2009 Aralık Anneleri

bak sen yaramazaaa çok akıllı bunlar yaa aynen bizimki de telsizine ulaşamıyoo karyolasına tutunun kalkıyoo ayağa oradan bağırıyoo ... bağırınca geleceğimizii bildiği içinnn sesleniyo bize .. maşallah hepsine 41000 hemdee :nazar:

cnm bzmkide öle zaten beşiğinden tutunup kalkıp alıp oturuo alıo eline bağırıo falan ayy çok komik ço akıllı çookta tatlı bu bebekler yaa hepsine maşallah:nazar:

slm herkese çok zamanım ve dermanım yok yazmaya cumartesi gecesi düşük yaptım sancılandım ve düştü bebeğim moralim berbat
merak eden olmuştur belki diye yazdım
umarım hersey yolundadır şimdide ailemin yanına izmire geldim
kendinize ve bebişlere ii bakınnsenağlama

sevgiciğim çok geçmiş olsun..canım her şeyde vardır bi hayır dicem ama biliyorumki çok üzülüyorsun..allahım size ve yiğite uzun ömürler versin..bol bol dinlen...anacığının yanında biraz toparlarsın kendini eminim..

günaydınlar herkese bu arada kızı uyutayım ben sonra uğrarım yine..

günaydınlar...
yine kahvaltısını etmedi nedir bu iştahızlık anlamıyorum... yapmadığım maymunluk kalmadı yesin diye..
yumurtayı hele hiç yemiyo sadece peynirli tereyağlı tavada yaparsam yiyo o da belki dokunur diye bugün yapmadım

herkeze günaydın dicem ama öğlen oldu.akannehir işler çok yoğun bugün bide 12 de toplantı var.akannehir ne var ne yok şimdilik. herkez iyidir umarıma.s.

günaydınlar...
yine kahvaltısını etmedi nedir bu iştahızlık anlamıyorum... yapmadığım maymunluk kalmadı yesin diye..
yumurtayı hele hiç yemiyo sadece peynirli tereyağlı tavada yaparsam yiyo o da belki dokunur diye bugün yapmadım

günaydın arzucumm .. paşamıza bak yumurtayı omlet şeklinde yermiş.. kaydirigubbakcemile3 annesi sabah kalkınca sor bari paşam yumurtanız nasıl olsun bugün diye .. nasılda ellrinde oynatıyorlar bizi yaaa büyünce neler yapcaklar kimbilir..

herkeze günaydın dicem ama öğlen oldu.akannehir işler çok yoğun bugün bide 12 de toplantı var.akannehir ne var ne yok şimdilik. herkez iyidir umarıma.s.

günaydın canım biz daha iyiyz bugün çok şükür. otribebe sayesinde açtı burnunu valla daha rahat nefes alıyoo .. almadıysanız kesin alın şiddetle tavsiye ediyorumm... :mymeka:

yaa kızlar oğluşum için uyku tulumu bakıyorumda hep torba gibi olanlar var .. benimki yatmaz onun için ayaklı olması gerekiyoo.. ayaklı alan varsa nereden aldı söylerse sevinirim..

evet bende uyku tulumu almak istiorum ama netten baktıklarım hiç hoşuma gitmedi mothercareda çok güzel polar şeklide vardı ama nasıl olur onlar çokmu sıcak tutar bilmemki:sbnm kız ateşli hemen açıo üsütü örtünmüo terlioda

yaa kızlar oğluşum için uyku tulumu bakıyorumda hep torba gibi olanlar var .. Benimki yatmaz onun için ayaklı olması gerekiyoo.. Ayaklı alan varsa nereden aldı söylerse sevinirim..

çocuk mağazalarında var cnm
birkaç yere sorarsan yardımcı olurlar sanırım

yaa kızlar oğluşum için uyku tulumu bakıyorumda hep torba gibi olanlar var .. benimki yatmaz onun için ayaklı olması gerekiyoo.. ayaklı alan varsa nereden aldı söylerse sevinirim..

bende bakmıştım nevracım ama nehir hayatta yatmaz onların içinde biliyorum
o neden almıcam
bu arada msjını aldım cebin vardı sanırım bende işlerimi ayarlarsam inş:)
bu arada sevgi çok geçmiş olsun...

evet bende uyku tulumu almak istiorum ama netten baktıklarım hiç hoşuma gitmedi mothercareda çok güzel polar şeklide vardı ama nasıl olur onlar çokmu sıcak tutar bilmemki:sbnm kız ateşli hemen açıo üsütü örtünmüo terlioda

aynen bizimki de ateşli canım .. zaten yatakta düz yatmıyoo hep yan yatıyoo enine kullanıyoruz yatağıı.. kaydirigubbakcemile3

bende netten baktım ama hiç beğenmedim. genelde kadife var zaten ee kışın bütün gün kalorferde yanacak ev zaten sıcak olacak bide kadife .. çocuk yanar diye düşünüyorumm.. zaten çok terliyoo.. o tulumun içinde pişer gibi geliyoo banaa :uhm:

aynen bizimki de ateşli canım .. zaten yatakta düz yatmıyoo hep yan yatıyoo enine kullanıyoruz yatağıı.. kaydirigubbakcemile3

bende netten baktım ama hiç beğenmedim. genelde kadife var zaten ee kışın bütün gün kalorferde yanacak ev zaten sıcak olacak bide kadife .. çocuk yanar diye düşünüyorumm.. zaten çok terliyoo.. o tulumun içinde pişer gibi geliyoo banaa :uhm:

doğru cnm sizin kaloriferlerde olduğu için yanar ama bizm antalya biz pek soğuk olmadığı sürece klimaları açmıoruz kışın eve güneşte girio sıcak oluo ama ben güneşe öle bişey alıtım diorum yada hoşuma giden güzel penye şeklince bulursam öle alıyım klimasınıda ayarlarım düşük bi derceye içim rahat yatarım üstünü açsa bile burnu akıo biraz güneşimin havalarda sıcak anlamadım neden böle oldu gece serinlio az bişey gene ama gündüz çook sıcak yaa ne zömn kış gelcek antalyayamafoldumben

doğru cnm sizin kaloriferlerde olduğu için yanar ama bizm antalya biz pek soğuk olmadığı sürece klimaları açmıoruz kışın eve güneşte girio sıcak oluo ama ben güneşe öle bişey alıtım diorum yada hoşuma giden güzel penye şeklince bulursam öle alıyım klimasınıda ayarlarım düşük bi derceye içim rahat yatarım üstünü açsa bile burnu akıo biraz güneşimin havalarda sıcak anlamadım neden böle oldu gece serinlio az bişey gene ama gündüz çook sıcak yaa ne zömn kış gelcek antalyayamafoldumben

çok geçmiş olsun canım.. Burak' ında burnu akıyoo .. gündüzleri istanbulda sıcak ama geceleri serin olmaya başladı. hasta diye kombiyi yakıyoruz iki akşamdır.. çok dengesiz bu havalar tam hastalık havası.. İstnbulda bu kış çok sert gececekmiş.. :sinifsinif:

çok geçmiş olsun canım.. Burak' ında burnu akıyoo .. gündüzleri istanbulda sıcak ama geceleri serin olmaya başladı. hasta diye kombiyi yakıyoruz iki akşamdır.. çok dengesiz bu havalar tam hastalık havası.. İstnbulda bu kış çok sert gececekmiş.. :sinifsinif:

ayy cnm zaten istanbuldakilerin allah yardımcısı olsun ben yaşayamam heralde orda çok soğuk eçiomuş çünkü kışlar evet kar yağan biryerde yaşarken kendimi düşünemiorum ben alışkın deilim burda bile hava çok soğuk olup aşırı rüzgar olsa bune diorumki oranın soğuğu bana göre deil aslında seviyorum istanbulu ama yaşayamam o soğuk hava ve yol şartlarında zaten buraya gelen dioki bune sizin yaşadığınız kışmı?

ayy cnm zaten istanbuldakilerin allah yardımcısı olsun ben yaşayamam heralde orda çok soğuk eçiomuş çünkü kışlar evet kar yağan biryerde yaşarken kendimi düşünemiorum ben alışkın deilim burda bile hava çok soğuk olup aşırı rüzgar olsa bune diorumki oranın soğuğu bana göre deil aslında seviyorum istanbulu ama yaşayamam o soğuk hava ve yol şartlarında zaten buraya gelen dioki bune sizin yaşadığınız kışmı?

bende sevmiyorum istanbul 'um kışını .. eziyetten başka bişey olmuyoo . Hele kar oldumu tam bi çile .. kaç defa yolda kaldığımı eve yürüyerek gittiği mi bilirim.. akannehir İnşll. öyle olmaz bu kış bakalım :Saruboceq:

müzeyyyennn canımcım nasılsıınnn. ayberk ile berkay paşa nasıl keyifleri yerindedir inşll..

Nevracığım ben geçen hafta Eminönü Havuzlu Han'dan aldım uyku tulumunu ayaklı aldım patikli değil ama denedim de fena değil gibi birkaç çeşit vardı aldığım dükkanda.

Back