2009 anneleri kilolarımızı da burdan takip edelimmi?

yaa off kızlar 23. haftasında 10 kilo alan var mısenağlama iki hafta sonra doktor kontrolüm var kızacak valla çok kilo alıyorum :1no2:

bünyeden bünyye değişiyor işte ben 4 kilo zldım toplamda ama zaten şişkoyumdur ben hala hamle olduğumu yeni anlıyanlar var:)))ancak ilk aylarda karnım şimdikinin iki katı şişmişti neden bilmem ilk zamanlar şişkinliği?

ben 30 haftalık hamileyim 10 kilo aldım 65le kaldım 75 oldum normal mi ki bilemiyorum hedefim 80i geçmemek son ayda kilo alımı artıyomuş öyle diyolar bakalım görcez.

Kızlar 25 haftaya kadar toplam 8 kilo aldım sizce doğuma kadar daha kaç kilo alırım yaaa inanın dikkat ediyorum günlük yarım ekmek yiyorum meyve çok yiyorum ama nasıl oluyor anlamıyorum tahminen kaç kilo alırım

oooo ben bıttım ozaman yaa ben de 10 kg aldım 59 hamıle kaldım 69 sımdı cok yemek yıyorum cokk

ben bu sabah sağlık ocağına gittim gitmeden önce tartılmıştım evde..evdekinden kilom 3 kilo fazla çıktı sağlık ocağında çok bozuldum...tartıdan tartıya farkeder dediler ama insanın o rakamı bir an görmesi çok moralini bozuyor yaaa...12 ile bitirebilsem keşke ah ah...

ayyy bende 10 kilo ile devam ediyom..ama diyete başladım..bakalım nasıl etkileyecek kilomu....

rehavet aynen katılıyorum canım kavurma hastasıyım ama kilo kilo kilo öfffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaa olmaza olmzmaymıydı

canım aynen benim doktorun tartısı 3 kilo benmkinden fazla gösteriyor tartıdan tartıya fark eder sonuçta biz hamileliğin başından beri aynı tartıda tartıldığımız için sorun yok rahatla. a.s.

rehavet aynen katılıyorum canım kavurma hastasıyım ama kilo kilo kilo öfffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaa olmaza olmzmaymıydı
sorma umudum valla nasıl seviyorum..işin ilginç tarafı bayramın verdiği bir şey olsa gerek kurban etinin kavurmasının lezzeti bir başka geliyor bana...ayhh kesin kilo alacağım..tatlılar umrumda olmuyor..bayram boyunca kavurma yiyeyim bencokacimcoook
canım aynen benim doktorun tartısı 3 kilo benmkinden fazla gösteriyor tartıdan tartıya fark eder sonuçta biz hamileliğin başından beri aynı tartıda tartıldığımız için sorun yok rahatla. a.s.

orası öyle hayatım benim dr da kendi tartıma göre ölçüyü alıyor...sonuçta buraya tok karına üstünüzde bir sürü kıyafetle geliyorsunuz diyor..son gittiğimde koca koca çizmelerimle çıktım haksızlık çünkü:1closedeyes:
eğer bundan sonra dikkat edersek sadece bebişlerimz alır kiloyu bence....

orası öyle hayatım benim dr da kendi tartıma göre ölçüyü alıyor...sonuçta buraya tok karına üstünüzde bir sürü kıyafetle geliyorsunuz diyor..son gittiğimde koca koca çizmelerimle çıktım haksızlık çünkü:1closedeyes:
eğer bundan sonra dikkat edersek sadece bebişlerimz alır kiloyu bence....
[/QUOTE]

:dilcikar:yaa ama benim doktorum çizmelerimi kıyafetlerimi hesaba katmıyor ki bi dahakine terlikle gitcemkaydirigubbakcemile3
bu aralar bende ipin ucunu kaçırdım. doymuyorum ki yaaa. eşim halime gülüyor. :asigim:

YA CANIM ÇOK ÇEKTİ KIZLAR...KAVUMA FALAN.BEN ETÇİLİM.BAYILIRIM.ETLİ PİDELER,YAHNİLER,BİFTEKLER OFFF
ben 21.haftayı bitirdim ve 5.5kilo aldım nasıl sizce??? kimisi moralimi bozuyo asıl bundan sonra alacaktın diye....

canım sen 22. haftada 5.5 kg almışsın mükemmel bişey bu yaa nasıl başardın milleti hiç takma... ben 23+1 günlük hamileyim ve 10 kilo aldım:1no2: ne yapıyorsun nasıl besleniyorsun banada söyle noluuuurrrrrrr yaaa.s.

bence çok iyi canım..5 ayda 5 kilo olmuş oluyor işte...bana neler neler dediler bilseniz...ben boylu ve kemikli biriyim..çok kolayda kilo alabilen bir yapım var...hamile kalmaya karar verdiğimde önce rejim yaptım..1.74 boyundayım..kilom 70.6 falandı..hamilelikte daha zor olur diye vermeye karar verdim..61 ile hamile kaldım...hamileliğimin ilk zamanları felaket geçti..eşim apar topar memlkete anneme götürdü beni..adam korktu ölüp kalcam diye...orda ben çıkardıkça annem ağzıma bişeyler soktu ondan kilo vermesi olmadı fakat evde yalnız olsaydım kesin kes 6 kilo giderdi 55 olurdum garanti...o ilk 3 ayda bile millet nasıl moralimi bozdu benim...sen zaten kilo almaya müsaitsin fil gibi olursun hahaha hihihi,ooooo senin bi kusmaların bitsin sen o zaman gör kilo almayı manda yavrusu gibi olursun neler neler....4.5 aylıkken bayrama gittiğimde herkes çok kilo almışımdır diye bekliyordu fakat göbeğimde çıkmadığı için belli değildi..bunu söyleyenlerin suratları düştü..ama o zamanda dedilerki kurbanda gör sen 7 nin içinde olacaksın kapılardan geçemezsin diye...deli oldum..neyseki artık deli olmuyorum çünkü bir ara ödem tuttu herhalde vücudum şuan tuzsuz yedim kilo bile verdim.yeni anlaşılıyor daha göbeğim...bende 67.5-68 oldum...belli de olmuyor..doktor çok iyi gidiyorsun dedi bana son gittiğimde..6 ayda 6 kilo çok iyi dedi...şimdi bayramda görsünler onlar beni...süslencem püslencem...zayıf gösteren göbeği belli etmeyen elbisede aldım siyah...altına çizme aldım...asıl şimdi çatlatacağım..hani bayramda kapılardan geçemezdim diyeceğim bakışlarımlaşakkıdı:dilcikar:
insanlar başkalarını mutsuz etmekten neden haz alırlar hiç anlamıyorum...
anammm kilo takip topiğine içimi döktüm çok uzattım ama kusura bakmayın kızlar yawdolmuşum

Ben keşfettim galiba, normalde kilolu olan bazı insanlar hamilelerin kilo aldığını görünce seviniyorlar. İşte onlar da böyle mutlu oluyor demek ki, napacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…