Teşekkür ederizzz.. mehtapcım sen uzaktasın biliyorum bekliyorum desem de gelemezsin .. Nazancım sen nerede oturuyorsun.. İst. beklerim mutlaka
canım sıkkın biraz kızlar
hafta içi özel derslerimi alıcaktım
annemin iki sabah kursu var bir sabah pazarı var diğer iki sabahta bana kalsın yine dedi yük çok bindirme bana dedi...bende tamam dedim...bende hafta sonun aldım aslında vermesemde olur...serdar sen bilirsin dedi ama ben istiyorum çocuklar açısından.bakalım ayarlayabilirsem inş...hafta içi sabah nehirleyim full ahfta sonuda c.tesi 3e kadar evde olurum pazarda bir saat gidip gelcem...bence normal gibi...
Mina feci hasta bogazlari aciyor essek kafam uyku tulumunu nasil giydirmediysem. COcuk hasta olduktan sonraa basladik dogalgaz yakmaya artik kapatmam sicak olmazsa disarsi kan tahlili temiz. Ok sukur asisi tutmus demir iyiymis demir ilacina gerek yokmus
Mina feci hasta bogazlari aciyor essek kafam uyku tulumunu nasil giydirmediysem. COcuk hasta olduktan sonraa basladik dogalgaz yakmaya artik kapatmam sicak olmazsa disarsi kan tahlili temiz. Ok sukur asisi tutmus demir iyiymis demir ilacina gerek yokmus
Bir iki kasik zorla icti ihlamur biberon almiyor yabuhar yap dedi cok sik dr bakalim ise yarar insallah
pelin çok geçmiş olsun canım ya
artık serinledi hava perşembeden sorna dha da sğouk olacakmış kızlar
dikkat edelim inş iyi olur bebişler
naz da hastaymış sibel çok geçmiş olsun
slm herkese çok zamanım ve dermanım yok yazmaya cumartesi gecesi düşük yaptım sancılandım ve düştü bebeğim moralim berbat
merak eden olmuştur belki diye yazdım
umarım hersey yolundadır şimdide ailemin yanına izmire geldim
kendinize ve bebişlere ii bakınnsenağlama
bu cumartesi oğluşum diş buğdayı partisi yapıyorum.. Sempatiksalakcinni ekte eşimle yapmış olduğumuz davetiye var .. Hepinizi mutlakaaaa bekliyoruzz.... Hihoyyyt hihoyyyt
Eki Görüntüle 55944
gelmek isteyenler özelden mesaj atarsa evi tarif edebilirimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?