2009 Annelerinin Hediyeleri

6aymz026.th.jpg
[/URL][/IMG]
ewet işte sonunda bu yolu buldum :)))))))))))
ama gerı kalanları ekleyemıyorum mısafırler gelıcek sımdı :KK43:(

çok beğendim güle güle kullanın senin hediyende pek güzel :kedi:

iyi günlerde güle güle kullan nazlıbaharım....
gamzemi keremimi öp benim için....
iyi seneler hepimize mutlu yıllar.....

ayyy herkesin hediyeleri coook guzel..
gule gule kullanin:)
herkesin kesesine berekettt..
bnmki gitmedi galiba henuz, sali gondermisti kardesim ama..

Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!

Benim hediyem de geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Tasilalicim coook begendik, cok tesekkur ederiz. cok mutlu olduk gercekten. Henuz kupleri vs algilayacak durumda degil sadece yemekle mesgul:) ama konusan kitaptan cikan seslere bayildik.
Lina'ya da ayrica cok tesekkurler...
resimlerini cektim yukluyorummmmmmmmmmmmmmm..

img2144s.jpg

img2149c.jpg

img2150m.jpg

img2152k.jpg

img2153o.jpg

kibele hediyelerin çok güzelmiş edalımız güle güle kullansın ...kitabıda çok şeker görünüyor türkçemi konuşuyor hoşuma gitti ilgisini çektimi ....

hepinizin hediyeleri çok güzel alanda verende kesesine berekett çok güzel oldu güzel bi hatıra kalcakkopuyorumnanaktan

hepinizin hediyeleri çok güzel alanda verende kesesine berekett çok güzel oldu güzel bi hatıra kalcakkopuyorumnanaktan

kesinlikle katılıyorum...herkesin hediye harika denecek kadar güzel ve özel iyi günlerde kullanalımmm ve kullansınlar,iyiki bu projeye imza attımhihoyyytişallah seneye yılbaşınada aynı ekip devam ederse yine tekrarlarız hatta 2010 kadrosuda girer ozaman araya:1rolleyes:yine biz kendi aramzıda yaparız özelliği olsun diye ki o günlere çıkmak dileğiyle işallahhh:lepi:

yeni_yil2.jpg

bizim hediyemiz de geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selsin çok teşekkür ederim emeğine eline sağlık çok güzel bir seçim en yakın zaman da resmi ekleyeceğim hediye almak çok güzel bir şey bir de bebeğin için olunca daha güzelmiş

bizimde hediyemiz geldi.teşekkür ederiz emirhanerim selin teyzesi.hatıranızı hep saklayacağız.bu hediye işi gerçekten çok iyi oldu bence.bebişler hepinizin yeni yılı kutlu olsun.kızlar gönül hepinize hediyeler almak isterdi ama olamıyor malesef.

kızlar maşallah herkes aldı hediyelerini fotolarıda bekleriz...
almayan varmı kızlar...
sanki eksik var gibi listeden...
kim aldı kim almadı hadi saklamayon hediyelerinizi...

güle güle kullansın emeklesin inşallah kusura bakma ben not falanda yazdırmadım dedim ya inşallah doğum günlerinde yeniden yaparız

almayan varmı kızlar...

ben kaldım galiba hediye alamayan sanırım yoldaymış benimkide gelince resmini hemen eklicem merak etme sen hurişimm sibel bugün için elinde olur dedi ama sanırım aksama oldu yarında elimde olur sanıyorumfisfisfis

Bende bendeeee :eek: Benim hediyemde yarın ulasıcak bana insallahhh cok meraktayımmm gözüm yollarda kaldı kaydirigubbakcemile3 Tüm hediyeler cok güselll, cok zevkliii güle güle kullanın arkadaslar opuyorumnanaktan

kızlar ılsuda almadı daha hedıyesını :KK43:cok uzgunumama yılbasından once ınsallah alıcak merkeze uzak olunca bole oldu ıste:KK43:((((((((((cok mahcup oldum ya

Canım çok güzelmiş çok yakışmış ikinizede, pozlarınızda harika :1hug: iyi günlerde giyin oğluşunla

cnm erkek değil kızzz...:eek:lmaz::gitme:

aşk olsunnn...kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederissssss

:kedi::kedi::kedi::kedi::asigim::asigim: ben kızınla dicektim zateeenn :kedi::kedi:

6aymz026.th.jpg
[/URL][/IMG]
ewet işte sonunda bu yolu buldum :)))))))))))
ama gerı kalanları ekleyemıyorum mısafırler gelıcek sımdı :KK43:(

Canım çok güzel hediyeleriniz güle güle kullaınnnn ,sende kullan yerimseniben

çiçeks ben bile bayıldım bu köpişe.ali eymen keyfini sürsün.

Evet teyzesi ona bakınca gülüyo artık oğlum yiyo burnunu her yeriniii

Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!

Benim hediyem de geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Tasilalicim coook begendik, cok tesekkur ederiz. cok mutlu olduk gercekten. Henuz kupleri vs algilayacak durumda degil sadece yemekle mesgul:) ama konusan kitaptan cikan seslere bayildik.
Lina'ya da ayrica cok tesekkurler...
resimlerini cektim yukluyorummmmmmmmmmmmmmm..

img2144s.jpg

img2153o.jpg

Bizim küplerimizdennnn geçende bi akrabamız geldi oturmaya onlar getirmiş, şimdilik bizimkide aynı yeme durumunda :). Çok güzel hediyeleriniz güle güle oynasın edacık

almayan varmı kızlar...

sositosositosositosositosositosositosositososito ben yollamadımki dahaaa ,aldım ama azıcık heyecan katalım ayolll yılbaşına 12 saat kala göndericem lülülülülülü

kızlar ılsuda almadı daha hedıyesını :KK43:cok uzgunumama yılbasından once ınsallah alıcak merkeze uzak olunca bole oldu ıste:KK43:((((((((((cok mahcup oldum ya

Canım niye mahcup oluyosun daha nerdeyse 1 hafta var, bende acele etmiyorum karen heyecanlansınnnnnn, bide göndereceğim kartlar var ptt ye gitmişken hepsini bir göndermek istedim o yüzden bekletiyorum lülülülülülü

134.jpg

biraz büyüsem yakalıcam amaa

Oh oh oh hadi bakalım hayırlı emeklemeler sizedee :1hug:

X