2009 anneleri kilolarımızı da burdan takip edelimmi?

ben de yazıyım kilomu ama ben çok kilo alanlardanım naparım bilmem önce 66 şu an 24 haftalığım 75 boyum da 1.75 doğurana kadar ne olurum düşünmek istemiorum

bende 22 haftalık hamileyim 54 ile hamile kaldım ilk aylar 50ye düştüm sonra almaya basladım şimdi 57 kiloyum

selam kızlar bende 57 kilo oldum bu arada.bakalım kaçla doğuma gidicem çok merak ediyorum.

maaşallah ayol bayan basketbol milli takımı gibi bi pigme benmiyim???????1,60:çok üzgünüm::tomato:

ya daha kaç kilo alınabilir şimdiden 10 kg aldım yaw.bunun 533 gr bebiş kalanı benim daha kaç kilo daha alcaz benim psikolojım bozulmaya başladı ....

Kızlar bende 52 den ilk 3 ayda 48 e düştüm. Şimdi 57 kiloyum. Boy 1,62
fisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisÇok üzgünüm çoook

anammm güleyimmi ağlayayımmı bugün doğumdan önceki kotlarımı giyeyim dedim düğmeleri kapanmadı göbeğin altından çok tip duruyordu...eşimle baya güldük..sonra ben bozuldum..delimisin sen dedi...hamilesin...61 le başlayıp 61 le bitiren hamile gördünmü sen dedi...rejim spor yapar verirsin takma dedi...bide ölçündüm aman...bel göbek almış başını gitmiş...mezura yetmez 9 ay sonunda artık

valla galiba bu listede en çok kilo alanlardan biri de benim herhalde. 59 ile basladım hamileliğe şu an 70 kiloyum. 24 haftalığım ve 11 kilo almısım. drum biraz hızlı gidiyon dedi. çok yemiyorum ama çok fazla hareketim yok galiba ondan. işte de devamlı masa başı.

ben 61 oldum çok hızlı kilo alıyorum 22. haftadayım 9 kilo aldım daha önümde 19 hafta var umarım bundan sonra daha yavaş kilo alırım

canım ben 86 ile başladım 23 haftadayım 89 oldum yazıverirsin gülşahım
ama ben kendime bayılıyom ya psikolojim falan gayet yerinde ve allahın bize bir lütfu bu bayılıyorum göbeğim büyüdükçe seviyorum onu çıldırcak gibi oluyoom ne tatlı oluyor insan hamile olunca ne yakışıyor insana. ya ben zaten kendimle çok barışık bir insanım bende rurum aynı. yaşasın hamileliiikkk

bende dünkü kontrolümde ilk defa kilo almadan 3 hafta geçirdiğim görüp çok mutlu oldum zaten biraz ara vermem gerekiyordu bu kilo işine

selam arkadaşlar bende22+5 günlük hamileyim ve en çok kilo alanlardanım 51 kilo ile hamile kaldım şuan 60 kiloyumsenağlama

bende dünkü kontrolümde ilk defa kilo almadan 3 hafta geçirdiğim görüp çok mutlu oldum zaten biraz ara vermem gerekiyordu bu kilo işine

boddim cim nasıl başardım 3 hafta kilo almadan sağlıklı beslenmeyi... banada söyler misin lütfen yaa

boddim maşallah sana yaaaa nasıl 3 hafatada kilo almadın yaaaa çok şaşırdım doğrusu ben son bi ayda 2 kilo aldım çok dikkat etmeme rağmen tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…