- 18 Kasım 2008
- 570
- 0
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hihoyyytZehracım (karen81) sana çok çok çokkkkkkkkkkkkk TEŞEKKÜR EDERıM Tatlım....paketi açar açmaz sanki bana gelmiş ben oynayacakmışım gibi çok sevindim a.s.hediyen bizi çok mutlu etti...:1hug:yazılan notu hemen albümüne koydum Denizin...tekrardan çok teşekkür ederiz...:sm_cool:
selsinin berasıı çiçekin eymeni ve huricim çok beğendim hediyeleri güle güle kullanın
sibel-çiçek-huri-nesquik güle güle kullanın hediyelerinizi
amatist ebrucum bana hediyemi yollamış hasta hasta uğraşmışın çooooooooookkkk sağol fotoğrafını çekip ekleyeceğim ama ara kablosu kayınvalidemde kalmış cuma günü alırım ve yüklerim.birde ballı irmikli mamamızıda yollamış.oğlum çok seviyor bişeyler yemeyi onu yedirikende çekerimm..çok sevindim
çok yakışmış sağlıkla iyi günlerde giyinin özlemcimmzemuszemus
özlemcim çok beğendim dilara çok zevkliymiş güle güle kullanın
yerim senii şeker
Canım çok güzelmiş çok yakışmış ikinizede, pozlarınızda harika :1hug: iyi günlerde giyin oğluşunla
cnm erkek değil kızzz...lmaz::gitme:
aşk olsunnn...kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederissssss
çok güzel poz vermişsiniz canım çok güzel çıkmışsınız :)))
iyi günlerde kullanın canım beğenmiş olduğunuza inan ki çok sevindim kızımıza da yeşil çok yakışmış çok şirin olmuş.öpüyorum.nice mutlu senelere....hihoyyyt
çok güzel poz vermişsiniz canım çok güzel çıkmışsınız :)))