• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Çok mutluyum arkadaşlar.buraya da yazmıştım baya bir süredir ev almak istiyoruz ama hem istediğimiz gibi hem de ödemekde çok da zorlanmayacağımız bir ev bulamamıştık.bu arada bir eve bakmıştık çok beğenmiştik hem ablama yakın olması benim daha da hoşuma gitmişti.ama adam çok para isteyince kalmıştı.cuma günü çağırdı adam eşimi pazarlık için.eşim biraz çıkmış adam inmiş ama yinede çok istiyordu.yine kaldı.ama eşim geri arayacak bak görürsün dedi.ben de heveslendim.bekledik ama bugüne kadar aramayınca başka evlere bakmaya devam edelim dedik.tam gidecekken adam bugün aradı:) ve alıyoruz o evi.çok çok mutluyum.düşündüğümüzden fazlasına geliyor ama başka da ev yok.olan da kötü.neyse.inş.hayırlısıyla çok zorlanmadan öderiz borcumuzu.tek üzüldüğüm şey altınlarım da gidiyor:(eşimle saydık falan ne kadar yapar tahmin ettik.ne yapalım sağlık olsun...
canım çok sevindim hayırlı olsun evinizim.inş kolayca ödersiniz ağız tadıyla mutlulukla sağlıkla oturursunuz
..bizede dua edinde bizde alalım:)).kayınvalidemin evinde oturuyoruz biz kira vermiyoruz ama olsun insan kendinin olması başka bişey
günaydın kızlar

hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun hemencik iyileşirler inş.

bizde akşam bir facianın eşiğinden döndük. annemlerdeydik akşam yattığımız odayla mutfak iç içe ve arada bi kapı var. ben gece 11 gibi kızın yoğurdunu mayaladım. sütü ısıttığım ocağı kapattım diye yarım yapmışımalsanaalsanasmile bütün gece gaz açık kalmış.aradaki kapı açık olsa bugün hepimizin cenazesi vardıakannehir. allahtan kapı kapalıymış vede annem sabah 6 da farkettmiş.çok korktuk ve annem hala kendinde deil..kocamda bana söleniyo :olmaz:yaptığın çok büyük hata diye. kafa kalmadı artık . allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
tülaycım çok geçmiş olsun allah korumuş gerçekten..bende 2 gecedir vanadan kapatıyorum gazı nedense korkuyorum artık zeynepten dolayı herhalde..

Nazancığım hayırlı uğurlu olsun eviniz ne tatlı heyecanlardır bilirim. Beklemeniz de çok iyi olmuş fiyat açısından ben şu anki evimizi alırken çok beğenip (neyini beğendiysem) alel acele aldırmıştım neredeyse bize verdikleri fiyatın üstüne gelecekti bırak düşmeyi acele etmemek gerekiyor gerçekten bu gibi durumlarda.
Allah sağlıkla, mutlulukla oturmayı nasip etsin canım.
ebru naber canım ya rastlaşamıyoruz artık..pek görünmüyorsun nasılsın canberk nasıl..

nevraa diş buğdayınız hayırlı olsun çok güzel geçer inşallah..resimlere bakınca çok özeniyorum bende yaa:((

selam kızlar. felaket yoğunum bu aralar giriyorum ama ne okuyacak ne de yazacak fırsatım olmuyor çoğu zaman. bir yandan büronun işleri bir yandan düğün hazırlıkları. 15 gün böyle sürer sonra rahatlıycam inşallah.

tülay çok geçmiş olsun. neyse ki kapı kapalıymış canım. allah korumuş. allah bir daha böyle bir korku yaşatmasın inşallah.

nevra diş buğdayı yapıyormuşsun hayırlı olsun canım şimdiden. keşke yakın olsak da katılabilsek. ben de yapmayı çok istiyorum ama kalacak gibi. düğün telaşı bitesiye neredeyse 6-7 dişi olacak berkayın. komik olacak sonra da diş buğdayı yapmak:))

nazan yeni eviniz hayırlı olsun. allah güle güle oturmayı nasip etsin.

tülaycım sizin de yeni sayılır 6 ay olmuş alalı. kolaylıkla borcunu ödemeyi nasip etsin allah. biz de iki sene önce 10 yıl vade ile almıştık. sonra faizler düştü yapılandırma yaptık taksitleri yükselttik derken şu an 3 yıldan bile az kaldı çok şükür.

meralcimm sen de yoğunmuşsun şekercim benim gibi. kolay gelsin canım.

melike allah size de nasip eder inşallah gönlünüze göre bir ev. gün doğmadan neler doğar demişler.

yasemiin selam canım haktan paşa nasıl? kayınvaldien iyileşti mi?

herkeslere geçde olsa günaydın anca girebildim nete eşim yeni gitti işe bizde şimdi kızımla müzik açtık temizlik yapıcaz oynuya oynuya:)))umarım herkes iyidir...

herkeslere geçde olsa günaydın anca girebildim nete eşim yeni gitti işe bizde şimdi kızımla müzik açtık temizlik yapıcaz oynuya oynuya:)))umarım herkes iyidir...

günaydın canım bizde müzik dinliyoruz melisimle açınca elleri şaplatmaya başllıyor hemen çok şeker oluyolar büyüdükçe Allahım dün yeleğini yüzüne kapatıp bana cee yapıyor o zaman anladım işte benim kızım büyümüşte annesine oyun yapıyor bi garip oldum vallakaydirigubbakcemile3

günaydın canım bizde müzik dinliyoruz melisimle açınca elleri şaplatmaya başllıyor hemen çok şeker oluyolar büyüdükçe Allahım dün yeleğini yüzüne kapatıp bana cee yapıyor o zaman anladım işte benim kızım büyümüşte annesine oyun yapıyor bi garip oldum vallakaydirigubbakcemile3

cnm bnm yaa yerim ben o ellerini kuzunun güneşte başlıo salllanmaya alkış falan yapıo büyüyolar tabi yaa canlarım bnm ne şeker oldular:):nazar:

naza minaya dünyaya çok çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyileşirler
nevracım davetiyeniz çok güzel olmuş :)))inşallah partinizde çok güzel geçer :)
senemcim allah kolaylık versin sana, hiç kendine ayırabileceğin vaktin kalmıyo canım yaaa
nazancım hayırlı olsun eviniz:)))
üzülme altınlar için bence en doğrusunu yapıyosun canımm:)))))))
melikecim sanada evi olmayan herkesede allahım ev sahibi olmayı nasip eder iiiinşallah

sevgi canım çok üzüldüm :(((
ne desek boş şuan:(((
allahım yiğite uzun ömürler nasip etsin canım arkadaşım

saol nazancım. bu arada ev almışsınız hayırlı olsun. bizde 6 ay önce aldık. büyük borcun altına girip. allah ödemeyi nasip etsin. herkezede nasip etsin. insanın kendi evi gibisi yok gerçekten

amannn boşver altın yerine konur ev almışsınız o daha önemli inşallah ağız tadıyla oturursunuz hayırlı olsun
ben de ev istiyorum şu an kayınvalidemin üstünde oturuyorum ev kayınpederimden 2 oda ve çok hoş değil ama eşim pek yanaşmaz inşallah darısı başıma diyeyim
Darısı başınıza canım.
canım çok sevindim hayırlı olsun evinizim.inş kolayca ödersiniz ağız tadıyla mutlulukla sağlıkla oturursunuz
..bizede dua edinde bizde alalım:)).kayınvalidemin evinde oturuyoruz biz kira vermiyoruz ama olsun insan kendinin olması başka bişey
Sağol canım.İnş. çok daha iyileri sizlerin olsun.olsun orası da sizin sayılır bence;)
nazan yeni eviniz hayırlı olsun. allah güle güle oturmayı nasip etsin.

tülaycım sizin de yeni sayılır 6 ay olmuş alalı. kolaylıkla borcunu ödemeyi nasip etsin allah. biz de iki sene önce 10 yıl vade ile almıştık. sonra faizler düştü yapılandırma yaptık taksitleri yükselttik derken şu an 3 yıldan bile az kaldı çok şükür.
[/QUOTE

naza minaya dünyaya çok çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyileşirler
nevracım davetiyeniz çok güzel olmuş :)))inşallah partinizde çok güzel geçer :)
senemcim allah kolaylık versin sana, hiç kendine ayırabileceğin vaktin kalmıyo canım yaaa
nazancım hayırlı olsun eviniz:)))
üzülme altınlar için bence en doğrusunu yapıyosun canımm:)))))))
melikecim sanada evi olmayan herkesede allahım ev sahibi olmayı nasip eder iiiinşallah

sevgi canım çok üzüldüm :(((
ne desek boş şuan:(((
allahım yiğite uzun ömürler nasip etsin canım arkadaşım

Çok sağolun arkadaşlarımopuyorumnanaktan
Dün biraz içim burkuldu ama şimdi iyiyim.zaten başıma dertti nereye gitsem taşımak zorunda kalıyordum falan...kendimi böyle avutayım:)
Allah borcu olanlara yardım etsin ev almak isteyenlere de gönlüne göre evler nasip etsin inş.:Saruboceq:

Oğluşu uyuttum zorla,yoğurdunu yemiyor diye yayla çorbası yaptım bugün onu da yemedi:(((
ben de gideyim yemek yapayım akşama hiç bişey yok.inş.uyanmaz hemen.görş arkadaşlar.
durmak yok çalışmaya devamakannehir

amin nazancım :)
aman pek bi durgun buralar
bende giremiyorum istediğim gibi bilg. yüzünden
hala gelcek güya kasamız :umursamaz:
kaldık şu külüstüre çalışırsa giriyorum işte

tülaycım çok geçmiş olsun allah korumuş gerçekten..bende 2 gecedir vanadan kapatıyorum gazı nedense korkuyorum artık zeynepten dolayı herhalde..

ebru naber canım ya rastlaşamıyoruz artık..pek görünmüyorsun nasılsın canberk nasıl..

nevraa diş buğdayınız hayırlı olsun çok güzel geçer inşallah..resimlere bakınca çok özeniyorum bende yaa:((

Öznurcuğum iyilik ne olsun bir yaramazlık yok şükür Canberk imin yaramazlıklarınya uğraşıyoruz.Ne zaman laptopu açsam son sürat gelip çekiyor elimden kırması yakındır. Sizler nasılsınız?

İşe başlama vaktim yaklaşıyor aslında en son şubat 15 ama ben yılbaşından sonra başlayayım diyorum ve daha kimin bakacağı belli değil biraz sonra bir bakıcı adayı gelecek görüşmeye. Stres bastı teyzem olacak yanında mümkün mertebe bakıcının ama belli de olmaz sanki teyzem olmayacakmış gibi güvenebileceğim birini bulmam lazım hayat ne gösterir hiç belli değil.
Allah oğlumun yüzü suyu hürmetine vicdanlı iyi bir insan çıkarır karşımıza diye dua ediyorum.

ebru öğlen geçmişi okurken bende farkettim hiç yok nilgün kaç gündür
bende arasammı diyorum ama çekiniyorum :kedi:

Öznurcuğum iyilik ne olsun bir yaramazlık yok şükür Canberk imin yaramazlıklarınya uğraşıyoruz.Ne zaman laptopu açsam son sürat gelip çekiyor elimden kırması yakındır. Sizler nasılsınız?

İşe başlama vaktim yaklaşıyor aslında en son şubat 15 ama ben yılbaşından sonra başlayayım diyorum ve daha kimin bakacağı belli değil biraz sonra bir bakıcı adayı gelecek görüşmeye. Stres bastı teyzem olacak yanında mümkün mertebe bakıcının ama belli de olmaz sanki teyzem olmayacakmış gibi güvenebileceğim birini bulmam lazım hayat ne gösterir hiç belli değil.
Allah oğlumun yüzü suyu hürmetine vicdanlı iyi bir insan çıkarır karşımıza diye dua ediyorum.

ebrucum allah helal süt emmiş iyi insanlarla karşılaştır inşll....

Nilgün nerede kaç gündür?

hakketten yaa nirelerde . ..

günaydın canım bizde müzik dinliyoruz melisimle açınca elleri şaplatmaya başllıyor hemen çok şeker oluyolar büyüdükçe allahım dün yeleğini yüzüne kapatıp bana cee yapıyor o zaman anladım işte benim kızım büyümüşte annesine oyun yapıyor bi garip oldum vallakaydirigubbakcemile3

cnm bnm yaa yerim ben o ellerini kuzunun güneşte başlıo salllanmaya alkış falan yapıo büyüyolar tabi yaa canlarım bnm ne şeker oldular:):nazar:

büyüdüler valla ya şarkıları acayip seviyor en ufak melodide oynamaya başlıyor dün başladı konuşmaya anlaşılmıyor ne dediği ama sürekli söyleniyor

öznurcuğum iyilik ne olsun bir yaramazlık yok şükür canberk imin yaramazlıklarınya uğraşıyoruz.ne zaman laptopu açsam son sürat gelip çekiyor elimden kırması yakındır. Sizler nasılsınız?

Işe başlama vaktim yaklaşıyor aslında en son şubat 15 ama ben yılbaşından sonra başlayayım diyorum ve daha kimin bakacağı belli değil biraz sonra bir bakıcı adayı gelecek görüşmeye. Stres bastı teyzem olacak yanında mümkün mertebe bakıcının ama belli de olmaz sanki teyzem olmayacakmış gibi güvenebileceğim birini bulmam lazım hayat ne gösterir hiç belli değil.

inşallah canım ya neyse bari teyzen var hiç olmazsa alışana kadar güvenene kadar

benimde laptopun sonu yakın galiba geçen gün adaptörü vurdu laptopa allahtan birşey olmadı ama içim cız etti delüüüü

amin ebru inşallah iyi birini bulursun, keşke teyzen olabilseydi yaaa:(((

melikeee naber canıııım? gelinim nasıl?

müzeyyencim sen nasılsın yakışıklılar napıyo?

evet melike devamlı bıdır bıdır bişeyler anlatma peşindeler hele bide bazen böle el hareketlerli falan yaparak bişeyler anlatmaya çalışıolar çook tatlı oluolar yaa...sıpalar

amin ebru inşallah iyi birini bulursun, keşke teyzen olabilseydi yaaa:(((

melikeee naber canıııım? gelinim nasıl?

müzeyyencim sen nasılsın yakışıklılar napıyo?

iyiyim yasemincim paşalarım da iyi çok şükür. berkay akla hayale gelmiycek muzurluklar peşinde. ayberk de (bilge duymasın) aşık oldu bu aralar her akşam yatana kadar başımızın etini yiyor:)) allahım bu dört buçuk yaşında böyle başladı 3 sene sonra da berkay başlarsa biz yandık diyorum eşime:)) ben de yazmıştım haktan nasıl kayınvaliden iyileşti mi diye ama görmedin sanırım:))

Son düzenleme:

canım allah iyilerle karşılaştırır inşallah. sen de gözün arkada kalmadan işine dönersin. o da yaşamın gereği sonuçta.

Nilgün nerede kaç gündür?

ebru öğlen geçmişi okurken bende farkettim hiç yok nilgün kaç gündür
bende arasammı diyorum ama çekiniyorum :kedi:

evet kızlar yaa haber alan olursa yazsın ben de çok takip edemiyorum birkaç gündür ama siz yazınca farkettimbilmiyorumkismile

Back