• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

herkese günaydın nevracım bnm numaramı isteyen sendin sanırım ama ben senin profilini göremiorum sadece istatistikler özüküo neden bilmiorum ama:(

canım arkd. değilmişiz belki onunla alakalıdır. teklif gönderdim.. kabul eder misinn.. olumunekankayizsmile

merhaba günaydın.. ben aranıza yeni katıldım..benim kızımda 5 aralık 2009 da dünyaya geldi..yeni olduğum için iyi kullanamıyabilirim..belki de yanlış yerde yazıyorda olabilirim...fakat başlık 2009 aralık anneleri olunca bu kısma yazıyorum arkadaşlar benim kızım emmiyor,biberon alıyor..benim sıkıntım gece 3 kere kalkıyorum..çok yorucu oluyor artık acaba azaltmak mümkün mü?? deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurumm..

yasemincim günaydın .. çok geçmiş olsun haktanıma .. kıyamam kuzuma . burnu tıkalıysa otribebe' yi kesinlikle tavsiye ederim. çok rahatlatıyoo ..
sağol canımmm, yok tıkalı değil akıyo nerdeyse ağzına gircekler :sinifsinif:

ben o şelale saçlara
ay o hilal kaşlara
o süzme bal dudaklara öp öp öp doyamadım
sütten ak o gerdana
bir çıkar ki meydana
gel de uyma şeytana bak bak bak duramadım

:1shok: ohaoldumsmile sempatiksalakcinni laelaelaelaelae

merhaba günaydın.. ben aranıza yeni katıldım..benim kızımda 5 aralık 2009 da dünyaya geldi..yeni olduğum için iyi kullanamıyabilirim..belki de yanlış yerde yazıyorda olabilirim...fakat başlık 2009 aralık anneleri olunca bu kısma yazıyorum arkadaşlar benim kızım emmiyor,biberon alıyor..benim sıkıntım gece 3 kere kalkıyorum..çok yorucu oluyor artık acaba azaltmak mümkün mü?? deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurumm..

doğru yere yazıyorsun canım ama yanlış kişilere soruyorsun hepimiz gece uykusu nedeniyle sıyırmış durumdayız önemli soruları peline bırakıyorum hoşgeldin bebiş nasıl

hoşgeldin canım aramıza,
doğru yere yazmışsın canım, allah bağışlasın kızını
gece hiç uyumuyo ki benim oğlan kalksın sempatiksalakcinni
bu sıralar tüm aralık bebeklerinin uyku düzenleri bozuldu
mevsim geçişi yada diş sorunu büyük ihtimal
mama harici normal gıda alıyomu kzın, dişi varmı, emekleme ayağa kalkma durumları gelişimi nasıl, ayyy en önemlisi adı ne miniğinin alya mı?

hoşgeldin canım. doğru yerdesin. 3 kere kalkıyosun demek ben bu gece 32 kere kalktım nası sencekafamçokkarıştıyat kalk dua et haline senden beterleri çok bu topikte canımŞeniz

hoş geldin canım doğru yerdesin.. sıkıntılarımız hep aynı benim oğluşumda emmiyooo gece süt içmek için kalkıyoruzz bazen 2 bazen de 3 kere hiç belli olmuyoo yani.. ben azaltmanın yolunu bulamadım. kendi kafalarına göre takılıyorlar .. 1 yaşını bekliyorumm inşll. ozaman düzene girecek.. bi ümit bekliyoruumm .. : ))

kaydirigubbakcemile3
doğru yere yazıyorsun canım ama yanlış kişilere soruyorsun hepimiz gece uykusu nedeniyle sıyırmış durumdayız önemli soruları peline bırakıyorum hoşgeldin bebiş nasıl

sağolun arkadaşlar.. kızımın adı ALYA..evet süt dışında katı gıdalarda veriyorum tabii...ama onun keyfine kalmışşş beğenirse yiyor..bu arada bizde de dişler yeni başladı,,o sıkıntımızda yemek yemeği engelliyorr..

benim kız 1 hafta aldı biberonu şimdi gene almıo:1no2:.dünya para verdik biberon aldık yatmadan bende kaşık maması veriyorum.akşamlarıda yatana kadar popsu yer görmüyo hep yürücek.böle kilo alırmı ya. cuma saat 3e kontorlü var bakalım. inş. almıştır azda olsaakannehir

herkeslere günaydın biz evimize döndük..ne yazıkki:((annesi yakınında oturanlar ne şanslı ya

hhmmmm ben radyo dinlemediğim için duymadım demeeeek CADIARZU
haktan uyandı, sıcak geldi bana bi ateşini ölçeyim bakayım

canım umarım atesi yoktur uykudan kalkınca yiğitte sıcak oluyo bazen bende ateşmi diyom ama ölçünce bakıyom deil zaten bi 10 dk ya soğuyo umarım öledir

Back