• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

aa baharlar da kaza geçirmiş ben de sizlerin mesajlarında farkedince baktım okudum geçmişten. allah korumuş neyseki allah beterinden saklasın.

meraal geçmiş olsun dileklerimizi iletirsin canım bahara.

nazan tebrik ederim canım ağbin nişanlanmış. allah tamamına erdirsin. ah yorgunluğunu çok iyi anlıyorum.

bizde de başladı telaş yorgunluk. cumartesi alışverişe gittim düğün cicilerimizi aldık. ayberke gri parlak takım elbise beyaz gömlek berkaya da aynı renk ve kumastan kuşaklı pantolon ve yelek aldık. içine de beyaz hakim yaka gömlek. ikisine de benim elbisemin boyu kısalınca çıkan kumaştan papyon ve mendil yaptırıcam. allahım nasıl yakışıklı oldular sıpalar. pazar günü de kaynımın evini yerleştirdik. daha yarısı var yerleşecek. dökülüyorum ben de bugün.
Çok sağol canım.koşturuyorsun ama keşke tüm koşturmacalar böyle olsa:)sana da kolay gelsin.senin işin daha zor.ben tek kendime yetemezken...kıyafetlerde çok yakışır eminim minik damat olacaklar deseneopuyorumnanaktan berkayın kıyafeti gibi birşey bebe mağazasında ben de gördüm düğün olunca alacam oğluma.daha belli değil tarihi.doğum gününden önce alırsam doğum gününde de giydiririm diye düşünüyorum düşündüğüm şeye bak:1:
alıntı yapmışım ama yasemine cvp vermeyi atlamışım leylayım yie bugün..
yasemincim cumartesi günü gittik işte 3-4 foto çekip kısa bir video çektiler.. deneme çekimi diilde kayıt içinmiş bunlar.. 1 ay içinde dedi belli olur istediğiniz işe gidebilir istemediğinize gitmeyebilirsiniz dediler, yanlız başladığımız işi bitirmezsek 10.000 usd cezavarmış.. bitiririz bitirirz siz yeterki iş çıkarın dedim gülüştük.. bu ara bebeklere çok çıkıyormuş iş ajanstan.. bakalım.. hayırlısı... ya işte öylesine bi deneyelim dedik belli olmaz tabi
Herşeyin en hayırlısı olsun Arzu,Arda paşa içinopuyorumnanaktan
Of yaaaaaa çok yoğunum
okuyorum yazamıyorum
alıntı yapıyorum yazamıyorum
haftabaşı fena başladım
umarım tüm haftam böyle geçmez

Kolay gelsin canım:teselli:

teşeekkürler kızlar.. hayırlısı bakalınm..
ya pelin nerelerde kaç gündür görmedim girememiş hayırdır

iyi cnm çok şükür annem varda temizlikle uğraşıyorum açık görünüyorum ama başında durmuorum bakabilirsem arada bakıyorum işim bitsin akşam gelicem inş çok saol cnm...

iyi olmanıza sevindim canım allah tekrarını göstermesin.. tüm bebekleri korusun rabbim..

nevraaaaa sende ne cevherler varmış valla bravo... istanbuldamıydın sen canım arkadaşımmmm:PPPkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar buraya yazmam çok saçma ama aklıma takılıyor karar veremiyorum,
yeni ev alıyoruz ya biz salona perde yaptıracam ne modelde olsun karar veremedim aslında tam da bilmiyorum da ne nedir isimlerini falan.katlamalı uçları boncuklular hoşuma gidiyor ama bir yandan da çok süslü geliyor,düz yere kadar uzanan perdeler de hoşuma gidiyor daha sade geliyor.hiç karar veremiyorum.boncuklularda çok tutuyor bildiğim kadarıyla..napsam bilemedim pişman olmak istemiyorum sonradan.herşy içime sinsin istiyorjum.akıl verirmisiniz:(

arkadaşlar buraya yazmam çok saçma ama aklıma takılıyor karar veremiyorum,
yeni ev alıyoruz ya biz salona perde yaptıracam ne modelde olsun karar veremedim aslında tam da bilmiyorum da ne nedir isimlerini falan.katlamalı uçları boncuklular hoşuma gidiyor ama bir yandan da çok süslü geliyor,düz yere kadar uzanan perdeler de hoşuma gidiyor daha sade geliyor.hiç karar veremiyorum.boncuklularda çok tutuyor bildiğim kadarıyla..napsam bilemedim pişman olmak istemiyorum sonradan.herşy içime sinsin istiyorjum.akıl verirmisiniz:(
anacım nazancım sen niye böyle şeyler düşünüyon bakem heee???
niye buraya yazman saçma olsun bacım, buraya yazmayıp bize sormayancan da gidip kime soracan..
efenim şimdi
ben bu ara şu perdeleri beğen,yorum du resim bulup ekliyim..
canım resim bulamadım tam dediğimi tarif edeyim
hani iki yana toplanmış fransız danteli gibi tül ortadan bir aksesuar sarkıyo meslea osmanlı tuğrası gibi..
anlatabildimmi bilmiyom ama.. yine ben arıyım resim..
ben onları çok beğeniyorum.. perdeleri yeni yaptırmış olmasam vallahi koşa koşa kocişin başının etini yiye yiye yaptırcam ama hem kira hem yeni

birde sakın acele karar verme.. elinden geldiince sabredip en güzel seçimi yapmaya çalış.. çok havalı olsun bence.. hem kendi evin hemde böyle şeyler birkere yapılıyor.. sonra ay şuda iyiymiş demeyesin

anacım nazancım sen niye böyle şeyler düşünüyon bakem heee???
niye buraya yazman saçma olsun bacım, buraya yazmayıp bize sormayancan da gidip kime soracan..
efenim şimdi
ben bu ara şu perdeleri beğen,yorum du resim bulup ekliyim..
canım resim bulamadım tam dediğimi tarif edeyim
hani iki yana toplanmış fransız danteli gibi tül ortadan bir aksesuar sarkıyo meslea osmanlı tuğrası gibi..
anlatabildimmi bilmiyom ama.. yine ben arıyım resim..
ben onları çok beğeniyorum.. perdeleri yeni yaptırmış olmasam vallahi koşa koşa kocişin başının etini yiye yiye yaptırcam ama hem kira hem yeni

birde sakın acele karar verme.. elinden geldiince sabredip en güzel seçimi yapmaya çalış.. çok havalı olsun bence.. hem kendi evin hemde böyle şeyler birkere yapılıyor.. sonra ay şuda iyiymiş demeyesin

:kedi: sağol cnm evim evim bölümü var oraya foto eklemişler bir sürü ev var onlara bakıyordum.dediğin yanlardan böyle büzülmüş gibi olan uzun tül perdelermi benim de onlar çok hoşuma gitti kendinden minik minik desenleri var.ama aradan sarkan aksesuarı anlamadım ama.inş. cnm içime sinsin diye işte arıyorum şimdiden.çok heyecanlı ayoll:1:

:kedi: sağol cnm evim evim bölümü var oraya foto eklemişler bir sürü ev var onlara bakıyordum.dediğin yanlardan böyle büzülmüş gibi olan uzun tül perdelermi benim de onlar çok hoşuma gitti kendinden minik minik desenleri var.ama aradan sarkan aksesuarı anlamadım ama.inş. cnm içime sinsin diye işte arıyorum şimdiden.çok heyecanlı ayoll:1:
inşallah içine siner canım, dediğim gibi acele etme ince ele sık doku.. :D
dur bakiim o bölüme

tabi tülün desenleri daha güzel olacağını düşün tarz olarak bunu kastetmiştim... bitiyorum bunlaraa

Back