzm yaşadığımız gibi veya işte boğazına birşey takılır öğürür gibi olur hemen yan çeviricekmişiz ama ilk önce nefesini kontrol edip ağzına falan bakıp onadan sonra...

mehtap merhaba.akdenız den mezunum bende emın ol kı pediatrı acısından turkıyede cok ıddıalı ve guvenılır bıryere gıdiyorsun-her bolum ıçın aynı seyı soyleyemem tabıı.için rahat olsun.belkı ışlemlerı hızlandırmak ıçın mr ve eeg nı dısarda guvenılır bır ozel hastanede-kı cıhazlar onemlı-cektırıp polıklınık muayenesıne daha erken gıdebılırsın.yanı tetkıklerı 2kez yaptırmana gerek yok ama sonuclarını 2 hastanedede ınceletebılırsın.ben bebegınde bısey cıkacagını dusunmuyorum.sanırım o anlık hıpoksıye gırdı.sonucta tarıf ettgn bır nobet degıl aglarken morarma-okudugm kadaryla oyle anladım.gönlünü ferah tut.tekrar gecmıs olsun

mehtap merhaba.akdenız den mezunum bende emın ol kı pediatrı acısından turkıyede cok ıddıalı ve guvenılır bıryere gıdiyorsun-her bolum ıçın aynı seyı soyleyemem tabıı.için rahat olsun.belkı ışlemlerı hızlandırmak ıçın mr ve eeg nı dısarda guvenılır bır ozel hastanede-kı cıhazlar onemlı-cektırıp polıklınık muayenesıne daha erken gıdebılırsın.yanı tetkıklerı 2kez yaptırmana gerek yok ama sonuclarını 2 hastanedede ınceletebılırsın.ben bebegınde bısey cıkacagını dusunmuyorum.sanırım o anlık hıpoksıye gırdı.sonucta tarıf ettgn bır nobet degıl aglarken morarma-okudugm kadaryla oyle anladım.gönlünü ferah tut.tekrar gecmıs olsun

cnm bnm ağlama yoktu ağlıcak gibi oldu saanırım
hık falan yaptıbir baktım moosmor oldu
çırpındu kaldı öle ne odunu tam hatırlamıorum eşime verdim 20 30 saniye kadar kendine getiremedik sonra çığırarak geldi yarın kendi doktorumuza gidicez orda tetkikleri yaptırmayı düşünüorumbakalım umarım herşey temiz çıkar..:Saruboceq:

9 da uyuyan çocuğu zor uyutuyorum kaç gündür az önce uyudu canım çıktı:gitme:
aynen bizde o durumdayız nazan ne oldu bu sıpalara anlamıyorum..
ınneeeee ınneeeee diyo kucama alıyorum sonra itiyo beni yere atıyo kendini yine ınnneeee diyo kollarını kaldırıyo bu böööyle sürüp gidiyo.. dediğin gibi 9 da uyuyan çocuk uyku gözünden akıyo ama uyumakda güçlük çekiyo sanki anlamadım benimki de daha yarım saat önce uyudu

aynen bizde o durumdayız nazan ne oldu bu sıpalara anlamıyorum..
ınneeeee ınneeeee diyo kucama alıyorum sonra itiyo beni yere atıyo kendini yine ınnneeee diyo kollarını kaldırıyo bu böööyle sürüp gidiyo.. dediğin gibi 9 da uyuyan çocuk uyku gözünden akıyo ama uyumakda güçlük çekiyo sanki anlamadım benimki de daha yarım saat önce uyudu
az önce uyudu dedim uyandı geri uyuttum şimdi.aynen bi oraya bi buraya atıyor kendini.ee ee eee diyo benle beraber:S gözlerim kapanıyor daha banyoya girmem lazım.mutfağı bile toplayamadım:(
herkesi hasretle öpüyor iyi geceler diliyorum...
minişlerimize bol uykulu geceler....

saol cnm bizde sizi öpüyoruz özlettiniz kendinizi.ah ah nerdeeeeeeeeeeeeee:sinifsinif:

ayberk 10 da uyudu. berkay 10 dk. önce zorla uyudu. annemdeyiz. eşim arkadaşlarıyla buluştu. gelecek eve gidicez. çocukların uykusu bölünecek. bütün sinirim tepemde. hey allahım sen sabır ver.

Son düzenleme:
Uyudu diye banyoya girdim.bir süre sonra çığlık çığlığa sesini duydum kesilir gibi oldu devam edecektim banyoya yok çok ağlıyordu eşim duymuyomu ki diye düşündüm apartopar çıktım banyodan ama baya ağladı yavrum:(iç çeke çeke ağlıyordu,babası susturamamış..kucağıma almamla sustu.emdi uyudu bakalım ne zaman kalkacak yine.niye böyle yapıyor acaba :(

Back