mehtapçım allah bidaha yaşatmasın kötü bi olay gerçekten..önemli bişey olacağını sanmıyorum ben sende içini ferah tut..zeyno daha 2 aylık filandı buna benzer bişey yaşadık bizde altını değiştiriyordum mızıklanıyordu oda biranda sesi gitti morardı nefes alamadı bi süre çok korkuttu bizi..çok ağlayıp ağlamaktan katıldı desem değil okadar ağlamadı çünkü biranda oldu..elim ayağım titredi tabi inanılmaz korktum..neyseki bidha böyle bişey olmadı allah yaşatmasın hiçbirimizin bebeğine..evet cnm resmen dondu çocuk...
Uyudu diye banyoya girdim.bir süre sonra çığlık çığlığa sesini duydum kesilir gibi oldu devam edecektim banyoya yok çok ağlıyordu eşim duymuyomu ki diye düşündüm apartopar çıktım banyodan ama baya ağladı yavrumiç çeke çeke ağlıyordu,babası susturamamış..kucağıma almamla sustu.emdi uyudu bakalım ne zaman kalkacak yine.niye böyle yapıyor acaba
valla nazan hepsi aynı şu ara mevsim değişikliğimi etkiledi kuzucukları acaba..az önce uyandı bizimkide uzandım yanına pış pışladım biraz kapadı gözlerini babasına dedim gelde sen yat yanında pış pış yap dalsın iyice..kaltım yanından 5 dk. geçmedi yine başladı ağlamaya ama nasıl sanırsın bişey oluyo çocuğa yine yattım yanına hemen sustu sıpa..