2009 anneleri kilolarımızı da burdan takip edelimmi?

83 oldumm:1shok::1shok::1shok:ben daha oğlumda aldığım kiloyu veremedim bunları nasıl vericem ben böyle olacakmıydım:çok üzgünüm: senağlamasenağlama ama oldum işdeeeeeeeeeeekafamçokkarıştı

52 ile hamile kaldım şimdi 63 kiloyum :KK43::KK43: daha fazla kilo almak istemiyorum çünkü yattığım yerden kalkamıyorum:KK43::KK43:

bugün tam 32 haftalık hamileyim kilom 70 olmuş kızlarrrrrrrrrr böyle giderse nolacam bilmiyorum ya o kadarda dikkat ediyorum az yemeğe çalışıyorum ekmek yemiyorum iştahımda kesildi zaten midem sürekli yanıyor geceleri çok kötü oluyor uyuyamıyorum onun içinde az yemeğe gayret ediyorum (valla az yiyorum )benneyaptımki yaa bu kiloları niye alıyorummmmmm anlamadım ki-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

mart anneleri niye kilolarınızı yazmıyorsunuz en son ben yazmışım benden sonra hiç yazan yok çok kilo aldınız değil midelikafaduldendelikafadulden zaten son günlerdeyiz haftada kilo alıyoruz bari ben sölim kilomu da siz arkadan beni takip edin 34 haftalığım bugün kilom 71.6 olmuş hamile kaldığımda 52.8 di doğum 25 marta geliyor bakalım o zamana kadar nolacam hadi kızlar sizde yazınnnn doğumdan sonra hepsini tek tek verriz yeterki bebeklerimizi kucağımıza alalım değil mi ama::CüvCüv:cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

87 oldum..
bastan bu yana 9 kilo aldim.. pfff son bir kilom kaldi yani
[/QUOTE
9 kilo almışsın bence az zaten doğumda gider onlar hiç kafana takma bebeğini kucağına bi al mis gibi ohhh ne güzel bide bana bak ben 52 ile hamile kaldım şimdi 71kg ben napıcam bilmiyorummmmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv:

Gittim tartıldım geldim...
Son durum 63... Yani +13 kilo... Ve teoride daha 40 günüm var...
Çıtır çerezim imdaaaat... delikafadulden

Çıtır çerezim, daha bir ayın var, bak bugün ayın 12'si... Gel biz işi düz 90'a bağlayalım ne dersin, hiç kasmayalım...

ibre o yöne dogru gösteri zaten canim :1closedeyes:

9 kilo almışsın bence az zaten doğumda gider onlar hiç kafana takma bebeğini kucağına bi al mis gibi ohhh ne güzel bide bana bak ben 52 ile hamile kaldım şimdi 71kg ben napıcam bilmiyorummmmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv:

napicamimi var.. hep beraber bi güzel dogurcaz.. bi kismini dedigin gibi dogumda vercez.. geri kalanida zamanla ellerimizden öpcek artik:1rolleyes:

Gittim tartıldım geldim...
Son durum 63... Yani +13 kilo... Ve teoride daha 40 günüm var...
Çıtır çerezim imdaaaat... delikafadulden

sana ben bile yardim edemem sekerim
kiz salla.. sal cayira/bayira, mevlam kayira :CüvCüv:

37 haftalık oldum.sezeryan olacağım için kısmetse 20.sinden sonra doktorum uygun diyor.şimdiye kadar 20 kilo aldım.artık almam herhalde.yeterince aldım zaten.canım kuzeyim 3kg geçmiş o yüzden içim rahat.

X