2009 Annelerinin Hediyeleri

s5004440x.jpg

amatist ebrucum bana hediyemi yollamış hasta hasta uğraşmışın çooooooooookkkk sağol fotoğrafını çekip ekleyeceğim ama ara kablosu kayınvalidemde kalmış cuma günü alırım ve yüklerim.birde ballı irmikli mamamızıda yollamış.oğlum çok seviyor bişeyler yemeyi onu yedirikende çekerimm..çok sevindim

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    3,6 KB · Görüntüleme: 43
güle güle kullanın emirhan umarım sevmiştir. bu daha hareketli diye bundan yana kullandım seçimimi. gönderirsin fotoları merakla bekliyorum .tüm bebişler harikalar hepiniz güle güle kullanın hediyelerinizi

hihoyyytZehracım (karen81) sana çok çok çokkkkkkkkkkkkk TEŞEKKÜR EDERıM Tatlım....paketi açar açmaz sanki bana gelmiş ben oynayacakmışım gibi çok sevindim a.s.hediyen bizi çok mutlu etti...:1hug:yazılan notu hemen albümüne koydum Denizin...tekrardan çok teşekkür ederiz...:sm_cool:
2992.jpg

Çok güzelmiiş, güle güle oynasın deniz hem oynasın hem öğrensin

selsinin berasıı çiçekin eymeni ve huricim çok beğendim hediyeleri güle güle kullanın

sibel-çiçek-huri-nesquik güle güle kullanın hediyelerinizi

Sağolun kızlar opuyorumnanaktan

Canım çok güzelmiş çok yakışmış ikinizede, pozlarınızda harika :1hug: iyi günlerde giyin oğluşunla

amatist ebrucum bana hediyemi yollamış hasta hasta uğraşmışın çooooooooookkkk sağol fotoğrafını çekip ekleyeceğim ama ara kablosu kayınvalidemde kalmış cuma günü alırım ve yüklerim.birde ballı irmikli mamamızıda yollamış.oğlum çok seviyor bişeyler yemeyi onu yedirikende çekerimm..çok sevindim

Çok güzelll, pıtır pıtır gitsinler bakalım birlikte :) az kaldı o günlere inş. çok zevkli olacak izlemesi videosunuda çekersin o zaman annesi :1hug:

Son düzenleme:
]Imageshack - 6aymz022http://img513.imageshack.us/img513/2415/6aymz022.th.jpg
kızlar resımlerı cektım eklemeye calısıyorum bı turlu beceremedım ınsallah olmustur eger doğruysa devam edıcem eklemeye ama yook deılse sonra cunku kımsecıkler yok yardım alamıyorum :(

e96aymz023j

0r6aymz025j

166aymz024j

0d6aymz026j

jl6aymz033j
huriş cnm cok hepsı cok seker cok gzl kızlar bu arada benım hedıyelerımın solunda kırmızı katlanmıs bır hedıyem var buda bana suprız bı hedıye :KK66:tahmın ettınız sey ewet doğrudur heheheh gamzede eldıvenlerını hergun takıp okula gıdıyor ewde bıle takıyor gelenlere de kardesımın kız arkadasının annesı ıpegın annesı yoladı bunları bana dıye anlatıyor ve hatta huriş yolladı bıle dıyor :KK66:

6aymz026.th.jpg
[/URL][/IMG]
ewet işte sonunda bu yolu buldum :)))))))))))
ama gerı kalanları ekleyemıyorum mısafırler gelıcek sımdı :KK43:(

iyi günlerde kullanın canım beğenmiş olduğunuza inan ki çok sevindim kızımıza da yeşil çok yakışmış çok şirin olmuş.öpüyorum.nice mutlu senelere....hihoyyyt

çok güzel poz vermişsiniz canım çok güzel çıkmışsınız :)))

saol cnmm opuyorumnanaktan
emeğine sağlıkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X