2009 anneleri kilolarımızı da burdan takip edelimmi?

Türkiyeye giderken 63 kiloydum türkiyeden geldigim gün tartildim vermismiyim diye 59 kiloyum ama geldim geleli kilo aldim galiba tekrar , viyana bana yaramiyor hehehe

kilolar yine aldı başını gitti bende...4 kiloya kadar inmiştim şimdi 7 kiloya çıktım ...emzirdiğim için bişey yapamıyom yoksa aç gezerdim ama meleğimi düşünüyom...Ramazanda oruç tuttuğum halde kilo aldım ama tatlıya yöneldim o zaman ipi ucu kaçıyor işte....kaç kilo olduğumu hiç söylemiyim..

62.200 ay insan 1 gr damı alıp vermez 1 aydır bu ne ya.bu 3 kilo gitmeyecek anlaşıldı :1no2:

eski kilomdayim ama kendimi hala sisko hissediom :uhm:
vücudumda degisen biseyde yok sarkma gibi ama rahat degilim yaaa

ben yeni girdüm bu konuyu :)

90 kiloyla hamile kaldım 116 kiloyla doğum yaptım şimdi 85 kiloyum ve hızla veriyorum :sm_cool:

eski kilomdayim ama kendimi hala sisko hissediom :uhm:
vücudumda degisen biseyde yok sarkma gibi ama rahat degilim yaaa
niye ki? sarkma olmasa da karın bölgendeki kaslarda gevşeklik vardır büyük ihtimalle ondan olabilir. her kadının doğum yapınca oluyor sarkma olması şart değil. mekik çekerek halledebilirsin opuyorumnanaktan

ben yeni girdüm bu konuyu :)

90 kiloyla hamile kaldım 116 kiloyla doğum yaptım şimdi 85 kiloyum ve hızla veriyorum :sm_cool:

mrba sakıncası yoksa nasıl verdiğini yazarmısın? özel bişey uyguluyomusun? ne zormuş bu kilo verme meselesi.. veremedim gitti doğumdan beri. tebrikler canım umarım istediğin kiloya ulaşırsın..

bende 75 hamile kaldım 96 ile doğuma gittim şimdi 80de kaldım allahım yaaaa 65 olmak istiyorruuuummm ama emmesi bitsin sıpamın aç gezeceğim azim ettim tığ gibi olacağım

Bende yeni gördüm bu konuyu :))) 58 ile başladım 80 ile doğuma girdim :)))) Şimdi 63 :KK43:( ramazanda bi ara 60 görmüştüm ama şimdi tekrar tombişim :) Hep birlikte bir diyete girmek lazım sanırım :))))) a.s

Vallahi 56 da sabitlendim kaldım..Ama halimden memnunum.. Ama sadece eski pantolonlarıma giremiyorum :)) 52 ile hamile kalmıştım.

merhaba bende şubat annesiyim ama martta doğum yaptım..20 kilo aldım.mafoldumben.
hiç veremem sandım..ama yemeszen süt olmaz diyenlere kulak asmadım.salata,ızgara,meyve ve bol suyla beslendim..diyet listesi gibiydi yediklerim..hem çok sütüm oldu hem çok kilo verdim.bu arada fırsat buldukça yürüdüm.4 ayda hepsini verdim..sonnra diyeti bıraktım ama dikkat etmeye devam ettim..saldırmadım herşeye.şuan 2 kilo daha vermiş durumdayım.yani 22 kilo verdimzemuszemus...çok sağlıklıyım şükürki..bunun birazda pozitif düşünmeyle de alakası var..ben veremicem,sütüm olmaz,hızlı verirsem hastalanırım diye hiç düşünmedim..üstelik ilk 6 ay kızımı sadece emzirdim:lepi:
şimdi herkes bana ne kadar zayıf olduğumu söylüyor ve bunu duymak insanı çok mutlu ediyor...opuyorumnanaktan inşallah 2. bebeğimdede çabuçak eski halime dönerim.
inşallah onda 20 kilo almamakannehir
ben aralarında 2 yaş olsun istiyorum nasipse.şimdi kızım 8 i doldurmak üzere,7 ay sonra çalışmalara başlamamıyız.ben biraz daha verip ve o kiloyu korumak istiyorumki öteki hamileliğime zayıfcacık başlayayım..bu sefer çooook dikkatli besleneceğim..o kadar kilo almamaya çalışacağım..

bende 68 dim en son dün tartıldım 66 avm de 66 olmuşum çok sevinçliyim :))))

58 le hamile kaldım 83 le doğum yaptım....

Nası veriosunuz bu kiloları deli olcam ya...
Yok anam ben de bi gariplik var...
81dim anca 75 olabildim...Ha diyet yok ne ekmeği kestim ne tatlıyı...
Kendimi spora gidince verebilirim düşüncesine öyle bi sabitlemişim ki...Boşa diyet yapmayım diorum sanırım...Off vermeliyim 59la hamile kalmıştım ben

48 le hamile kaldım 70 le doguma gittim şu an 50 kşiloyum hiç diyet yapmadım yemekten kısmadım spor yapmadım halen kızımı emziriyorum. ohhh sefam olsun ama bu arada hamilelik hariç hiç 53 kilo üstüne çıkmadım haytım boyunca. 1,72 boy 50 kilo ohhh:9 banada herkes ne kadar zayıfsın diyo valla çok gururlanıorum

merhaba kızlar bende geldim
valla napıcaz bu kiloları bilmiyorum
ben 58-59 ile hamile kaldım 85 ile doğum yaptım ve şuanda 70 kiloyum delikafadulden
veremiyorum ve sinir oluyorum emmeside kesileli baya oldu Ada'nın ama gitmiyor işte kilolar çok bişeyde yemiyorum ekmek yok hayatımda 2 lt su içiyorum çalıştığım için koşturmacayla geçiyor günler ama gel gör ki göbiş hala benle :sinifsinif:

X