Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoook geçmiş olsun canım hayırlısı olsun üzüldüm ama kendine ve bebişine iyi bak
ayyyyyyyyy ne güzel ya bende özeniyorum ama yapamıyorum
hasta kuzulara geçmiş olsun ben de bu akşam yakacağım kombiyi soğudu artık girişi ( oturduğumuz yer ) halı kaplatıyorum ve zeynebin odasını hep yerlerde bari taşa oturmasın
twetty 75 diş buğdayınız şimdiden hayırlı olsun canım inşallah gönlünden geçtiği gibi olur herşey
nevra diş bugdayınız hayırlı olsun bu arada
akannehirallahım ya recevere düşürdü((
Çok mutluyum arkadaşlar.buraya da yazmıştım baya bir süredir ev almak istiyoruz ama hem istediğimiz gibi hem de ödemekde çok da zorlanmayacağımız bir ev bulamamıştık.bu arada bir eve bakmıştık çok beğenmiştik hem ablama yakın olması benim daha da hoşuma gitmişti.ama adam çok para isteyince kalmıştı.cuma günü çağırdı adam eşimi pazarlık için.eşim biraz çıkmış adam inmiş ama yinede çok istiyordu.yine kaldı.ama eşim geri arayacak bak görürsün dedi.ben de heveslendim.bekledik ama bugüne kadar aramayınca başka evlere bakmaya devam edelim dedik.tam gidecekken adam bugün aradı:) ve alıyoruz o evi.çok çok mutluyum.düşündüğümüzden fazlasına geliyor ama başka da ev yok.olan da kötü.neyse.inş.hayırlısıyla çok zorlanmadan öderiz borcumuzu.tek üzüldüğüm şey altınlarım da gidiyoreşimle saydık falan ne kadar yapar tahmin ettik.ne yapalım sağlık olsun...
nazancım çok sevindm senin adına.. müthiş bir haber bu ya.. Allah ağız tadıyla güle güle huzurla oturmak nasip etsin.. çok iyi yapmışınız...
Allah ödeme kolaylığı sağlık versin inşallah..
inşallah rabbim bizede nasip eder..
nazan canım hayırlı olsun bende çok sevindim:)
Nazan eviniz hayırlı uğurlu olsun. Mutluluklarla, huzurla oturun inşallah.
nazancım hayırlı olsun .. allah ağız tadınıyla sağlıkla uzun ömürler oturmayı nasip etsin..
Darısı başımıza inşll .. burak doğmadan önce bizde girişimde bulunmuştuk şuan oturduğumuz evi almak için ama ev sahibimiz son anda fiyatı yükseltince bizim de limitimizin üstüydü vazgeçtik.. Kira' ya devam .. bakalım kısmetimiz nerde..
Çok mutluyum arkadaşlar.buraya da yazmıştım baya bir süredir ev almak istiyoruz ama hem istediğimiz gibi hem de ödemekde çok da zorlanmayacağımız bir ev bulamamıştık.bu arada bir eve bakmıştık çok beğenmiştik hem ablama yakın olması benim daha da hoşuma gitmişti.ama adam çok para isteyince kalmıştı.cuma günü çağırdı adam eşimi pazarlık için.eşim biraz çıkmış adam inmiş ama yinede çok istiyordu.yine kaldı.ama eşim geri arayacak bak görürsün dedi.ben de heveslendim.bekledik ama bugüne kadar aramayınca başka evlere bakmaya devam edelim dedik.tam gidecekken adam bugün aradı:) ve alıyoruz o evi.çok çok mutluyum.düşündüğümüzden fazlasına geliyor ama başka da ev yok.olan da kötü.neyse.inş.hayırlısıyla çok zorlanmadan öderiz borcumuzu.tek üzüldüğüm şey altınlarım da gidiyoreşimle saydık falan ne kadar yapar tahmin ettik.ne yapalım sağlık olsun...
günaydın kızlar
hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun hemencik iyileşirler inş.
bizde akşam bir facianın eşiğinden döndük. annemlerdeydik akşam yattığımız odayla mutfak iç içe ve arada bi kapı var. ben gece 11 gibi kızın yoğurdunu mayaladım. sütü ısıttığım ocağı kapattım diye yarım yapmışımalsanaalsanasmile bütün gece gaz açık kalmış.aradaki kapı açık olsa bugün hepimizin cenazesi vardıakannehir. allahtan kapı kapalıymış vede annem sabah 6 da farkettmiş.çok korktuk ve annem hala kendinde deil..kocamda bana söleniyolmaz:yaptığın çok büyük hata diye. kafa kalmadı artık . allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
günaydın kızlar
bizde akşam bir facianın eşiğinden döndük. annemlerdeydik akşam yattığımız odayla mutfak iç içe ve arada bi kapı var. ben gece 11 gibi kızın yoğurdunu mayaladım. sütü ısıttığım ocağı kapattım diye yarım yapmışımalsanaalsanasmile bütün gece gaz açık kalmış.aradaki kapı açık olsa bugün hepimizin cenazesi vardıakannehir. allahtan kapı kapalıymış vede annem sabah 6 da farkettmiş.çok korktuk ve annem hala kendinde deil..kocamda bana söleniyolmaz:yaptığın çok büyük hata diye. kafa kalmadı artık . allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
ayy tülaycımm çok geçmiş olsun.. ayy çok korkarım ben öyle şeylerden eyvahedigeldismile o yüzden de yatmadan gazı mutlaka vanasından kapatırım .. ayy canım sizde öyle yapın .. allah korumuş hepinizi.. iyisiniz şimdi dimi..
saol canım. ben kendi evimde sürekli vanasından kaparım ama. oldu işte biranlık dalgınlık. bide dün çok yorgundum kızda hiçde durmadı. kafam iyice sapıttı. yapmadığım şyler. kızın kıyafetlerini çöpe atar oldum kirli sepeti yerine. şimdi iyiyiz çok şükür ama sonucunu düşündükçe ateş basıyo. hepimiz gidicekmişik ama annem babam başka odalardaydı onlar kalıcekti arkamızda. annem öle deyip ağlıo sabah beri. size bişi olursa ben ne yaparım diye:gitme:
günaydın şekerler
işler çok fena yoğun
ara ara okuyup yazabiliyorum
nazancım ev almışsınız hayırlı olsun
günaydın herkesleree![]()
ilk mesajımı nıhayet yazayım artık.gunaydın herkese a.s
güaydınlaaar...
sabah 6,5 da kalktıksempatiksalakcinni 9 da uyudu bende gittim uyudum.. 11 de kalktım oda 11, 5 da kalktı..iyi geldi biraz kendime gelmişim.. birlikte kahvaltı yaptık otruyoz bakalım şimdilik
Çok sağol canım.eşim bekletti zaten ben de çok sabırsızım herşey biranda olsun isterim.az da yemedim başının etini adamcağızınsempatiksalakcinni işte ev sahibi indi ama yine de yüksek aslında.ama ilk fiyata göre daha iyi tabi.çok pahalı evler burda zaten herşey pahalıdır...bakalım giriştik bir işe.tekrar sağol:)Nazancığım hayırlı uğurlu olsun eviniz ne tatlı heyecanlardır bilirim. Beklemeniz de çok iyi olmuş fiyat açısından ben şu anki evimizi alırken çok beğenip (neyini beğendiysem) alel acele aldırmıştım neredeyse bize verdikleri fiyatın üstüne gelecekti bırak düşmeyi acele etmemek gerekiyor gerçekten bu gibi durumlarda.
Allah sağlıkla, mutlulukla oturmayı nasip etsin canım.
Çok geçmiş olsun canım ya Allah korumuş gerçektengünaydın kızlar
sağol canım daha almadık anlaşma yapıldı henüz.günaydın şekerler
işler çok fena yoğun
ara ara okuyup yazabiliyorum
nazancım ev almışsınız hayırlı olsun
güaydınlaaar...
sabah 6,5 da kalktıksempatiksalakcinni 9 da uyudu bende gittim uyudum.. 11 de kalktım oda 11, 5 da kalktı..iyi geldi biraz kendime gelmişim.. birlikte kahvaltı yaptık otruyoz bakalım şimdilik
Çok sağol canım.eşim bekletti zaten ben de çok sabırsızım herşey biranda olsun isterim.az da yemedim başının etini adamcağızınsempatiksalakcinni işte ev sahibi indi ama yine de yüksek aslında.ama ilk fiyata göre daha iyi tabi.çok pahalı evler burda zaten herşey pahalıdır...bakalım giriştik bir işe.tekrar sağol:)
Çok geçmiş olsun canım ya Allah korumuş gerçekten
sağol canım daha almadık anlaşma yapıldı henüz.
erken kalkmış ama telafi etmiş annesi sonradan.oy ne güzel anaoğul kahvaltı haa.ben mama veriyorum yapmayacağım şeyi yapıyorum ya hayırlısı...
benmkide uyuyor 9da kalktı
çok mutluyum arkadaşlar.buraya da yazmıştım baya bir süredir ev almak istiyoruz ama hem istediğimiz gibi hem de ödemekde çok da zorlanmayacağımız bir ev bulamamıştık.bu arada bir eve bakmıştık çok beğenmiştik hem ablama yakın olması benim daha da hoşuma gitmişti.ama adam çok para isteyince kalmıştı.cuma günü çağırdı adam eşimi pazarlık için.eşim biraz çıkmış adam inmiş ama yinede çok istiyordu.yine kaldı.ama eşim geri arayacak bak görürsün dedi.ben de heveslendim.bekledik ama bugüne kadar aramayınca başka evlere bakmaya devam edelim dedik.tam gidecekken adam bugün aradı:) ve alıyoruz o evi.çok çok mutluyum.düşündüğümüzden fazlasına geliyor ama başka da ev yok.olan da kötü.neyse.inş.hayırlısıyla çok zorlanmadan öderiz borcumuzu.tek üzüldüğüm şey altınlarım da gidiyoreşimle saydık falan ne kadar yapar tahmin ettik.ne yapalım sağlık olsun...
günaydın kızlar
Bizde akşam bir facianın eşiğinden döndük. Annemlerdeydik akşam yattığımız odayla mutfak iç içe ve arada bi kapı var. Ben gece 11 gibi kızın yoğurdunu mayaladım. Sütü ısıttığım ocağı kapattım diye yarım yapmışımalsanaalsanasmile bütün gece gaz açık kalmış.aradaki kapı açık olsa bugün hepimizin cenazesi vardıakannehir. Allahtan kapı kapalıymış vede annem sabah 6 da farkettmiş.çok korktuk ve annem hala kendinde deil..kocamda bana söleniyolmaz:yaptığın çok büyük hata diye. Kafa kalmadı artık . Allah yardımcımız olsun:saruboceq: