Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy oyy okurken ben yoruldum valla :)) benimde hsonu öyleydi. ctesi sabah kahvaltıdan sonra kayınvalidemler gelmiş görümcemlere sofrayı bile toplamadan hoop oraya gittik eve geldik tam eşim nazı tutuyo ben temizlik yapcam bi telefon kayınpeder düşmüş kolu kırılmış onu hastaneye vs götürdü. bende hiçbişey yapamadım. pazar zaten bütün gün eğitimdeydim. şimdide naz durmuyo hiçbi iş yapamıyorum evi bişiler götürüyo sorma yani.. çamaşır bile yıkayamadım of yaa. ev pis olunca kendimi çok mutsuz hissediyorum..
naz yemeyince verdiğim tabağı kaşığı değiştiriyorum değişik görünce yiyo. bizim yediğimiz tabaklara koyuyorum biz yerken yediriyorum bizimkilerden veriyorum sanıyo heralde yiyo. bi dene istersen..
ben geldim selam herkese
mehtapcım çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum güneşimize,
baharada üzüldüm allah korumuş yinede, ucuz atlatmışlar yaa!!!!!!
nazancım hayırlı olsun abinin nişanı, zor olmuş hafta sonun
arzuuuuu naptın gittinmi deneme çekimine?
ne var ne yok atladığım bişey varmı kızlar?
bende ev dağınık olunca kendimi batalık kurbağası gibi hissediyorum..oy oyy okurken ben yoruldum valla :)) benimde hsonu öyleydi. ctesi sabah kahvaltıdan sonra kayınvalidemler gelmiş görümcemlere sofrayı bile toplamadan hoop oraya gittik eve geldik tam eşim nazı tutuyo ben temizlik yapcam bi telefon kayınpeder düşmüş kolu kırılmış onu hastaneye vs götürdü. bende hiçbişey yapamadım. pazar zaten bütün gün eğitimdeydim. şimdide naz durmuyo hiçbi iş yapamıyorum evi bişiler götürüyo sorma yani.. çamaşır bile yıkayamadım of yaa. ev pis olunca kendimi çok mutsuz hissediyorum..
naz yemeyince verdiğim tabağı kaşığı değiştiriyorum değişik görünce yiyo. bizim yediğimiz tabaklara koyuyorum biz yerken yediriyorum bizimkilerden veriyorum sanıyo heralde yiyo. bi dene istersen..
inşallah nazan sağol..Ben yumurtayı haşlayıp sarısını eziyorum geceden ısladığım peyniri de eziyorum içine katıp,8tahıllı kaşık mamasını koyup ılık suyla eziyorum.öyle yediriyorum seviyorr maşallah zaten tek kahvaltısını güzel yiyor allahtan.sonradan da tatlı kaşığıyla pekmezi yediriyorum ayrı olarak.
sizin yediklerinizden yemesi çok güzel aslında.az tuzlu ve salça yerine domatesle yaparsan daha ne olsun en güzeli bence:)limonu seviyor ha ekşi seviyor desene olsun vitamin alıyordur:)meyveyi bizimkide bazen bitiriyor bazen birkaç kaşık alıp bırakıyor onu ben de anlamadım.iştahı azalmıştır belki.düzelir inş.
hehe ayy çok tatlı oluyolar dimi ebru limon yerken.. bende ağzını yiyesim geliyor.. evet aslında bende üstelemiyorum iyice itmesin bıkmasın diye fazla zorlamıyorum.. ama yemeye yemeye nereye kadar diye diye kendimi kemirip duruyorum.. çünkü zevkle hazırlıyorsun yemeyince birdaha yapasında gelmiyor ama istemeyerek yapıyorsun.. ikide bir tıkıştırma heveslisi anneler gibi olmak istemiyorum tek korkum vitaminsiz kalıp gelişememesi..Zaman zaman oluyor böyle dönemler bizde de oluyor bazen normalde çok iştahlıdır Canberk ama bazen de yemiyor bende pek üstelemiyorum keyfi yerinde olduktan sonra sorun yok diye düşünüyorum bizim bile her günümüz birbirine uymuyor ki bazen çok iştahlı oluyoruz bazen canımız bir şey istemiyor o hesa yani.
Bu arada Canberk de limona bayılıyor görünce çıldırıyor ağzını burnunu ekşite ekşite yiyor büyük bir keyifle.
ben geldim selam herkese
mehtapcım çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum güneşimize,
baharada üzüldüm allah korumuş yinede, ucuz atlatmışlar yaa!!!!!!
nazancım hayırlı olsun abinin nişanı, zor olmuş hafta sonun
arzuuuuu naptın gittinmi deneme çekimine?
ne var ne yok atladığım bişey varmı kızlar?
oo güle güle giysin paşalar cicilerini..çok şık şeyler tarif etmişsin... eminim nasıl yakışacaktır..aa baharlar da kaza geçirmiş ben de sizlerin mesajlarında farkedince baktım okudum geçmişten. allah korumuş neyseki allah beterinden saklasın.
meraal geçmiş olsun dileklerimizi iletirsin canım bahara.
nazan tebrik ederim canım ağbin nişanlanmış. allah tamamına erdirsin. ah yorgunluğunu çok iyi anlıyorum.
bizde de başladı telaş yorgunluk. cumartesi alışverişe gittim düğün cicilerimizi aldık. ayberke gri parlak takım elbise beyaz gömlek berkaya da aynı renk ve kumastan kuşaklı pantolon ve yelek aldık. içine de beyaz hakim yaka gömlek. ikisine de benim elbisemin boyu kısalınca çıkan kumaştan papyon ve mendil yaptırıcam. allahım nasıl yakışıklı oldular sıpalar. pazar günü de kaynımın evini yerleştirdik. daha yarısı var yerleşecek. dökülüyorum ben de bugün.
sağol ebru çok cadı çok bu zeynep hanım:) bağlıydı canım nasıl yaptı bende anlamadım artık dahada sıktım kemeri bide bi kaç kez kontrol ediyorum takıntı oldu. bi ordayken bide beşikteyken aklım kalmıyodu ama şimdi hiç bir yerde bırakamıyorum . çünkü beşikten de parmaklıklarına tırmanmış yarı belini sarkıtmış şekilde yakaladım. nerde bırakcam bilmiyorum bunu gözüm hep üstünde arkamı dönemiyorum.
canberk paşa nasıl o da hareketli bi bebekti ne yaramazlıklar yapıyo :)
ayyy müzeyyen çok yakışıklı olcaklar desene :)))
yerim onları yaaa!! allah yardımcın olsun zor işler düğün işleri
kaçırdım ben kaynın evleniyo sanırım
oo güle güle giysin paşalar cicilerini..çok şık şeyler tarif etmişsin... eminim nasıl yakışacaktır..
alıntı yapmışım ama yasemine cvp vermeyi atlamışım leylayım yie bugün..
yasemincim cumartesi günü gittik işte 3-4 foto çekip kısa bir video çektiler.. deneme çekimi diilde kayıt içinmiş bunlar.. 1 ay içinde dedi belli olur istediğiniz işe gidebilir istemediğinize gitmeyebilirsiniz dediler, yanlız başladığımız işi bitirmezsek 10.000 usd cezavarmış.. bitiririz bitirirz siz yeterki iş çıkarın dedim gülüştük.. bu ara bebeklere çok çıkıyormuş iş ajanstan.. bakalım.. hayırlısı... ya işte öylesine bi deneyelim dedik belli olmaz tabi
arkadaşlar hepinize dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ben pek bakamıyorum malum güneşi yalnız bırakmaya korkuyorum oyüzden devamlı yanımda onla ilgileniyorum güneş şimdilik iyi çok şükür gülüo oynuo inş birdaha yaşamayız böyle birşey yarın emar ve eeg için randevu alınıcak artık ne zmna bakılırsa inş o sonuçlarda temiz çıkarsa çok daha mutlu olucaz salı günüde kendi doktoruna götürücem birde orda baktırmayı düşünüyorum çok şükür kan temiz çıktı ama ben yinede bu işin peşini bırakmıcam neden olduğunu bilmek istiyorum allah kimseye yaşatmasın hala yazarken ağlıyorum okadar kötü bir durum rabbim bebeklerimize hiçbir hastalık kötülük vermesin inş kendinize iyi bakın ben cumartesi sabah 9dan beri ayakta olduum ve bu saate kadar 1saatlik uykuyla gezdiğim için iyice uçtum zor yazıyorum artık bende yatıyım lütfen dualarınızı eksik etmeyin sizleri tekrar haberdar edicem ve inş mutlu haberlerle gelicem birdaki yazdıımda...
sağol ebru çok cadı çok bu zeynep hanım:) bağlıydı canım nasıl yaptı bende anlamadım artık dahada sıktım kemeri bide bi kaç kez kontrol ediyorum takıntı oldu. bi ordayken bide beşikteyken aklım kalmıyodu ama şimdi hiç bir yerde bırakamıyorum . çünkü beşikten de parmaklıklarına tırmanmış yarı belini sarkıtmış şekilde yakaladım. nerde bırakcam bilmiyorum bunu gözüm hep üstünde arkamı dönemiyorum.
canberk paşa nasıl o da hareketli bi bebekti ne yaramazlıklar yapıyo :)
biraz önce baharla konuştuk
cumaresi akşamı trafik kazası geçirmişler
ara sokakdan hızla çıkan bir taksici vurmuş
üstelik beren de arabadaymış
şükürler olsun berende birşey yok
bahar başı kaburgalar bacakları ezikler morluklar ve kesikler içindeymiş
eşinin bacakları arabaya sıkışmış
rabbim beterinden korusun
çpok üzgün baharım
berende sürekli uykusunda sıçrıyormuş
yavrum kaza anındada çok ağlamış
sabah sabah kötü haber vermek istemezdim kızlar
bahar bu hafta kk ya giremem kızlara haber ver dedi
nevra selam canım. paşa nasıl? diş buğdayı nasıl geçti?
aa baharlar da kaza geçirmiş ben de sizlerin mesajlarında farkedince baktım okudum geçmişten. allah korumuş neyseki allah beterinden saklasın.
meraal geçmiş olsun dileklerimizi iletirsin canım bahara.
nazan tebrik ederim canım ağbin nişanlanmış. allah tamamına erdirsin. ah yorgunluğunu çok iyi anlıyorum.
bizde de başladı telaş yorgunluk. cumartesi alışverişe gittim düğün cicilerimizi aldık. ayberke gri parlak takım elbise beyaz gömlek berkaya da aynı renk ve kumastan kuşaklı pantolon ve yelek aldık. içine de beyaz hakim yaka gömlek. ikisine de benim elbisemin boyu kısalınca çıkan kumaştan papyon ve mendil yaptırıcam. allahım nasıl yakışıklı oldular sıpalar. pazar günü de kaynımın evini yerleştirdik. daha yarısı var yerleşecek. dökülüyorum ben de bugün.
ayy nevraa nerelerdesin görüntü var ses yok????????????????
valla yasemincim bayıldım ikisini de giydirince öyle:)) evet canım 22 ekim de düğünümüz. ve bana çok iş düşüyor. görümcem amasya da bir aylık bebeği var ancak düğün gününe gelecekler uçakla. kayınvalidem pek yol yordam bilmez. bir yandan onlara yetişiyorum bir yandan kendi hazırlıklarımız. neyseki kendi kıyafetimi 20 gün önce almıştım. bir tek eşim kaldı şimdi. yorucu ama tatlı telaşlar gerçekten.
hadi hayırlısıyla inşallah kuzumuzu tvde görmek nasip olur :asigim:alıntı yapmışım ama yasemine cvp vermeyi atlamışım leylayım yie bugün..
yasemincim cumartesi günü gittik işte 3-4 foto çekip kısa bir video çektiler.. deneme çekimi diilde kayıt içinmiş bunlar.. 1 ay içinde dedi belli olur istediğiniz işe gidebilir istemediğinize gitmeyebilirsiniz dediler, yanlız başladığımız işi bitirmezsek 10.000 usd cezavarmış.. bitiririz bitirirz siz yeterki iş çıkarın dedim gülüştük.. bu ara bebeklere çok çıkıyormuş iş ajanstan.. bakalım.. hayırlısı... ya işte öylesine bi deneyelim dedik belli olmaz tabi
müzeyyimcimm selam canım.. çok güzel geçti.. resimleri ekleyecem vekit olmadı bi türlü sabahtan çok yoğundum cuma da yoktum yaa işler birikmiş iyicene ..
ohh paşalara çok yakışmıştır eminim.. müzeyyencim giydirdiğinde bol bol resim çekersin eklersin buraya .. maşallah ikisine de ..
kızlar selamm işler iyicene birikmiş ancak toparladım.. diş buğdayımız çok güzel geçti.. vakit bulunca resimleri yükleyecem..
sonunda gelebildim canım buradayımmm... olumunekankayizsmile