2009 anneleri kilolarımızı da burdan takip edelimmi?

bi ölçüp geliim.en son 62.200 den 61.200 e inmiştim 1 haftada,bakalım şimdi kaç oldu hihoyyyt

ölçtüm,62.600 olmuşum kilo almışım yani.ne zaman tekrar 50 leri görebilcem acaba :hulya:

bende 62 kiloyla hamile kaldım 75 le doğuma gittim oğlum 7 aylık ben 59 kiloyum benim için iyi bu kilo çünkü boyum uzun daha verirsem hastalıklı gibi oluyorum

canım önceden hiç 60 olduğumu hatırlamıyorum.en son kilo alıp 59 la hamile kalmıştım şimdi 62,5 kiloyum.ama normalde hep 54-57 arası gider gelirdim.şimdi o duruma göre 5 kilo fazlam var ve hepside karın ve bel bölgemde.tabi bide göğüsleirmin toparlanması lazım ooof of :KK43:

Özge,şaka yapıyosun herhalde..Maşallah anacıms endeki azim kimsede yok.
Bende 70im 69a düşüyorum mesela bugün 69 oldum.Hedefim 60.Daha zayıf olursam güzel yüzüm çöküyor.Şaka bir yana kilolar gittikçe insan kendin daha bir iyi hissediyor.

bende 64 olmuşum, 1 ay önce 66 idim, ondan 1 ay öncede 68 :))) ikişer ikişer gidiyor bakalım.... 24 kilo aldım hamilelikte 83 le doğum yapmıştım aman allahım kışın kartopu gibi gezdim resmen kaydirigubbakcemile3 son 5 kilo kaldı:)))

meralcim hadi hayırlısı

gülşahım evet ya insan kendini çok daha güzel hissediyor özgüveni geri geliyor resmen :) ha gayret bişey kalmamış senin de

çok çok yiyorum ama zayıflıyorumda.inanamıyorum.ama kız doğurduk ya vucut dağıldı spor yapmak lazım ama ben evin içinde yürümekten acizim.68le doğuma girdim şimdi 57 yim. hedef 55.56 ile hamiş oldum.kilo az ama bedenim büyüdü vermek lazım.göğüsler kocaman süt bitnce küçülürler mi?üst 44 alt 40 of

X