2009 anneleri kilolarımızı da burdan takip edelimmi?

87 oldum..
bastan bu yana 9 kilo aldim.. pfff son bir kilom kaldi yani
[/QUOTE
9 kilo almışsın bence az zaten doğumda gider onlar hiç kafana takma bebeğini kucağına bi al mis gibi ohhh ne güzel bide bana bak ben 52 ile hamile kaldım şimdi 71kg ben napıcam bilmiyorummmmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv:

ben 48 ile hamile kalmıştım simdi 68 kiloyum. bunca senedir hayattayım kimse beni bu kiloda görmedi. daha 26 gün var şimdiden tam bir dünyayım doguma kadar uydumuda yanıma alırım herhalde bende bu istah oldukçacokacimcoook

Bende rekora koşanlardanım. 37+3 bugün vee 20 kilo almışım.
52'den 72'ye maaşallah. Ve daha 1 haftam var doğuma.

ya ne var kılolarınız muthıs bence.cunku sız zayıf hamıle kalmıssınız..halbukı ben nerdeysem szıın su ankı kılonuzla hamıle kalmıstım.73 ıle hamıle kaldım.sımdı cok utanıyorum ama 92 olmusum.yaaaaaa o yuzden bence hıc sıkayet etmeyın:eek:

sabah korkarak çıktım tartıya çünkü iyice boşlamıştım..son birkaç gündürde hasta olduğumdan dolayı yatıyom ödemlerde indi...bugün yani 39+1 itibari ile 16 kilo almış bulunuyom...başlangıçtada 15-16 ile biter diye düşünüyodum öylede olacak galiba...

Merhabalar, ben daha bir saat önce üye oldum... ve mart annesi olucam. 15 mart görünen doğum tarihi. bir kızım olucak. Umarım aranıza alırsınız... İzne sekiz hafta önce ayrıldım.Yazdıklarınızı uzun süredir okuyorum. Dayanamadım üye oldum :-))
Ben 47 kilo ile başlamıştım.Şu an 59 kiloyum. Son 3 haftada sadece 300 gram almışım. Aslında çok da iştahım açık ama anlamadım. Bu arada 37+0 oldum. Heralde en fazla bi kilo daha alırım doğuma kadar.

59 la başladım 68 olmuşum 36 haftalık 3 -4 hafta kısmet artık ne kadar daha alırım bilemiorum

hoşgeldin faika tabi alırız aramıza hatta girdin bile :) bende 59 la başladım şimdi 74 oldum.doğuma 10 gün kaldı :)

Merhabalar, ben daha bir saat önce üye oldum... ve mart annesi olucam. 15 mart görünen doğum tarihi. bir kızım olucak. Umarım aranıza alırsınız... İzne sekiz hafta önce ayrıldım.Yazdıklarınızı uzun süredir okuyorum. Dayanamadım üye oldum :-))
Ben 47 kilo ile başlamıştım.Şu an 59 kiloyum. Son 3 haftada sadece 300 gram almışım. Aslında çok da iştahım açık ama anlamadım. Bu arada 37+0 oldum. Heralde en fazla bi kilo daha alırım doğuma kadar.

hoşgeldin canım aramıza...ama kıskandım valla hem çok zayıf başlamışsın,hem az almışsın maşallah poponu kaşıkaydirigubbakcemile2

Kızlar merhaba,
Henüz tickeri değiştiremedim kusura bakmayın...
Bir çoğunuzun bildiği gibi pazar günü doğum yaptım ve son kilo güncellememi yapıyorurm...

50 kilo ile başladım, 65 kilo ile doğuma girdim, 57.5 kiloyum şuan ama göğüslerim iki günde iki katına çıktılaaar....

selam arkadaşım öncelikle Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişini sana birşey sormak istiyorum ben inşallah nisan annesi olacağım göğüslerim 2 katına çıktı demişsin doğumdan sonra mı büyüdüler çünkü ben 8. aya girmiş olmama rağmen göğüslerim hiç büyümedi acaba doğumdan sonra mı dolmaya başlıo bu konuda bi fikrin varsa yazarsan sevinirim

selam arkadaşım öncelikle Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişini sana birşey sormak istiyorum ben inşallah nisan annesi olacağım göğüslerim 2 katına çıktı demişsin doğumdan sonra mı büyüdüler çünkü ben 8. aya girmiş olmama rağmen göğüslerim hiç büyümedi acaba doğumdan sonra mı dolmaya başlıo bu konuda bi fikrin varsa yazarsan sevinirim

Canım bazı arkadaşların doğumdan önce de sütü geliyordu, bende yoktu öyle birşey, göğüslerimde bir miktar büyüme vardı tabi, süt bezlerinin gelişmesi sebebi ile... Ama benim bahsettiğim doğumdan sonrasıydı canım... Doğumdan hemen sonra süt gelmeye başladı, ilk iki gün düzenli emzirdikten sonra göğüslerde daha fazla süt birikti...

offff hiç vewremedim ne zamandır üstelik iştahım çok arttı evi damı yiyorum verdiğim 2 kiloyu da geri aldım siz de durumlar nasıl?

X