2009 Aralık Anneleri

ohh ya nihayet yemeğimi yaptım güneş hala huysuz iyiki erkenden hazrlamışım yemekleride birtek pişirmesi kalmıştı ne yapıcam ben bununla ya off off delirmek üzereyim durmuo:(((

Mina feci hasta bogazlari aciyor essek kafam uyku tulumunu nasil giydirmediysem. COcuk hasta olduktan sonraa basladik dogalgaz yakmaya artik kapatmam sicak olmazsa disarsi kan tahlili temiz. Ok sukur asisi tutmus demir iyiymis demir ilacina gerek yokmus

tekrar geçmiş olsun canım iyi bari kan tahliliniz temiz çıkmış.. maşallah... ben de elektrik sobası yakıyorum bizim merkezi sistem çünkü. aynen çocuk hasta olduktan sonra yakıyorum töbeyarabbim. ben de aldım uyku tulumunu duruyo dolapta giydirsene işte allahım yarabbim.. neyse naz birazdaha iyi gibi (maşallah çok şükür) umarım sizde ilaçtan sonra hemen toparlarsınız.

pelin çok geçmiş olsun canım ya
artık serinledi hava perşembeden sorna dha da sğouk olacakmış kızlar
dikkat edelim inş iyi olur bebişler
naz da hastaymış sibel çok geçmiş olsun :(

sağol canım. ya ben olsam senin yerinde bu sene özel dersi boşverirdim.. daha çok küçük kuzular ya. kendinde dinlenemiceksin sonra. tabi sen bilirsin..

Kan tahlili verdik ya sibel pazartesi onun sonucuna bakti burdada belli hasta olacagi zaten dedi bogazlari cok kotuymus yutkunamiyormus bir sprey verdi bogaza buhar yapmaya devam cok sukur cigerler falan temiz giydir uyku tulumunu dedi gydrdim bende sende sobayi yakma cok sicak olur onla uyku tulumunu gydir bence sibel hem alissinlar deli gibi dolapta tutacagimizane karmi yagmasini bekliyormusum acaba gydirmke ici. Esim diyor daha sogukta zaten kalorifer yanacak dogru simdi uyku tulumu zamani mina burnu tikanip uyanmasi birde emerken bogazinin agrimasi disinda iyi dune gore Ama hala kotu aslinda ay allahim ne zor buyutmek gozunden sakin sonra hasta et allahim yarabbim kiziyorum. Cok kendime bazen Burun spreyinede devam bu arada

Kan tahlili verdik ya sibel pazartesi onun sonucuna bakti burdada belli hasta olacagi zaten dedi bogazlari cok kotuymus yutkunamiyormus bir sprey verdi bogaza buhar yapmaya devam cok sukur cigerler falan temiz giydir uyku tulumunu dedi gydrdim bende sende sobayi yakma cok sicak olur onla uyku tulumunu gydir bence sibel hem alissinlar deli gibi dolapta tutacagimizane karmi yagmasini bekliyormusum acaba gydirmke ici. Esim diyor daha sogukta zaten kalorifer yanacak dogru simdi uyku tulumu zamani mina burnu tikanip uyanmasi birde emerken bogazinin agrimasi disinda iyi dune gore Ama hala kotu aslinda ay allahim ne zor buyutmek gozunden sakin sonra hasta et allahim yarabbim kiziyorum. Cok kendime bazen Burun spreyinede devam bu arada

ya aynen işte bizimde kan tahlilinde bazı değerler yüksek demiştim ya o vücuttaki bi enfeksiyon demekmiş. işte ozamandan varmış demekki kırıklık. azıcık üşüyünce çıktı acısı. ay çok şükür evet ciğerlerde bişey yok. ben de yarın giydirim bari bugün giydircektim annemle görümcem giydirme bunalır dediler yine vazgeçtim. ama sabaha karşı çok soğuk oluyo. biz de dün öyleydik bugün geçti tıkanıklık ama şimdide hiçbirşey yediremiyorum. ne yoğurt ne çorba ne muhallebi akşam devam sütü verdim onu bile içmedi. bide müthiş huysuz sürekli bağrıyo ağlıyo.. ben hemde nası kızıyorum kendime. geçen seferde kızı abim alınır diyerek kızının gösterisine gitmiştim klimadan hasta olmuştu. ah allahım. ben gözünün içine bakıp nasıl böyle hatalar yapıyorum anlamıyorum..

hadi kız uyumuşken bende dinleniim biraz yarın işe gitcem inşallah.:)) bikaç resim ekledim yeni oyuncaklarımızla. herkese huzulu geceler..

sağol canım ya daha iyice ama müthiş huysuz hiçbişeyden memnun olmuyo.. siz nasılsınız..

cnm umarım hemen iyileşir kuzun yaa bizde öle çok huysuzuz hiç bişeyden memnun olmuo devamlı bir ağlama halinde offf ne yapıcaz bilmiorum....:((

saol sibelcim...ben alışkınım tempoyada...bakıcam baktım zorlandım bırakırım ya çözülmeyecek bişey değil benim için... naza da üzüldüm çok hastaymış...mina da öyle pelinle konuştumda seni arıcaktım işte bu saat oldu:) kafa bi dünya olunca...çok geçmiş olsun hemen iyileşsin prenses inşallah...

arzuuuuu nasılsınnnnnnn

saol sibelcim...ben alışkınım tempoyada...bakıcam baktım zorlandım bırakırım ya çözülmeyecek bişey değil benim için... naza da üzüldüm çok hastaymış...mina da öyle pelinle konuştumda seni arıcaktım işte bu saat oldu:) kafa bi dünya olunca...çok geçmiş olsun hemen iyileşsin prenses inşallah...

arzuuuuu nasılsınnnnnnn
iyiyim senemmmm valla bende evde koşturuyorum hehe...
bu arada programın baya yoğun Allah güç kuvvet versin.. ama sen altından kalkarsın ben inanıyorum..
daha yeni oturdum pc başına da d. günü şeyleri araştırıyorum işte
fikirlerinde harika bayıldım valla

Pelin yaw sen ne kadar gözünden sakınsan da olacağın önüne geçilemiyor işte ne yazık ki kendini suçlama sen hiç ister misin hasta olmasını canım benim. Şu dönemlerde ayarı tutturabilmek çok zor kalın giydirsen terler, ince giydirsen üşür ne yapacağını şaşırıyor insan.
İnşallah çabucak iyileşir yav acaba bal verilebilir mi artık bir yaş öncesi verilmiyor deniliyor ama keşke sorsaydın bir doktora onbir aylık oldu Mina neredeyse bal yumuşatırdı hem boğazını.

Çok mutluyum arkadaşlar.buraya da yazmıştım baya bir süredir ev almak istiyoruz ama hem istediğimiz gibi hem de ödemekde çok da zorlanmayacağımız bir ev bulamamıştık.bu arada bir eve bakmıştık çok beğenmiştik hem ablama yakın olması benim daha da hoşuma gitmişti.ama adam çok para isteyince kalmıştı.cuma günü çağırdı adam eşimi pazarlık için.eşim biraz çıkmış adam inmiş ama yinede çok istiyordu.yine kaldı.ama eşim geri arayacak bak görürsün dedi.ben de heveslendim.bekledik ama bugüne kadar aramayınca başka evlere bakmaya devam edelim dedik.tam gidecekken adam bugün aradı:) ve alıyoruz o evi.çok çok mutluyum.düşündüğümüzden fazlasına geliyor ama başka da ev yok.olan da kötü.neyse.inş.hayırlısıyla çok zorlanmadan öderiz borcumuzu.tek üzüldüğüm şey altınlarım da gidiyor:(eşimle saydık falan ne kadar yapar tahmin ettik.ne yapalım sağlık olsun...

Canım kuzum inş. iyileşir hemen.tahlil sonuçları da iyiymiş çok sevindim.çoğunu yakaladı grip bebeklerin bu dönemde.zaten salgın varmış.bizim giydirip giydirmememizle alakalı değil.uyku tulumu da şimdi gerekli gerçekten.bizim de yanmıyor kaloriferler.kalın eşofmanları var onu giydirdim ayağından da çorabı çıkarmıyorum.üstünü de çok açmıyor allahtan.zaten bri kaç gündür açmaya fırsatı da yok uyumuyoki doğru dürüst ne zaman açsın-tatlicadiarzu-

Son bin yılın en seert kışı geliyormuşakannehir ay lojmana bir sene daha katlanıp beklesemiydik yoksa burası acayip ısınıyordueyvahedigeldismile

Bu gecenin delisi de benim herhalde -tatlicadiarzu- hadi bana iyi geceler size de tabi sabah görürsünüz:1:

Çok mutluyum arkadaşlar.buraya da yazmıştım baya bir süredir ev almak istiyoruz ama hem istediğimiz gibi hem de ödemekde çok da zorlanmayacağımız bir ev bulamamıştık.bu arada bir eve bakmıştık çok beğenmiştik hem ablama yakın olması benim daha da hoşuma gitmişti.ama adam çok para isteyince kalmıştı.cuma günü çağırdı adam eşimi pazarlık için.eşim biraz çıkmış adam inmiş ama yinede çok istiyordu.yine kaldı.ama eşim geri arayacak bak görürsün dedi.ben de heveslendim.bekledik ama bugüne kadar aramayınca başka evlere bakmaya devam edelim dedik.tam gidecekken adam bugün aradı:) ve alıyoruz o evi.çok çok mutluyum.düşündüğümüzden fazlasına geliyor ama başka da ev yok.olan da kötü.neyse.inş.hayırlısıyla çok zorlanmadan öderiz borcumuzu.tek üzüldüğüm şey altınlarım da gidiyor:(eşimle saydık falan ne kadar yapar tahmin ettik.ne yapalım sağlık olsun...
nazancım çok sevindm senin adına.. müthiş bir haber bu ya.. Allah ağız tadıyla güle güle huzurla oturmak nasip etsin.. çok iyi yapmışınız...
Allah ödeme kolaylığı sağlık versin inşallah..
inşallah rabbim bizede nasip eder..

Back