2009 Aralık Anneleri

Benim koca bebeğim sürünmeye başladı kaydirigubbakcemile3:1:

maşallah mert efe' ye.. ağırdan alıyoo desene .. bizimkide pek sevmedi sürünmeyi ağır ağır gidiyo canı istedimi .. :1:

Nevracığım ben geçen hafta Eminönü Havuzlu Han'dan aldım uyku tulumunu ayaklı aldım patikli değil ama denedim de fena değil gibi birkaç çeşit vardı aldığım dükkanda.

aa canım teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta sonu gitmek istiyorum ben oraya . çıtçıtlı badi alacam uzun kollu gitmişken ona da bakarım.. sağol canım vereliniortak

slm herkese çok zamanım ve dermanım yok yazmaya cumartesi gecesi düşük yaptım sancılandım ve düştü bebeğim moralim berbat
merak eden olmuştur belki diye yazdım
umarım hersey yolundadır şimdide ailemin yanına izmire geldim
kendinize ve bebişlere ii bakınnsenağlama

sevgicim çok geçmiş olsun herşeyde bi hayır vardır. kendine ve bebişine iyi bak..

yaa kızlar oğluşum için uyku tulumu bakıyorumda hep torba gibi olanlar var .. benimki yatmaz onun için ayaklı olması gerekiyoo.. ayaklı alan varsa nereden aldı söylerse sevinirim..

ben irem bebeden aldım ayaklı ama patikli değil. elyaf sanırım. bizim merkezi sistem geceleri yanmıyo kalorifer.. ve benimki ayağını yastığın üstüne atmadan uyumadığı için ayaklı olması şart. 35 tl ye aldım yeni ama henüz giydirmeye başlamadımben..

tüm hastalara toptan geçmiş olsun diyim. senemcim istanbulun kurtuluşu kutlu olsun :)) ben yine işe gidemedim.. ama bugün daha iyiyiz. çok şükür.(maşallah) ilaçları kullanmaya başladık ondan heralde. yarın eğer kovulmadıysam işte olurum :))

sibeelll naz nasıl oldu .. gözündeki kızarıklık geçtimii.. .

yok canım daha sabah ilk sürdük kremi doktor 5 güne geçer dedi bakalım inşallah.. cadı sürdürmüyoki.. burnunu da temizletmiyo sürekli kavga halindeyiz kendisiyle ilaç içirmeye çalış krem sürmeye çalış burnunu temizlemeye çalış.. uyutmaya çalış. zaten gece 4 te bi kalktı sabah 7 ye kadar ayaktaydık..

Bu cumartesi oğluşum diş buğdayı partisi yapıyorum.. sempatiksalakcinni Ekte eşimle yapmış olduğumuz davetiye var .. hepinizi mutlakaaaa bekliyoruzz.... hihoyyyt hihoyyyt

$davetiye.JPG

gelmek isteyenler özelden mesaj atarsa evi tarif edebilirimm..

Bu cumartesi oğluşum diş buğdayı partisi yapıyorum.. sempatiksalakcinni Ekte eşimle yapmış olduğumuz davetiye var .. hepinizi mutlakaaaa bekliyoruzz.... hihoyyyt hihoyyyt

Eki Görüntüle 55944

canım hayırlı olsun şimdiden. inşallah istediğiniz gibi geçer. oyy kuzuların dişine sevinilmezmi hiç çok güzel olmuş davetiyeniz..

Eki Görüntüle 55944

ÇOK ŞEKER OLMUŞ CNM
ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN GÜZEL OLSUN İNCİ GİBİ OLSUN:nazar:

yok canım daha sabah ilk sürdük kremi doktor 5 güne geçer dedi bakalım inşallah.. cadı sürdürmüyoki.. burnunu da temizletmiyo sürekli kavga halindeyiz kendisiyle ilaç içirmeye çalış krem sürmeye çalış burnunu temizlemeye çalış.. uyutmaya çalış. zaten gece 4 te bi kalktı sabah 7 ye kadar ayaktaydık..

ayy kıyaman yaaa .. nazlı kızım benim.. bunların hepsi böyle galibaa burunları en hassas yerleri :1:
bizde ayni şekilde iki gündür burnu akıyodu otribebe ile temizleye çalışıyorduk çöküyorduk resmen çocuğun başınaa.. neyse iyileşti de kurtuldu oda bizdeeee..

ayy kıyaman yaaa .. nazlı kızım benim.. bunların hepsi böyle galibaa burunları en hassas yerleri :1:
bizde ayni şekilde iki gündür burnu akıyodu otribebe ile temizleye çalışıyorduk çöküyorduk resmen çocuğun başınaa.. neyse iyileşti de kurtuldu oda bizdeeee..

ah canım otribebeyi görünce kız kendini yerlere atmaya başlıyo.. hele temizleme aşamasındaki en az iki kişi olmamız gerekiyo nasıl ağlıyo gözyaşları pıtır pıtır çenesinden akıyo. nedir bunların burun olayı çözemedim.. nazımda iyileşsede bizde kurtulsak kıyamıyorum da ama napim onun iyiliği için senağlama

maşallah mert efe' ye.. ağırdan alıyoo desene .. bizimkide pek sevmedi sürünmeyi ağır ağır gidiyo canı istedimi .. :1:

aa canım teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta sonu gitmek istiyorum ben oraya . çıtçıtlı badi alacam uzun kollu gitmişken ona da bakarım.. sağol canım vereliniortak
Sağol canım.buda ay bir zorlanıyo iki cm gidecem diye tembel şeysempatiksalakcinni
bu havuzluhanı çok merak ediyorm hamileliğimden beri duyuyorum hep.

sevgicim çok geçmiş olsun herşeyde bi hayır vardır. kendine ve bebişine iyi bak..

ben irem bebeden aldım ayaklı ama patikli değil. elyaf sanırım. bizim merkezi sistem geceleri yanmıyo kalorifer.. ve benimki ayağını yastığın üstüne atmadan uyumadığı için ayaklı olması şart. 35 tl ye aldım yeni ama henüz giydirmeye başlamadımben..

tüm hastalara toptan geçmiş olsun diyim. senemcim istanbulun kurtuluşu kutlu olsun :)) ben yine işe gidemedim.. ama bugün daha iyiyiz. çok şükür.(maşallah) ilaçları kullanmaya başladık ondan heralde. yarın eğer kovulmadıysam işte olurum :))[/Q

Geçmiş olsun canıma.kendilerine dokundurmayı hiç sevmior bu bebişler.ilaçlar hızla etkisini gösterir umarım.

Geç yazıyorum arkadaşlar kusura bakmayın hiç durmuyor bu bebişş

hayırlı olsun cnm dişleriniz şimdiden iyi güzel geçeicek bir parti diliyorum size...

Nevracım davetiyenizz çok güzel olmuş çook güzel bir parti olur umarım:)

Teşekkür ederizzz.. mehtapcım sen uzaktasın biliyorum bekliyorum desem de gelemezsin .. Nazancım sen nerede oturuyorsun.. İst. beklerim mutlaka

nerde ben görmedim:)

diğer sayfada senemcimmm

Ben zonguldaktayım canım.Gelemem o yüzden çok isterdim ama:(

: ((( üzüldüm sölemeniz yeter ama .. resimleri paylaşacaz artıkın birbirimizle .. keşke mesefeler bu kadar uzak olmasaydı .. bu topik sayesinde Türkiye' nin dört tarafından arkadaşım oldu ..Oğluşumda teyzelerii.. İyi ki varsınız..

Back