2009 Annelerinin Hediyeleri

bugün bizimde hediyemiz geldi.ilsu teyzemiz çok teşekkür ederiz.emekleme kelebeğimiz vardı birde tırtılımız oldu.oğlum çok sevdi tırtılını.işte fotoları

işte kibele'min evime hediyesiiiiii....

dsc02118m.jpg

kocişe dedim ki;
şimdilik sahte çiçekler koyuyorum ama her hafta buna tazecik çiçek istiyorum...

dsc02117.jpg

teşekkür ederim kibelem saol..hediyen gerçekten hoşuma gitti....

hediyelere bayıldım selsin tırtılı paşan çok güzel kesiyo heehh sayesinde çabuk emekler inşallahhhkaydirigubbakcemile5

hurişş senni hediyee yakıyo vallaa çok zevkliymiş kibelee güle güle iyi günlerde kullan canımmopuyorumnanaktan

çağının gül güle kulansın hediyesini inş onunla birlikte emekler :)) cok yakışıklı bu cocuk ya masallah nazarım değmesin bakmayım daha:KK66:

sibel-huri.cicekcik hediyeleriniz cok güzel ve anlamlı gerçekten de .hepiniz güle güle günlerde kullanın.

Canlari kopecik de Dilosumun aldigi ciciler de cok guzel. gule gule oynasin giyinin.

Ben hediyemi sectim amaaaaaaaaaaaaa yilbasina yakin gonderecem. Huris beklesin birasssssssssssss...

Sağol canımm tşk.ederiz, bende bekliyorumm son güne yakın göndericem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ç,çek güle güle kullanın hediyenizi çok şeker ya

Sağol melekcim çok sevdi ali eymen elinden düşürmüyo bide artık o konuştukça gülmeye başladı kaydirigubbakcemile2

bugün bizimde hediyemiz geldi.ilsu teyzemiz çok teşekkür ederiz.emekleme kelebeğimiz vardı birde tırtılımız oldu.oğlum çok sevdi tırtılını.işte fotoları

Selsincim sizin tırtılda pek güzelmiş, güle güle emeklesinler :)) çağın da nasıl bakıyo şaşırmış bu şeyde ne böyle benimle geliyo yaa der gibi kaydirigubbakcemile3

Sibelcim cok yakısmıs oglusuna, kız diloş cok zevkli bi secim cuk oturmus valla :emir_bebek:

Çiçekssss ben senin oglunu papisiyle birlikte yirim, kim vercek benim sıktıgım bu dişlerimin parasını bakiiimmm kaydirigubbakcemile2

Selsincimm emekleme arkadasınız süper, daha simdiden bakıyo seninki arkadan, yakında baslar ramboluga solıyımmmm kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yi zuzucum yiii benden kalırsa tabiiiiii :dance:

Çicekcim senin paşada köpişini çok sevmiş uzun zaman oynayabilir onunla kollarıda dikkatimden kaçadı boğum boğum maşallah ali eymene anneanne iyi bakıyo paşaya :nazar:

Sağol gamzecim, annelerin hakkı ödenir mi valla kadın hergün gelip gidiyo soğukta yollarda, akşam varıyo evine yemeği ortalığı çalışan kadın gibi oldu hakkını ödeyemeyiz

aman da Ali Eymene bakınnnnn , ne güzel de oynarmış papysiyleeeeee :asigim:
güle güle kullansın opuyorumnanaktan

Sağol canımmmm evet çok sevdi renkli renkli çok dikkatini çekti zemuszemus

dsc02118m.jpg

kocişe dedim ki;

dsc02117.jpg

Oooooooooo şekerim sizin hediyenizde harikaymış yani, kibele zevkli kadın vesselam güle güle kullanın :1hug:

sibel-huri.cicekcik hediyeleriniz cok güzel ve anlamlı gerçekten de .hepiniz güle güle günlerde kullanın.

Sağol ilsucum opuyorumnanaktan

hihoyyytZehracım (karen81) sana çok çok çokkkkkkkkkkkkk TEŞEKKÜR EDERıM Tatlım....paketi açar açmaz sanki bana gelmiş ben oynayacakmışım gibi çok sevindim a.s.hediyen bizi çok mutlu etti...:1hug:yazılan notu hemen albümüne koydum Denizin...tekrardan çok teşekkür ederiz...:sm_cool:

3074.jpg
2964.jpg

2980.jpg
2992.jpg

Son düzenleme:
selsinin berasıı çiçekin eymeni ve huricim çok beğendim hediyeleri güle güle kullanın

hihoyyytZehracım (karen81) sana çok çok çokkkkkkkkkkkkk TEŞEKKÜR EDERİM Tatlım....paketi açar açmaz sanki bana gelmiş ben oynayacakmışım gibi çok sevindim a.s.hediyen bizi çok mutlu etti...:1hug:yazılan notu hemen albümüne koydum Denizin...tekrardan çok teşekkür ederiz...:sm_cool:

canım rica ederim cok sevindim ulaşmış olmasına,deniz bebek için eğitici ve eğlenceli olacagını düşündüm, güle güle kullansın karenden hatıra kalsın:=)..

kocişe dedim ki;

canim gule gule kullan. Kullandikca da beni hatirla. Inan sanki kendi evime aliyormus gibi sece sece begene begene aldim.

dsc02118m.jpg

kocişe dedim ki;

dsc02117.jpg

Hediyeniz cok güzelmis huricim iyi günlerde kullanın insallah eşin güzel güzel çiçeklerle doldursun içini, kibelecim zevkin cok güzelmis gercektennn delikafadulden

hihoyyytZehracım (karen81) sana çok çok çokkkkkkkkkkkkk TEŞEKKÜR EDERİM Tatlım....paketi açar açmaz sanki bana gelmiş ben oynayacakmışım gibi çok sevindim a.s.hediyen bizi çok mutlu etti...:1hug:yazılan notu hemen albümüne koydum Denizin...tekrardan çok teşekkür ederiz...:sm_cool:

3074.jpg
2964.jpg

2980.jpg
2992.jpg

Güle güle kullansın denizcik cok güzel hediyesi de notu da alkisalkisalkis

selsincim güle güle kullansın çok şeker bunlar :):)):pıt pıttt arkasından koşar artık emekler yanii :):):)

Sibelcim cok yakısmıs oglusuna, kız diloş cok zevkli bi secim cuk oturmus valla :emir_bebek:

Çiçekssss ben senin oglunu papisiyle birlikte yirim, kim vercek benim sıktıgım bu dişlerimin parasını bakiiimmm kaydirigubbakcemile2

Selsincimm emekleme arkadasınız süper, daha simdiden bakıyo seninki arkadan, yakında baslar ramboluga solıyımmmm kaydirigubbakcemile3

Selsin oğlun tam ısırmalık yerim onu ya maşallah saçlarıda yakında beline incek sanki kaydirigubbakcemile2 tırtılı ile bol bol dolaşsın yarışlar yapsın inş. canım güzel günlerde oynasın

ayyy maşllaha ya çok tatlı güle güle kullansın hediyesini oğluşunda tırtılı da harika:nazar:

selsincimmmm güle güle kullansın çağın beramıssssss :asigim:
biz de bi hevesle almıştık geçen ay bundan , sadece ses , hareket ve ışık-renk olayıyla nasılız diye ama bi gün halının üstünde oturuyoruz ikimiz de , tosbaa tam önümde ve iki eliyle işaret parmaklarımı tutuyodu o esnada , anaaaaaaa ne oldu bilseniz delikafadulden
poposunun üstünde ayaklarını ileri atıp atıp kendine çekerek ilerledi bizim adımımızla bi adım kadar :asigim::nazar:
tabi benim çenem durmadı söyledim herkese ,o gün bugün bi kaç kere tekrarladı , o da 1 adım etmez :umursamaz:
neyse acelemiz olmasın diiimi , nsaıl olsa " oğlum bi dur , oture azcık yerinde " diycemiz günler çok uzak değil :tomato:

hediyelere bayıldım selsin tırtılı paşan çok güzel kesiyo heehh sayesinde çabuk emekler inşallahhhkaydirigubbakcemile5

hurişş senni hediyee yakıyo vallaa çok zevkliymiş kibelee güle güle iyi günlerde kullan canımmopuyorumnanaktan

çağının gül güle kulansın hediyesini inş onunla birlikte emekler :)) cok yakışıklı bu cocuk ya masallah nazarım değmesin bakmayım daha:KK66:

selsinin berasıı çiçekin eymeni ve huricim çok beğendim hediyeleri güle güle kullanın

çok sağolun teyzeleri.arkasından emeklerkende videosunu çeker sizlerle paylaşırız

sibel-çiçek-huri-nesquik güle güle kullanın hediyelerinizi

kızlar bende hurışden dun aldım hedıyelerımı cok seker bgn mısafırım gelcek gamzede eldıvenlerını takıp okula gıttı en kısa zamanda resımlerı eklıcem
hurişim cok saol cnm

selsincim damadım güle güle kullansın oynasın tırtılını çok güzel gerçektende Şeniz
nasılda bakıyor arkasından yerim ben onuuuukaydirigubbakcemile3
ilsum çok güzel bir seçim canımŞeniz

hurişim kibele çok zevkli bir hediye seçmiş canım güle güle kullanopuyorumnanaktan

nesquikcim denizimizde güle güle oynasın telefonuyla çok şeker ikisidee
karenim ne güzel düşünmüşsün notu biz internetten gönderiğimiz için öyle bi şansımız olmadı

nazlıbaharcım sizde güle güle sağlıkla kullanın hediyelerinizi resimlerini bekliyoruzz

atladığım yoktur inşallahhhh

Son düzenleme:

selsincim damadım güle güle kullansın oynasın tırtılını çok güzel gerçektende Şeniz
nasılda bakıyor arkasından yerim ben onuuuukaydirigubbakcemile3
ilsum çok güzel bir seçim canımŞeniz

hurişim kibele çok zevkli bir hediye seçmiş canım güle güle kullanopuyorumnanaktan

nesquikcim denizimizde güle güle oynasın telefonuyla çok şeker ikisidee
karenim ne güzel düşünmüşsün notu biz internetten gönderiğimiz için öyle bi şansımız olmadı

nazlıbaharcım sizde güle güle sağlıkla kullanın hediyelerinizi resimlerini bekliyoruzz

atladığım yoktur inşallahhhh

SAĞOL TATLIM GUUU..BENDE NETTEN ALDIM..HEDİYE DİYE TIKLAYINCA NOT TA CIKIYO..:=) ÖPERİM SENİ VE BALBÖCÜÜMÜ..kaydirigubbakcemile2

SAĞOL TATLIM GUUU..BENDE NETTEN ALDIM..HEDİYE DİYE TIKLAYINCA NOT TA CIKIYO..:=) ÖPERİM SENİ VE BALBÖCÜÜMÜ..kaydirigubbakcemile2

ahh canım
benim aldığım sitede hediye butonu neyim yoktukafamçokkarıştı
aradım bende
hediye paketi yapmıyolarmışşşşakannehir
zorrlaaaa paket yaptırttım vallaa:eek:klava:

bizde serramla seni öpüyoruzzzzzzŞeniz

karen 81,beyaz melek,zuzuuuum,selsin,demet çok teşekkür ederim şekerlerim...Allah razı olsun,tüm iyilikler ve şanslar sizinle olsun canlarım a.s.

bizim hediyelerimiz de geldiiiiiikaydirigubbakcemile3

teşekkür ederis SıBEL teysemisss EMEĞıNE SAĞLIKKopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X