Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldiniz 2009lar bhk cığım bi anda eskidik gibime geldi
inanasın gelmiyor valla.. ne güzel ne tarifsiz bir duyguydu hamile oldugumu öğrendiğim an ve eşime söyleyişim. oysa süslü hayaller kurmuştum nasıl söyliyeceğimle ilgili, ama planlarım pek başarılı olamadı, pat diye söyleyivermiştim.. hem de eve gelmesini beklemeden, telefonda söyleyivermiştim.. şimdi mutlu haberi almanın da vermenin de sırası sizde.. sizi zorlu ama çoook tatlı, hiçbirşeyle değişilemeyecek kadar güzel bir süreç bekliyor. Allah bu zorlu yolda sizin ve meleklerinizin yardımcısı olsun. gözlerimi kapayınca listeler, tahliller, testler, ultrasonlar, nst ler geliyor. Allahım ne tatlıydı yaa. ama inanın koynunda yatırıp koklaya koklaya uyutması da çok tatlı. Sizler de tadarsınız inşallah bu duyguyu.Hoşgeldiniz 2009 Aralık anneleri a.s.
2009 anneleri hoşgeldiniz, umarım seneye bu zamanlar sizde bizim gibi minik meleklerinizle olusunuz
ayy inanmıyorum ya 2009 aralık anneleri gelmeye başladı geçen sene bu zamanlar bizde buraya gelmiştik şimdiden tbr ler Allah tamamıına erdirsin
2009 Aralık anneleri;
Heyecanlı,duygu dolu,sevinçli tüm haberlerinizi birbirinizle paylaşmak,umarım biz 2008 Aralık anneleri gibi sizi de çok rahatlatır.Aynı ay içinde doğum yapmayı beklemek,yeni dostluklara kapı açacak elbet.
Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiylea.s.
hşgeldiniz 2009 aralık anneleri.işallah sizde 9 aylık yolculuğunuzu sağlıkla mutlulukla tamamlayıp o minik meleklerinizi kollarınıza alırsınız
zaman yine su misali akıp geçmiş...:uhm:
daha dün gibi hatırımda hamile olduğumu öğrenip sevinçten gözyaşlarımı döktüğüm,Allahıma dualar ettiğim....:Saruboceq:
2009 aralık anneleri hoşgeldiniza.s.
sağlık sıhhat ve huzur dolu bir hamilelik ile mutlu sona erişmenizi diliyorum...
umarım bu hassas dönemi bilgi ve sevgi dolu paylaşımlarınızla sorunsuz atlatırsınız....:CüvCüv:
hayırlı uğurlu olsun
Allah tamamına erdirsin....:ecrin_bebek:
inanasın gelmiyor valla.. ne güzel ne tarifsiz bir duyguydu hamile oldugumu öğrendiğim an ve eşime söyleyişim. oysa süslü hayaller kurmuştum nasıl söyliyeceğimle ilgili, ama planlarım pek başarılı olamadı, pat diye söyleyivermiştim.. hem de eve gelmesini beklemeden, telefonda söyleyivermiştim.. şimdi mutlu haberi almanın da vermenin de sırası sizde.. sizi zorlu ama çoook tatlı, hiçbirşeyle değişilemeyecek kadar güzel bir süreç bekliyor. Allah bu zorlu yolda sizin ve meleklerinizin yardımcısı olsun. gözlerimi kapayınca listeler, tahliller, testler, ultrasonlar, nst ler geliyor. Allahım ne tatlıydı yaa. ama inanın koynunda yatırıp koklaya koklaya uyutması da çok tatlı. Sizler de tadarsınız inşallah bu duyguyu.Hoşgeldiniz 2009 Aralık anneleri a.s.
ihşalah sorunsuz 9 aylık süreç sizi bekler.hayırlı olsun şimdiden kızlar.
aa burada bizide eskitmiş oldunuz:roflol:
ayy duygulandım yavv.senağlama