2009 anneleri kilolarımızı da burdan takip edelimmi?

Ben 67-68 le başlamıştım, önce 63 e indim şimdi 70-71 filan kilom, ilk kiloya göre hesaplamak daha işime geldiği için 25. haftamda 5 kilo aldım diyebilirim galiba:))

Ben keşfettim galiba, normalde kilolu olan bazı insanlar hamilelerin kilo aldığını görünce seviniyorlar. İşte onlar da böyle mutlu oluyor demek ki, napacaksınız

kesinlikle...bunu söyleyenleri biri dayımın karısı....kuzenlerimin hamileliğinde dehşet kilo aldı...emzirme döneminde vermek yerine sürekli yediği için üstüne kilo ekledi...1.65 boy 95 kilo şuan..14 yıldır gr aşağı düşmüyor kilo vermek içinde bir derdi yok
diğeride amcamın gelini..oda benle aynı boyda ama hamilelikte kilo aldı...oda verme derdine düşmedi..düşemiyor çünkü mide büyümüş nefsine çok zor geliyor...
bir diğeride yengemin annesi...kızına arkadaş olayım diye diyor herhalde....-tatlicadiarzu-

Ben 67-68 le başlamıştım, önce 63 e indim şimdi 70-71 filan kilom, ilk kiloya göre hesaplamak daha işime geldiği için 25. haftamda 5 kilo aldım diyebilirim galiba:))

hadi hadi kıvırma 8 kilo aldım desenekaydirigubbakcemile3...valla şaka bir yana bende aynı şeyi yapardım herhalde...hihoyyyt

aa yok bee:))) verdiğimi söylemesem nerden bilecektiniz di mi?PPsırnaşık şey

icten pazarlikli seniii
bende ayni sen gibi ilk 3 ay bes kilo verdim.. onu bi güzel geri aldim.. üstünede 4 kilo ekledim.. ama soranlara basladim kiloyla bugünkü kilom arasinda 4 kilo var diyorum.. e yalanda degil yani
-tatlicadiarzu-

ben 46 kiloyla hamile kalmistim 54 kiloyum su an 6 ayda 8 kilo cok sayilmaz yani geri kalan 3 aydada 5 kilo alsam 13 kiloyla bitiririm ilk hamisligimdeki gibi

ben 71 ile hamile kaldım bu sabah 84 geldim 13 kilo almışım yani asıl kiloyu da bundan sonra alırım heralde cuma günü şeker yüklemesi yapılacak o zaman kesin diyet vericek doktor ben de cumaya kadar aklımda ne varsa yiyeyim sonra yemem diyorum ama zaten nezleyim bir de yediklerimi kontrol etmek istemiyorum

ahada kizlar size bugünki kilom : 60 bu demek oluyorki baya bi kilo almisim :)

hamile kaldigimda aslinda 50dim ama ilk üc ayi 5kilo verdim cünkü migde bulantilar felan filan derken sonra hamileligimin 4.ayindan itibaren bi basladim kilo almaya 45le basladim simdi 25+5 haftadayim ve 60 kiloya ciktim bugün ac karnina, demek oluyorki 15 kilo almisim ... iyi yapmisim degilmi ?

Son düzenleme:
oh ya siz ne iisiniz. biz daha 25 olmadık 16 kg. aldık... nolcak böle ya 59daan 75e

ben de 13 kilo aldım canım kilo almak bir şey değilde bebeklere bi sıkıntı vermesin yoksa biz aldığımız kiloları veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…