2009 Aralık Anneleri

Teşekkür ederizzz.. mehtapcım sen uzaktasın biliyorum bekliyorum desem de gelemezsin .. Nazancım sen nerede oturuyorsun.. İst. beklerim mutlaka

evet cnm bnm ben baya uzaktayım olsun cnm gelemesekte sizleyiz cnm tüm kalbimizle bunu bil umarım herşey istedğin gibiolur...

canım sıkkın biraz kızlar
hafta içi özel derslerimi alıcaktım
annemin iki sabah kursu var bir sabah pazarı var diğer iki sabahta bana kalsın yine dedi yük çok bindirme bana dedi...bende tamam dedim...bende hafta sonun aldım aslında vermesemde olur...serdar sen bilirsin dedi ama ben istiyorum çocuklar açısından.bakalım ayarlayabilirsem inş...hafta içi sabah nehirleyim full ahfta sonuda c.tesi 3e kadar evde olurum pazarda bir saat gidip gelcem...bence normal gibi...

Son düzenleme:
canım sıkkın biraz kızlar
hafta içi özel derslerimi alıcaktım
annemin iki sabah kursu var bir sabah pazarı var diğer iki sabahta bana kalsın yine dedi yük çok bindirme bana dedi...bende tamam dedim...bende hafta sonun aldım aslında vermesemde olur...serdar sen bilirsin dedi ama ben istiyorum çocuklar açısından.bakalım ayarlayabilirsem inş...hafta içi sabah nehirleyim full ahfta sonuda c.tesi 3e kadar evde olurum pazarda bir saat gidip gelcem...bence normal gibi...

bayağıı yorucu olacak senin için senemcimm.. dinlenmek için pek vaktin kalmayacak ama ... allah yardımcın olsun . zor valla ..

Mina feci hasta bogazlari aciyor essek kafam uyku tulumunu nasil giydirmediysem. COcuk hasta olduktan sonraa basladik dogalgaz yakmaya artik kapatmam sicak olmazsa disarsi kan tahlili temiz. Ok sukur asisi tutmus demir iyiymis demir ilacina gerek yokmus

Mina feci hasta bogazlari aciyor essek kafam uyku tulumunu nasil giydirmediysem. COcuk hasta olduktan sonraa basladik dogalgaz yakmaya artik kapatmam sicak olmazsa disarsi kan tahlili temiz. Ok sukur asisi tutmus demir iyiymis demir ilacina gerek yokmus

çok geçmiş olsun pelincim minamıza inş çabucak iyileşir kuzucuk...:Saruboceq:

pelincim çok geçmiş olsun.. kıyamam kara gözlü kuzuma .. bu havalar hep hasta yapıyoo bebişleri geceleri serin olduğu için biz d iki akşamdır yakıyoruz kombiyi .. herkes erken diyoo ama burak' ın burnu akınca korktum hasta olacak diye yaktık hemen . çok şükür iyi şimdi.

Kan tahlilinizin temiz çıkmasına çok sevindim. ohh demir ilacından da kurtulmuşsunuz . eziyet gibi onu içirmek ...

Sagol nevra yak valla bende esim yakalim demisti erken kisin ne yapcz nasil isinacak simdi bu kadar sicak yaparsak demistim kuzuyu hasta ettim simdi yansa ne yazar gece bigaz agrisiyla kalkip durdu ememedide emmekte istedi allahim sen sifa ver bebeklere nerde ihtiyaci olan varsa

geçmiş olsun canım ya, bi an önce iyileşir umarım, valla ben de yakmıyorum daha kombiyi ama uyku tulumu giydiriyorum, sürekli açılıyo zaten üstünü. ıhlamur vs. verdin mi?

pelin çok geçmiş olsun canım ya
artık serinledi hava perşembeden sorna dha da sğouk olacakmış kızlar
dikkat edelim inş iyi olur bebişler
naz da hastaymış sibel çok geçmiş olsun :(

Sagol senem bu yil kis sert olacakmis umarim hasta etmeden bebisleri kis gecer cabuk senide ozel ders Telasi almis haklisin onemli ozel ders ama bence kendinede vakit ayir hasta dusersin bu hiza

Bir iki kasik zorla icti ihlamur biberon almiyor ya :( buhar yap dedi cok sik dr bakalim ise yarar insallah

inşll. işe yarar pelincim bir an önce iyileşir güzel gözlümmm..

pelin çok geçmiş olsun canım ya
artık serinledi hava perşembeden sorna dha da sğouk olacakmış kızlar
dikkat edelim inş iyi olur bebişler
naz da hastaymış sibel çok geçmiş olsun :(

bende okudum bugünkü gazete de .. kar geliyoo diye yazıyordu yaaa .. : (((

ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar .. kuzularımıza ve annelerine rahat bi gece diliyorummm .. kocaman öpüyorum hepiniziii.

slm herkese çok zamanım ve dermanım yok yazmaya cumartesi gecesi düşük yaptım sancılandım ve düştü bebeğim moralim berbat
merak eden olmuştur belki diye yazdım
umarım hersey yolundadır şimdide ailemin yanına izmire geldim
kendinize ve bebişlere ii bakınnsenağlama

çoook geçmiş olsun canım hayırlısı olsun üzüldüm ama kendine ve bebişine iyi bak

bu cumartesi oğluşum diş buğdayı partisi yapıyorum.. Sempatiksalakcinni ekte eşimle yapmış olduğumuz davetiye var .. Hepinizi mutlakaaaa bekliyoruzz.... Hihoyyyt hihoyyyt

Eki Görüntüle 55944

gelmek isteyenler özelden mesaj atarsa evi tarif edebilirimm..

ayyyyyyyyy ne güzel ya bende özeniyorum ama yapamıyorum

hasta kuzulara geçmiş olsun ben de bu akşam yakacağım kombiyi soğudu artık girişi ( oturduğumuz yer ) halı kaplatıyorum ve zeynebin odasını hep yerlerde bari taşa oturmasın

geçmiş olsun sibel ve pelin umarım ilerlemez hastalıklar bizim havalar epey soğudu 8 derece dışarısı gece dahada düşüor kalorifer gece yanıyor ev 20 derece ama ben ufo yakıyorum gece uyku tulumu giydiriyoırum burun akıntımız devam bizimde
pelin buhar dedi doktor yazmışsın buhar makinasımı yoksa banyo buharından bahsediyorsun ben buhar makinasını açmıyorum 1-2 haftadır açsammı acaba

twetty 75 diş buğdayınız şimdiden hayırlı olsun canım inşallah gönlünden geçtiği gibi olur herşey

Back